Arama
Arama Sonuçları
"Her zaman üreticilerimizin yanındayız"
Konya Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, soğan tarlasını gezerek, üretim hakkında bilgi aldı. Kaymakam Öztürk, "İlçemizde tarım faaliyetlerinin gelişmesi için her zaman üreticilerimizin yanında olacağız” dedi.
"Uyuşturucu illetinin pençesine düşmüş gençlerimizi geri kazanacağız"
Yeşilay Kayseri Rehabilitasyon Merkezi inşaatında artık sona yaklaştıklarını ifade eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Uyuşturucu illetinin pençesine düşmüş gençlerimizi toplumumuza geri kazandıracağız" dedi.
"Yağıştan etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız"
Samsun Valisi Orhan Tavlı, Terme ilçesinde etkili olan sağanağın ardından bölgede inceleme yaptı. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Tavlı, "Devletimiz tüm imkanlarıyla yağıştan etkilenen vatandaşlarımızın yanında" dedi.
Gençlerle birlikte pedal çevirdi
Konya Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında gençlerle birlikte pedal çevirdi.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
Öğrencilerle hala saha maçı yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Develi ilçesini ziyaret etti. Vali Gökmen Çiçek’in Develi İlçesindeki ilk durağı Develi Kaymakamlığı oldu.
Kur’an kursları arası kardeşlik futbol turnuvası
Rize Müftülüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren 38 Kur’an kursunda hafızlık eğitimi gören gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlaması, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmalarına vesile olması, dini ve ahlaki değerleri sporla bir araya getirerek çevresindeki gençlere örnek olması amacıyla Kur’an kursları arası futbol turnuvası düzenlenecek.
Kahraman şehidimizin adı okulda yaşatılacak
Bursa Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, Şehit Halis Keskin'in adının verildiği Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ortak laboratuvarının açılışına katıldı. Kaymakam Esen, emeği geçenlere teşekkür etti.
Çay içip, sorunları dinledi
Konya Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, esnafı ziyaret etti. Kaymakam Öztürk, hem çayını içti hem de esnafın sorun ve taleplerini dinledi.
İnandık Barajı su tutmaya başlıyor
Yapımı tamamlanan Yerköy İnandık Barajı, şubat ayı sonunda su tutmaya başlayacak. DSİ Müdürü Vali Mehmet Ali Özkan’a barajın maketini takdim etti.
Çınar şehitleri unutulmadı
PKK'lı teröristlerin Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 7 yıl önce düzenlediği bombalı saldırıda şehit olanlar dualarla anıldı.
Çocuklarla futbol oynadı
Konya Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, Akçayazı İlkokulunu ziyaret ederek birleştirilmiş sınıfta eğitim öğretim gören öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Öztürk, öğrencilerle futbol oynayarak sevinçlerine ortak oldu.
Borsa İstanbul'un 150. yıl gongu dünyanın ilk borsası Aizanoi’de çaldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul’un kuruluşunun 150. yıl dönümü ve BIST 500 Endeksi'nin başlaması dolayısıyla dünyanın ilk borsasına ev sahipliği yapan Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kenti'ne canlı bağlantı yaparak gong çaldı. Kütahya Valisi Musa Işın, törenin hem Borsa İstanbul hem de Kütahya için tarihi bir an olduğunu söyledi.
Semt pazarında alışveriş yaptı
Konya'nın Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, semt pazarını ziyaret etti. Pazarda alışveriş yapan Kaymakam Öztürk, esnafla da sohbet etti.
“Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Vali Çiçek muhtarlara, “Birlikte şehrimize güzel hizmet ediyoruz. Canla başla çalıştığınızı görüyorum” dedi.
Vali Gül, Beşiktaş'taki terör saldırısı şehitlerini andı
İstanbul Valisi Davut Gül, 2016 yılında Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından düzenlenen terör saldırısında şehit olanları yad etti.
Gençlerle birlikte sabah namazı kıldı
Konya'nın Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, "Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor’’ programına katıldı. Kaymakam Öztürk, gençlerle birlikte sabah namazı kılıp, dua etti.
