Arama
Arama Sonuçları
Aspendos geleceğe miras bırakılıyor
Aspendos Geleceğe Miras Projesi Basın Lansmanı, dünyanın en önemli kültürel mirasları arasında yer alan Aspendos Antik Kenti’nde, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Hulusi Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi.
Bisiklet yarışının startını Vali Şahin verdi
Türkiye Bisiklet Turizmi Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Kış Bisiklet Yarış Serisi'nin ilkinin startını Antalya Valisi Hulusi Şahin verdi. 15 takım ve 158 sporcunun katıldığı CRI Kış Bisiklet Yarışı Serisi, Aspendos Antik Kenti Tiyatrosu'ndan başladı.
83 yaşındaki emekli öğretmene vefa
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar ile birlikte “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle Çamyuva mahallesinde ikamet eden 1940 doğumlu emekli öğretmen Fahrettin Uçarcı’yı ziyaret ederek, eğitime verdiği katkı ve emeklerinden dolayı plaket takdim etti.
Sabah yürüyüşünden okul ziyaretine
Antalya Serik Kaymakamı Cemal Şahin, sabah yürüyüşünde bilgisayar öğretmeni İmdat Kaya hocadan gelen teklifi karşılıksız bırakmayarak sabah 07.40’ta Karadayı ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Adem Topaca
Akçadağ Kaymakamı
‘Gönül Mağazaları’ otellerdeki depremzedelere kıyafet taşıyor
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek depremzede vatandaşlar için toplanan yardımları ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Otel ve misafirhanelere doğru yola çıkan “Gönül Mağazaları”nı yolcu etti.
6 bin öğrenci Aspendos’ta AHENK ile kitap okudu
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AHENK Projesi kapsamında Aspendos Antik Tiyatrosu’nda 6000 öğrencinin katılımı ile düzenlenen, kitap okuma etkinliğine katıldı.
Dolu yağışı sera ve tarlalara zarar verdi
Antalya Serik Kaymakamı Cemal Şahin, dolu yağışından zarar gören sera ve tarlalarda incelemelerde bulunarak, üreticilerle bir araya geldi.
Üniversiteli gençlerle 'Hoş Geldiniz Kahvaltısı'nda buluştu
Antalya Serik Kaymakamı Cemal Şahin, ilçedeki üniversitelere bu yıl kayıt yaptıran 250 öğrenci ile ‘Hoş Geldiniz Kahvaltısı’nda buluştu.
Üreticilerden ‘pitayanın babası'na teşekkür ziyareti
Aydın’ın Efeler ilçesinde “pitayanın babası” olarak tanınan, birçok tarım projesine imza atan ve Antalya’nın Serik ilçesine atanan Efeler Kaymakamı Cemal Şahin’e, pitaya (ejder meyvesi) üreticileri teşekkür ziyaretinde bulundu.
Mehmet AYDIN
Konya Vali Yardımcısı
Yiğit Yaşar DEMİRER
Of Kaymakamı
Cemal ŞAHİN
Serik Kaymakamı
Ahmet ÜMİT
Vali/Mülkiye Başmüfettişi