Vali Gül, Beşiktaş'taki terör saldırısı şehitlerini andı;

Vali Gül, Beşiktaş'taki terör saldırısı şehitlerini andı

İstanbul Valisi Davut Gül, 2016 yılında Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından düzenlenen terör saldırısında şehit olanları yad etti....


İstanbul Valisi Davut Gül, terör örgütü PKK tarafından 10 Aralık 2016'da Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından düzenlenen terör saldırısında şehit olanları yad etti.

VALİ GÜL: ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ"

Sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapan Vali Gül, "Beşiktaş'ta gerçekleşen hain terör saldırısının 7. yıl dönümünde, patlamada hayatını kaybeden 39'u emniyet mensubu, 46 şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Patlamada gazi olan kahraman gazimiz Şenol Kaptanoğlu ve tüm gazilerimize sağlık ve afiyet diliyoruz" ifadelerini kullandı.


KAPTANOĞLU: GURUR VERİCİ

Videoda Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Özel Tim Amirliği'nde Komiser Yardımcısı olarak görev yaparken Beşiktaş'taki terör saldırısı sırasında ağır yaralanan gazi Şenol Kaptanoğlu'nun konuşması da yer verildi. Kaptanoğlu, "Vatan, doğmamış çocuğun gibi, annen gibi, baban gibi... Sahip olduğum bütün güzellikler, her şey vatan demektir benim için. Gazilik, kelimelerle tarif edilemeyecek kadar güzel ve özel bir duygu, gurur verici; vatan için başına gelmiş en özel şey. Vatan için nice evlatlar canlarından fedakarlık ediyor. Nice anne, baba evlatlarından fedakarlık ediyor. Biz sadece ayağımızdan, kolumuzdan... Bunlar çok basit bile kalıyor bu vatan için" ifadelerini kullandı.


ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

Hain terör saldırısının 7. yıl dönümünde hayatını kaybedenler için tören düzenlendi. Törene katılan Vali Gül, şehit aileleriyle yakından ilgilendi. Şehitler dualarla anıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum