Arama
Arama Sonuçları
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
İftar sonrası çay davetine katıldı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, 1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ömer Faruk Darıyerli ve Düzce Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklarla iftar sonrası çay davetinde bir araya geldi.
Eğil'de çocukların grafiti mutluluğu
Diyarbakır Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Volkan Hülür, sevilen 3 futbolcunun grafitilerin olduğu bölgede çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.
Özel çocuk Hayrullah'ı forma ile sevindirdi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, özel çocuk Hayrullah’ı çok sevdiği Beşiktaş forması ile sevindirdi.
Şehit anne babasına doğum günü sürprizi
Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, şehit polis Mehmet Taş’ın anne ve babasına doğum günü sürprizi yaptı. Kaymakam Yeşilyurt, doğum günleri birbirine yakın olan şehit anne ve babasının doğum günlerini birlikte kutladı.
Kıbrıs gazisine verilen söz yerine geldi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, bir ay önce ziyaret ettiği Kıbrıs gazisine verdiği forma sözünü yerine getirdi.
Vali Gül, Beşiktaş'taki terör saldırısı şehitlerini andı
İstanbul Valisi Davut Gül, 2016 yılında Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından düzenlenen terör saldırısında şehit olanları yad etti.
Kaymakamlık sınavı heyecanı
2023 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı, 3 Aralık 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek.
Interpol arıyordu, Türk polisi yakaladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Kartal-3' operasyonunda Interpol tarafından mavi bültenle aranan uluslararası uyuşturucu kartelinin 'Batı Balkan Kanadı' yöneticilerinden Christijan Palic'in Beşiktaş'ta yakalandığını açıkladı.
Cumhuriyet için her gün 100 ünite kan
Cumhuriyet’in kuruluşunu kentte farklı 100 etkinlikle kutlayan Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, kendisi de kan vererek "100. Yılda Çankırı Her Gün 100 Ünite Kan Bağışlıyor" kampanyasını başlattı.
77 kaymakam adayı ilanı Resmi Gazete'de
İçişleri Bakanlığı bu yıl alacağını duyurduğu 77 kaymakam adayı için ilana çıktı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre 3 Aralık’ta yapılacak sınav için başvurular 20-30 Ekim 2023 tarihleri arasında alınaak.
5 ildeki 12 yer 'kesin korunacak hassas alan' olarak ilan edildi
Bolu, Balıkesir, Erzurum, Mersin ve Sakarya'da doğal sit alanı kapsamına giren 12 yer "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil ve ilan edildi.
“İstanbul'da dilenciliği tamamen ortadan kaldıracağız”
İstanbul Valisi Davut Gül, kentte dilenciliği tamamen ortadan kaldıracaklarını, bu anlamda da sıfır tolerans göstereceklerini açıkladı.
“5 yıllık ayrılıktan sonra yeniden aynı kapıdan girdik”
15 Temmuz 2023 tarihli kararname ile Göç İdaresi Başkan Yardımcılığına atanan Önder Bakan, 24 Eylül 2018 tarihinden bu yana sürdürdüğü Beşiktaş Kaymakamlığı görevinden ayrılarak, yeniden Göç İdaresine döndü.
“Allahaısmarladık Beşiktaş”
15 Temmuz 2023 tarihli kararname ile Göç İdaresi Başkan Yardımcılığına atanan Önder Bakan, 24 Eylül 2018 tarihinden bu yana sürdürdüğü Beşiktaş Kaymakamlığı görevinden ayrıldı.
Ömer Faruk Gökçe
Çayırlı Kaymakamı
Fatih Cıdıroğlu
Samsun Vali Yardımcısı
Beşiktaş’ın kalecisi Mert, depremzede Kutay’a eldivenlerini gönderecek
Gümüşhane Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, depremzede Güldal ailesinin oğlu Kutay’ı taraftarı olduğu Beşitaş’ın kalecisi Mert Günok’la görüştürdü. Kutay’a geçmiş olsun dileklerini ileten kaleci Mert, Kutay’a eldivenlerini ve formasını gönderecek.
Vali Ayhan, motosikletle şehirde Cumhuriyet turu attı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Şanlıurfa Müzesi önünden başlayan motosikletli şehir turuna katıldı.
Hatice Ruveyda KAHRAMAN ŞIKTAŞ
Karapürçek Kaymakamı
Dr. Vural KARAGÜL
Esenyurt Kaymakamı
Önder BAKAN
Göç İdaresi Başkan Yardımcısı
Sadettin Yücel
Kuşadası Kaymakamı