Arama
Arama Sonuçları
Murat Çürük
Fındıklı Kaymakamı
Köylülere misafir oldular
Kütahya Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, kaymakam adayları Ali Ezgeç ve İbrahim Ergin, Kestel, İnlice, Taşlık, Başkonak, Yeşilyayla, Sarıçam ve Yağmurlar köylerini ziyaret ederek, köylerin sorunlarını yerinde inceledi.
Simav’ın 'jeotermal sera süreci' hızlandırılacak
Kütahya Valisi Musa Işın, Simav Jeotermal Kaynaklı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (TDİOSB) incelemelerde bulundu.
Kütahya, yangın alarmında!
Kütahya’da yaz sıcakları adeta kavuruyor! Artan sıcaklıklar ve düşük nem ile birlikte ormanlar da tehdit altında. Sıcak hava, düşük nem ve lodos sebebiyle orman yangınlarına karşı tüm ekiplerin teyakkuza geçtiğini açıklayan Vali Ali Çelik, “Tüm vatandaşlarımıza çağrımdır; önümüzdeki 15 gün kesinlikle ormanlık alanlardan uzak durmamız lazım. Bu kritik süreci hep birlikte yönetmeli, ormanlarımızı korumalıyız” dedi.
Bahattin Alp Arslanköylü
Kozan Kaymakamı
Deprem bölgesindeki çocukları yalnız bırakmadı
2 yıldır birçok ilde binlerce çocuğa ulaşan Kütahya Valiliği Motivasyon ve Eğitim Tırı, depremin yıkıma uğrattığı illerde çocukların yüzünü güldürdü, onlara moral oldu.
Tuncay SONEL
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Sahipsiz sokak hayvanları kısırlaştırılıyor
Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.
Çiftçiler tarım aletlerini kiralayarak kullanacak
Kütahya Valisi Ali Çelik, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu hibe desteğiyle kurulacak tarımsal makine parkı araç ve ekipman dağıtım törenine katıldı.
Vali Çelik, Simav’ın fahri hemşehrisi oldu
Kütahya Simav Belediyesi, Kütahya Valisi Ali Çelik’e ‘fahri hemşehrilik beratı’ verdi. Beratı Vali Çelik’e Simav Belediye Başkanı Adil Biçer takdim etti.
Devlet desteğiyle ekilen ayçiçeğinde hasat zamanı
Kütahya Valisi Ali Çelik, Simav Demirci’de devlet desteğiyle ekilen yağlık ayçiçeğinin hasadına katıldı. Biçerdöverle hasat yapan Çelik, “Ürünümüz bol, kazancımız bereketli olsun” dedi.
İlk Jeotermal Seracılık ve Tarım Fuarı Simav’da açıldı
Kütahya’nın Simav ilçesinde bu yıl ilki düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk Jeotermal Seracılık ve Tarım Fuarı açıldı.
100. yıl coşkusu binlerce çocuğa anlatıldı
Kütahya Valiliği himayesinde gerçekleştirilen Büyük Zafer’in 100. yılı etkinlikleri, kurtuluşun şehri Kütahya ile sınırlı kalmadı. 100. yıl coşkusu Samsun, Sivas, Amasya, Erzurum ve Polatlı/Ankara’da binlerce çocukla taçlandırıldı.
Yiğit Yaşar DEMİRER
Of Kaymakamı
İbrahim Süha KARABORAN
Bayraklı Kaymakamı
Sezgin Üçüncü
Korkuteli Kaymakamı
Mustafa DİLEKLİ
Yayladere Kaymakamı
Adem ÖZTÜRK
Bozüyük Kaymakamı
Alper AÇIKGÖZ
Buharkent Kaymakam V.
Türker Çağatay Halim
Yozgat Vali Yardımcısı