Arama
Arama Sonuçları
İbrahim AKIN
Konya Valisi
Erzurum'da sağanak yağış, felakete yol açtı
Erzurum'un Oltu ilçesine bağlı 3 mahallede sel felaketi yaşandığını ifade eden Vali Mustafa Çiftçi, bölgelerde inceleme yaptı. Vali Çiftçi, "Gerekli hasar tespit çalışmaları tamamlandı" dedi.
Erzurum'da sel bir mahalleyi yıktı geçti!
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, dün aksam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle Otlu ilçesinde sel afeti yaşandığını belirterek, "10 evin ve 10 aracın hasar aldığını tespit ettik. Bunun dışında köy okulumuz ve üç lojman da sel felaketinden etkilendi” dedi.
"Bu tür afetlerin yaşanmaması için el ele verip çalışacağız"
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, selin vurduğu Pirahmet köyü ve Tekke Beldesinde inceleme yaptı. Talepleri dinleyen Vali Tanrısever, "Bu tür afetlerin yaşanmaması için devlet-millet el ele verip çalışacağız. Hepimize geçmiş olsun" dedi.
"116 adet yeni sanayi parseli oluşturuldu"
Kütahya Valisi Musa Işın’ın başkanlığında Altıntaş Zafer OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Vali Işın, "OSB genişleme imar taslak planıyla yeni yatırımlar için 116 sanayi parseli oluşturuldu. Toplamda 160 parsel, yatırımcıların hizmetine sunulacak" dedi.
Dereler taştı, tarım arazileri zarar gördü
Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu yağışı sonrası meydana gelen sel nedeniyle dereler taştı, tarım arazileri zarar gördü. Vali Mehmet Ali Özkan ve Kaymakam Furkan Nezir, bölgede inceleme yaptı.
2021'de selin vurduğu Ayancık'ta çalışmalar sürüyor
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 2021 yılında selin vurduğu Ayancık ilçesinde devam eden yol çalışmalarını inceledi.
Ömer Sirkeci
Arsin Kaymakamı
Mücahit ZIVLAK
Hekimhan Kaymakamı
Mülkî çaldı, Âşık Feymani söyledi: Ahu gözlüm tut elimden
Sakarya Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Samsun İlkadım Belediyesi’nin bu yıl 5.’sini düzenlediği Cemal Safi Şiir Yarışması’nda ‘Körün Fil Tarifi’ şiiri ile üçüncü oldu.
Antalya'da sel ve su baskını: 5 ilçede eğitime ara verildi
Antalya'da şiddetli yağış nedeniyle 5 ilçede eğitime 1 gün ara verildi, birçok ev ve iş yerine de su bastı. Sahada inceleme yapan Vali Hulusi Şahin, 1500 civarında ihbar aldıklarını belirterek, "Bu gece zor bir geceydi. Ekipler sahada, çalışmalar devam ediyor" dedi.
Selin izleri siliniyor
Sel afetinin yaşandığı mahallelerde temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Batman Valisi Ekrem Canalp, hasarın izlerini silmeye çalışan ekiplere kolaylıklar diledi.
Gece dere kontrolü
Batman Valisi ve /Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Güney Çevreyolu civarından geçen ve geçtiğimiz günlerde meydana gelen selden etkilenen dere yatağında gece incelemelerde bulundu.
Selin bozduğu köy yolları yenileniyor
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Ayancık ilçesinde 2021 yılındaki sel felaketinden etkilenen köy yollarının hasarlarının giderilmesine yönelik yapım, onarım ve heyelan ıslahına yönelik çalışmaları inceledi.
Enes Halis
Evciler Kaymakamı
Selin vurduğu Söke'de inceleme yaptılar
Aydın'ın Söke ilçesinde etkili olan sağanak sele oldu. Sele kapılan 2 kişi öldü, kaybolduğu bildirilen 2 kişi için arama çalışması başlatıldı. Vali Yakup Canbolat ve Kuşadası Kaymakamı-Söke Kaymakam Vekili İbrahim Keklik de bölgede inceleme yaptı.
Mustafa Bayram
Gülyalı Kaymakamı
Serkan Böyük
Çamlıhemşin Kaymakamı
Kan verip bir başkası için umut oldu
Uşak Eşme Kaymakamı Selin Sarı, Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek olarak, daire amirleriyle birlikte kan verdi.
Selin vurduğu köylerde inceleme yaptı
Niğde Valisi Cahit Çelik, yoğun yağışlar dolayısıyla meydana gelen sel ve su baskınlarından etkilenen Merkez ilçeye bağlı Karaatlı Kasabası, Hacıbeyli ve Yarhisar köylerine giderek bölgeyi yerinde inceledi.
Selde kaybolan Asel bebeğin cansız bedeni bulundu
Aksaray'daki selde kaybolan 3 aylık Asel bebeğin 5 günün sonunda cansız bedeni bulundu. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “O artık cennet bahçesinde. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.
Demirağ OSB yıl sonuna kadar dolacak
Sivas merkeze 25 km mesafede bulunan Sivas Demirağ Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımlar yüzleri güldürdü. Demir Çelik Fabrikası Körtuzla mevkiinde 814 hektar alanı kapsayan ve kamulaştırma ile altyapı çalışmaları, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın kredi desteğiyle gerçekleşen Demirağ OSB’de sanayi parsellerinin büyük çoğunluğu doldu.
Köylülerle samimi sohbet
Eşme’de temas ve incelemelerde bulunan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Eşme Yeşilkavak Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.
Osman Sarı
Tokat Vali Yardımcısı
Eflani’de şiddetli yağış sele neden oldu
Karabük Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, ilçeye bağlı Tabaklar Mahallesi ve Bostancı Köyünde sağanak yağıştan dolayı etkilenen bölgelerde inceleme yaptı.
Ağrı, tarım potansiyelini keşfetti
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, il protokolü ile İl Özel İdaresi, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Tarım İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Tohum-Sıvat Dağıtımı ve Makine Tanıtım Töreni”ne katıldı.
Gülhani Ozan Sarı
Mülkiye Müfettişi
Abdullah Demir
Merkezefendi Kaymakamı
Dr. Mustafa Ayhan
Kocaeli Vali Yardımcısı
Dr. Polat Kara
Tekkeköy Kaymakamı