Arama
Arama Sonuçları
Zehir tacirlerine geçit yok: 83 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde uyuşturucu imalatı ve satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik "Narkoçelik-24" operasyonlarında 83 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Dereler taştı, tarım arazileri zarar gördü
Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu yağışı sonrası meydana gelen sel nedeniyle dereler taştı, tarım arazileri zarar gördü. Vali Mehmet Ali Özkan ve Kaymakam Furkan Nezir, bölgede inceleme yaptı.
Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kentte etkili olan sağanağın vurduğu noktalarda inceleme yaptı. Kavaslı Altgeçidi’nde devam eden temizleme ve yol açım çalışmalarını inceleyen Vali Masatlı, Uzun Çarşı esnafını da ziyaret etti.
Deniz çiftliğinde midye hasadı başladı
Balıkesir'in Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, yaklaşık 2 bin ton kapasiteli midye üretim çiftliğindeki üretim hasadına katıldı. Midye toplayan Kaymakam Atasoy, "Sağlıklı, hijyenik şartlarda üretilmiş midyelerin denizlere katkı sağlaması önemli" dedi.
Valilikten belediyelere sokak hayvanları talimatı
Kocaeli Valiliği sokak hayvanlarıyla ilgili alınacak tedbirlere ilişkin açıklama yayınladı. Açıklamada, "İlimizde bulunan rehabilite edilmemiş köpek popülasyonunun azaltılması maksadıyla ivedilikle kısırlaştırma çalışmalarının yürütülmesi, belirtilen görevlerin yerine getirilmemesi halinde gereken işlemlerin başlatılacağı noktasında uyarılarda bulunulmuştur" denildi.
Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlaması yapılmayacak
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Taksim Meydanı'nda kutlama yapılmayacağını belirterek, "Taksim Meydanı, belirlenen kutlama yerleri ve güzergahları arasında değil" dedi.
“Emniyet ve jandarma Şanlıurfa’nın huzuru için çalışıyor”
Şanlıurfa'da Polis ve Jandarma ekiplerinin uyuşturucu kullanımı ve satışının önüne geçilmesi yönündeki çalışmaları devam ederken Vali Hasan Şıldak son bir haftalık verileri açıkladı.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
2 bin 756 firariye bayram operasyonu
“Firari suçlularla mücadelemiz bayram tatilinde de devam ediyor” diyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde 4 gündür devam eden “Aranan şahıslara yönelik” düzenlenen “ÇEMBER-17” operasyonlarında arama kaydı bulunan 2 bin 756 firarinin yakalandığını açıkladı.
Şanlıurfa'da suça ve uyuşturucuya yer yok
Bayram öncesi denetim, uygulama ve operasyonlarını aynı hassasiyetle sürdüren Jandarma ve Polisin son bir haftada yaptığı çalışmalara dair veriler açıklandı. Vali Şıldak, başarılarından dolayı tüm güvenlik güçlerini tebrik etti.
Ramazan ayı Şanlıurfa’da yoğun ve huzurlu geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
"Hayvanların yaşam alanlarını bozmadığımız bir dünya dileğiyle"
4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla sokaktaki canları besleyen Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, "Hayvanların doğal yaşam alanlarını yakarak, yıkarak ya da kirleterek bozmadığımız bir dünya dileğiyle" dedi.
Sokakta gördüğü emekçi Recep amca ile sohbet etti
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, sokakta karşılaştığı bağımsız sıfır atık toplayıcısı Recep amca ile sohbet edip, işleri hakkında bilgi aldı.
Çocuklara hayvan sevgisi aşıladı
Hakkâri Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, bir araya geldiği öğrencilere hayvan sevgisi aşıladı. Ateş, “Dünyamız onlarla çok daha güzel” dedi.
Ramazan’ı sokak iftarında gençlerle uğurlayacak
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, gençlerle karşıladığı Ramazan ayını sokak iftarında gençlerle uğurlayacak.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
"Peygamberler diyarı Eğil için çalışıyoruz"
Diyarbakır Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Volkan Hülür, çalıştığı dönem boyunca yapılan çalışmaları gösteren bir video paylaştı. Kaymakam Hülür, "Peygamberler diyarı Eğil için çalışıyoruz" dedi.
