Arama
Arama Sonuçları
Batman'ın içme suyu sorunu çözülüyor
Batman Valisi Ekrem Canalp, kentte yaşanan içme suyu sıkıntısına karşı projeler geliştirdiklerini belirterek, "Kente su sağlayan içme suyu depolarının kapasitesi 43 bin m3’e çıkarıldı" dedi. Vali Canalp, içme suyuyla ilgili 2 önemli projenin daha hayata geçirileceğini belirtti.
“Teröristlerin inlerini başlarına yıkıyoruz”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde eş zamanlı düzenlenen Kahramanlar-35 operasyonlarında bölücü terör örgütüne (BTÖ) ait 58 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
Batman'ın selden korunması için toplantı
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’ya ziyaret etti. Ziyarette Batman'ın selden korunması için alınacak önlemler ve yürütülecek çalışmalar görüşüldü.
Çevre yollarını birbirine bağlayacak bulvarda teftiş
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Silvan Çevre Yolu ile Elazığ Çevre Yolunu birbirine bağlayacak olan Şeyh Sait Bulvarı'nda devam eden çalışmaları inceledi.
Silvan’a yeni mezarlık yapılacak
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, mevcut mezarlıkların artık ihtiyacı karşılamadığı için ilçeye yeni mezarlık yapılacağını kaydetti.
Engellileri akülü sandalye ile sevindirdi
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için akülü tekerli sandalye hediye etmeyi sürdürüyor.
Hacı Kerim Meral
Yusufeli Kaymakamı
Aziz Gölbaşı
Avanos Kaymakamı
Murat Öztürk
Mülkiye Müfettişi
Engelli Nudem’in tekerlekli sandalye sevinci
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, engelli Nudem Fidan'ı evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye ile sevindirdi.
Kırsal mahallere moral verdi
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Anız yakanlara en üst sınırdan ceza verilecek
Anız yakılmasını önlemek, doğal dengeyi korumak ve araziler üzerinde bulunan enerji ve haberleşme iletim hatlarının zarar görmesini engellemek amacıyla Batman ve Diyarbakır Bismil ve Silvan ilçelerinde anız yangınları ile mücadelede yürütülecek çalışmalar Batman Valisi Ekrem Canalp başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı. Vali Canalp, anız yakanlara en üst sınırda cezai müeyyide uygulanacağını ifade etti.
Vali Kırbıyık: Allah bayrağımızı indirtmesin, ezanımızı dindirtmesin!
Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık öperek aldığı sancağı gönderde sallayarak “Allah bayrağımızı indirmesin, ezanımızı dindirtmesin” dedi.
Yunus Sezer
Edirne Valisi
Fatih Ahmet Kurt
Konya Vali Yardımcısı
Mehmet AYDIN
Konya Vali Yardımcısı
Adnan Türkdamar
Kayseri Vali Yardımcısı
Adem ÇELİK
Eğirdir Kaymakamı
Murat Kütük
Akhisar Kaymakamı
Mustafa Duruk
Aksaray Vali Yardımcısı
Mehmet Ali SEMİZ
Ağaçören Kaymakamı