"İhbar gelir gelmez teyakkuza geçilecek"
Kışa hazırlık toplantısında konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Bu toplantılar vesilesiyle önceki sene yaşanan sorunları ve yapmamız gerekenleri masaya yatırıyoruz. Meteorolojik ihbar alır almaz tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız teyakkuz haline geçecek" dedi.
Sinop Lakerdası için festival düzenlendi
Türkiye’de ilk deniz ürünü olarak coğrafi işaret ile tescillenen Sinop Lakerdası’nın tanıtımı amacıyla 4. Lakerda Festivali düzenlendi. Festivale katılan Vali Dr. Mustafa Özarslan, emeği geçenlere teşekkür etti.
Konya'nın yemekleri yarıştı, Kaymakam oy verdi
Konya'nın Karapınar ilçesinde düzenlenen 2.Geleneksel Yemek Yarışmasına onursal jüri üyesi olarak katılan Kaymakam Şenol Öztürk, gastronominin Konya'nın tanıtımı açısından en güçlü enstrüman olduğunu belirtti.
Rize Valisi duvarlara grafiti yaptı
“Grafiti ile Merkezimde Gençlerin İzi Kalır” projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, eline aldığı sprey boyayla 100. yıl temalı grafiti yaptı.
“Sizler bizim gururumuzsunuz”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde gazilerle bir araya gelerek, “Sizler bizim gururumuzsunuz” dedi.
Şehit babasının tabutuna omuz verdi
Düzce Valisi Selçuk Aslan, protokol üyeleri ve kurum amirleri ile birlikte, Şehit Erkan Özdemir’in babası, merhum Şenol Özdemir'in Yığılca-Aydınyayla Köyü’nde cenaze merasimine katıldı.
İzmir’in kurtuluş günü kutlu olsun!
İzmir'in işgalden kurtulduğu ve dağlarında çiçekler açtığı gün olan 9 Eylül 1922'nin 101'inci yıl dönümü, coşkuyla kutlanıyor. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Vali Süleyman Elban, “Türkiye Yüzyılı’nın inşa sürecinde, cennet vatanımızın her köşesinde hissedildiği gibi ilklerin ve enlerin kenti İzmir’imizde bağımsız yaşama tutkusuna ve daha aydınlık yarınlara olan inancımızı hiç kaybetmeyelim” dedi.
Karacadağ Kültür Festivali’nde renkli görüntüler
Konya Karapınar'da Kaymakamlık ve Belediyenin destekleri ile Yeşilyurtlular Eğitim Bilim Kültür Dayanışma ve Karacadağı Geliştirme Derneğinin düzenlediği Karacadağ Kültür Festivali coşkuyla devam ediyor.
“Üniversitelerin güvenliği için her türlü tedbiri aldık”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 3’ü devlet üniversitesi olmak üzere toplam 4 üniversitesi bulunan Kayseri’de gerekli tedbirlerin görüşülmesi için düzenlenen “Üniversitelerin Güvenliğine Yönelik Değerlendirme Toplantısı"nda üniversite temsilcileri ve güvenlik birimlerinin yöneticileri ile bir araya geldi.
“Gençlerimiz mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmeli”
Tomarza’da sporcu gençlerle bir araya gelerek voleybol oynayan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Gençlerimiz hangi dalı olursa olsun mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmeliler” dedi.
Şehit ailesinin dinmeyen acısını paylaştı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi’nde 26.08.2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan, İstihkam Uzman Çavuş Halil Torun için düzenlenen mevlid programına katıldı.
Hasankeyfli esnafla son çay
Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Konya Karapınar Kaymakamı olarak atanan Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, veda ziyaretinde bulunduğu esnafla son çayını içti.
113 kaymakam, vali yardımcılığına atandı
Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile 491 mülki idare amirinin görev yeri değişti. Mülki idare amirlerinden 113'ü kaymakamlıktan vali yardımcılığına, 41'i de vali yardımcılığından kaymakamlığa geçti.