"Gençlerin özgüveni sokaklara estetik katıyor"
Kent merkezinde gezen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şarkı söyleyen sokak sanatçısı gençlerle de sohbet etti. Vali Kumbuzoğlu, "Gençlerin özgüveni şehrin karmaşasına inat sokaklara bir renk ve estetik katıyor" dedi.
"Rabbim huzurumuzu daim kılsın"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, pazar gününü vatandaşlarla birlikte geçirdi. Vali Çelik, "Her yüzde bir tebessüm ve her sözde bir nezaket… Rabbim huzurumuzu daim kılsın" dedi.
Türkiye'nin ilk Engelsiz Gençlik Merkezi’nde son rötuşlar
İnşaat çalışmaları tamamlanan Engelsiz Gençlik Merkezi’nde inceleme yapan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Burası Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Gün boyunca yaklaşık bine yakın engelli bireyimiz buradan faydalanabilecek" dedi.
Sokak hayvanları için Batman modeli
Bölgenin en büyüğü olan Batman Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr.Ayten Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı.
Sokakta karşılaştığı Miray'ın evine misafir oldu
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, geçtiğimiz günlerde Ankara Caddesi'nde karşılaştığı ve sohbet ettiği bedensel engelli Miray Çetinkayı'yı evinde ziyaret etti.
Gülbahar Hatun İmareti, Ramazan öncesinde yenilenerek açıldı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, aslına uygun olarak restorasyonu tamamlanarak Gülbahar Hatun İmaretinin açılış törenine katıldı.
“Türkiye Yüzyılı için gece gündüz çalışacağız”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat'ta huzur ve asayişi sağlamak için 4 bin 190 kolluk kuvvetiyle birlikte 7 gün 24 saat esasıyla çalışıldığını söyledi.
Sağanak nedeniyle yollar yarıldı
Şanlıurfa'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Hilvan ilçesinde bazı yollar ve köprüler zarar gördü. Sahada inceleme yapan Kaymakam Orhan Gazi Karakaş, "Oluşan olumsuzlukları gidermek için sürecin başından beri tüm kurumlarla koordine halindeyiz" dedi.
"Bu arabanın hatırası yeter"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan’ın efsane valilerinden rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun makam aracıyla şehirde tur attı. Ferdi Tayfur’un ‘Hatıran yeter’ şarkısı eşliğinde aracı bizzat kullanan Vali Aydoğdu, “Bu arabanın hatırası yeter” dedi.
Erzincan’da suçla mücadelede yeni dönem
Erzincan’da 15 Mart’tan itibaren suçla mücadelede yeni bir dönem başlayacak. ‘Huzur Erzincan’ projesinin tanıtımını yapan Vali Hamza Aydoğdu, “Zaten güvenli olan şehrimizi daha da güvenli bir hale getireceğiz” dedi.
6 Şubat'ın yıl dönümünde geceyi sokakta geçirdiler
6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile afetin etkilediği şehirlerde depremzedeler ve onlara destek için il dışından gelen vatandaşlar geceyi sokaklarda geçirdi. Şehirlerde enkaz noktalarında anma etkinlikleri düzenlenirken, yüzbinlerin katılımıyla "Sessiz Yürüyüş" yapıldı.
"Çay ocağını kitap dolu raflarla donatacağız"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Topal Osman Çay Ocağı'nı ziyaret etti. Gençlerle bir araya gelen Vali Aydoğdu, önemli bir karar aldıklarını açıkladı. Aydoğdu, "Salı günü çay ocağında bir kütüphane kuracağız. Kitap dolu raflarla çay ocağını donatacağız" dedi.
"Hizmetlerimiz hız kesmeden sürecek"
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 8 Mart Mahallesi'nde başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi. Kaymakam Kayabaşı, "Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek" dedi.