Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerimizin güvenliği öncelikli konumuz"
Trafik Güvenliği Eğitimine katılan Malatya Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt, "Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine ulaşmaları bizler için öncelikli bir konudur" dedi.
Yurt genelinde 2 milyon araç denetlendi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5-12 Eylül tarihleri arasında 2 milyon 667 bin 955 aracın denetlendiğini ve 475 bin 427 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.
Kaymakam Karakaş, 35 yıllık makam şoförüne teşekkür etti
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, 35 senedir Kaymakamlık Makam şoförü olarak hizmet eden ve emekliye ayrılan Talip Dilak'a teşekkür etti.
Pendik'te İETT otobüsü iş yerine girdi, binanın kolunu ağır hasar aldı
İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te meydana gelen İETT otobüsü kazasıyla ilgili incelemede bulundu. Kolunu hasar alan binanın yıkılacağını ifade eden Vali Gül, bina sakinlerini bilgilendirdi.
Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Şoför koltuğuna oturan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.
Kazayı önleyen trafik polisini ödüllendirdi
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, 14.04.2024 Pazar günü İbrahim Öktem Caddesi üzerindeki uygulama noktasına yaklaşan dolmuş şoförünün rahatsızlandığını fark edip, minibüsü durdurmaya çalışan ve arkadan gelen sürücüleri uyararak kazayı önleyen Karaman Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hüseyin Ala’yı makamında kabul etti.
Trafik polisinin dikkati olası kazayı önledi, Bakan Yerlikaya teşekkür etti
Karaman'da dolmuşuyla seyir halindeyken fenalaşan sürücü, uygulama yapan trafik polisinin dikkati sayesinde kaza yapmaktan son anda kurtuldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, polis memuruna teşekkür etti.
Jandarma yolcu kılığında otobüsleri denetledi
Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenle seyahat etmelerini sağlamak amacıyla yolcu taşımacılığı yapan araçları denetledi.
Kentteki ulaşım sorunları için istişare
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti. Vali Çelik, ulaşım sorunları ve çözümleriyle ilgili istişarelerde bulundu.
Validen eski makam şoförüne vefa
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 2002-2003 yıllarında Tekman Kaymakamlığı döneminde makam şoförlüğünü yapan Ahmet Sarıkaya’ya vefa gösterdi. Vali Çiftçi, yaş haddinden emekliye ayrılacağını öğrendiği şoföre başarı belgesi takdim etti.
"İşçilerin 5'i konteyner, 4'ü araç içinde"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan'da maden ocağındaki toprak kaymasının ardından bölgede incelemerine devam ediyor. Bakan Yerlikaya, "Arkadaşların 5'inin bir konteyner içinde yer aldığı, 3'ünün bir araç içinde ve aynı bölgede yer aldığı, bir şoför kardeşimizin de kamyon içinde başka bir bölgede olduğu değerlendiriliyor. Metal radar tespitleriyle birlikte bu kütleler üzerinde arama yapmaya başladık" dedi.
Ekinözü Kaymakamı Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı
Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesindeki lojmanında ölü bulunan ilçe Kaymakamı Mesut Coşkun, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.
Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu
Kahramanmaraş'ın Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde silahla kafasından vurulmuş halde bulundu. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.
“Aynı ciddiyetle çalışmalara devam edeceğiz”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, eğitimin ikinci yarıyılı için alınacak tedbirlerin konuşulduğu toplantıya başkanlık yaptı. Vali Aygöl, “Aynı ciddiyetle çalışmalarımıza devam edileceğiz” dedi.
Kaymakamın makam şoförü kazada vefat etti
Osmaniye’de trafik kazası yapan Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı’nın makam şoförü Osman Tıraş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenazeye katılan Kayabaşı, “Bahçe’mizin başı sağ olsun” dedi. Vali Erdinç Yılmaz da aileye taziye ziyaretinde bulunarak, “Ruhun şad olsun gülümseten güzel insan” ifadesini kullandı.
Çay simit eşliğinde esnafla sohbet etti
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, şoför esnafını ziyaret etti. Vali Akkoyun, çay ve simit eşliğinde esnafla sohbet edip, taleplerini dinledi.
“Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım”
Mersin'de viraja hızlı giren otobüs devrildi. 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım” dedi.
Malatya'da feci kaza: 4 ölü, 31 yaralı
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı. Kazayla ilgili Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yaralı şahısların tedavileri sürüyor. Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır" denildi.
Köyde veli toplantısı yaptı
Ağrı Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ile birlikte ilçeye bağlı Karlıca Köyünde öğrenci velileriyle toplantı gerçekleştirdi.
Okul servisinde zorbalığa valilik el koydu
Kahramanmaraş'ta bir servis sürücüsü, müzik sesinden rahatsız olduğunu söyleyen genç kıza zorbalık yaptı. Valilik olaya el koyarken, şoför gözaltına alındı.
Kaliteli ulaşım için destek istedi
Şehir içi yolcu trafiğinin yükünü üstlenen otobüs şoförleriyle bir araya gelen Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, toplu ulaşımda kaliteli hizmet için şoförlerden destek istedi.
Esnaftan hızlı araç kullanmama sözü aldı
Taksi durağını ziyaret eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, sorunları çözeceğine dair şoför esnafına söz verdi. Esnaftan da hızlı araç kullanmama ve yayalara yol verme sözü aldı.
Yaralı polis ve bekçiyi yalnız bırakmadı
İstanbul Valisi Davut Gül, Maltepe'de "dur" ihtarına uymayan hafriyat kamyonunun ekip aracına çarpması sonucu yaralanan polis memuru Lütfi Baykar ve bekçi Kerem Atay'ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
“Bodrum’un hak ettiği yere gelmesi için hep birlikte çalışacağız”
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ile birlikte Bodrum Ticaret Odasında Bodrum İş Dünyasını temsil eden odalar ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileriyle bir araya geldi.
İş garantili tır şoförü yetiştirilecek
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın katılımıyla, Mersin Valiliği himaye ve koordinatörlüğünde; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İşkur İl Müdürlüğü ve Mersin Mer- Port Lojistik Şirketinin ortaklığı ile “Lojistiğin Kalbi Mersin” projesi imza töreni gerçekleştirildi.
Servis araçlarını denetledi
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, okul servis araçlarının denetimine katılarak, uyulması gereken kurallarla ilgili sürücülere hatırlatmalarda bulundu.
Bakanlıktan Valiliklere yeni öğretim yılı genelgesi
İçişleri Bakanlığı’nca 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi adına 81 il valiliğine asayiş ve trafik tedbirleri konulu genelge gönderildi.
Mevsimlik işçiler ve servis şoförlerine trafik eğitimi
Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, ilçede hizmet veren 82 mevsimlik işçi ve bu işçileri taşımakla görevli 6 servis şoförüne trafik eğitimi verildi.
Yüksek rekolte çiftçiyi memnun edecek
Kütahya Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, hububat hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti.
Çoruh nehrinde kaybolan şoför için yoğun mesai
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, 23.05.2023 tarihinde Artvin- Şavşat karayolunda geçirdiği trafik kazası sonucu aracıyla Çoruh nehrine düşen ve akıntıya kapılarak kaybolan sürücü Zübeyir Topal’ı bulmak için AFAD koordinesinde başlatılan arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.