Arama
Arama Sonuçları
5 engelli gence asker kınası yakıldı
Kütahya'da Türkiye Sakatlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte 14 engelli çocuk için sünnet düğünü, 5 engelli genç için ise asker eğlencesi yapıldı. Vali Yardımcısı Hasan Erkal'ın da katıldığı etkinlikte gençlere asker kınası yakıldı.
Barış Heyeti barıştırdı
Batman’ın Kozluk ilçesinin Tuzlagözü Köyünde yaşayan ve aralarında 2021 yılından bu yana husumet bulunan Sönmezsoy ve Durmaz aileleri Vali Ekrem Canalp’ın desteği ve Kaymakam Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda kurulan Kozluk Barış Heyeti ile aile büyüklerinin bir araya gelmesi sonrası barış ile sonuçlandı.
"Öğrencilerle kitapların büyülü dünyalarına yolculuğa çıktık"
Öğrencilerle kitap okuyan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Öğrencilerle birlikte kitapların büyülü dünyalarına yolculuğa çıktık. Hem sohbet ettik hem de kitap okuduk" dedi.
“Daha fazla insanımızı iş gücüne dahil edeceğiz”
İl İstihdam Kurulu’na başkanlık yapan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “Şehrimizde istihdamı daha çok artırmak, daha fazla insanımızı iş gücüne katmak için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
100 çift toplu nikah töreni ile dünya evine girecek
Aile müessesine verdiği öneme dikkat çeken Batman Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Batman il sınırları içinde ikamet eden genç çiftler için Toplu Nikah Şöleni hazırlıyor. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, evlenecek çiftleri toplu nikah törenine davet ederek, kendilerine şimdiden mutluluklar diledi.
Valilik, polis ve jandarma araçları sünnet arabası oldu
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Fehmi Öney Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan 13 çocuğun sünnet törenine katılarak, sevinçlerine ortak oldu.
“Kirvem öğretmenim” projesiyle 19 öğrenci sünnet oldu
Ağrı Valiliği koordinesinde Hamur Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 'Kirvem Öğretmenim' projesi kapsamında Aşağı Gözlüce köyündeki 19 öğrenci sünnet edildi.
Okul bahçeleri renklendi
Afyonkarahisar’da Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın hayata geçirdiği proje ile okul bahçelerinde oyun alanları yapılarak renklendirildi. Milli Eğitim Bakanlığının dikkatini çeken proje ülke genelinde yaygınlaştırılacak.
“Rabbim sayılarını tez zamanda arttırsın”
14 kız öğrencinin hafızlık merasimine katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Allah her birini var etsin. Rabbim sayılarını tez zamanda artırsın” dedi.
Hazro’da toplu sünnet şöleni
Diyarbakır Hazro Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Doğukan Koyuncu’nun koordinesinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde 100 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
Konteyner kentte toplu sünnet
Hatay Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Infak Konteyner kentte Infak e.V. tarafından organize edilen toplu sünnet törenine katıldı.
Sünnet olan çocukları hediyelerle sevindirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, sünnet şöleni kapsamında sünnet olan çocukları Korgan Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek, hediyelerle sevindirdi.
Depreme dayanıksız okullar yıkılacak
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, deprem yönetmeliği kapsamında yıkımına karar verilen okullarda incelemelerde bulundu.
“Seni çok seviyorum, vali amca!”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, 4 Ekim 2016 tarihinde Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, yol kontrolü sırasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in oğlu Çağan Demirer’in sünnet töreni için makam aracını tahsis etti.
Velilerin sınav heyecanını paylaştı
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, ilçede Liselere Giriş Sınavı’nın (LGS) yapıldığı okullarda denetimlerde bulundu.
Sünnet olan kardeşleri sevindirdi
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adıyaman merkezde ikamet eden Tuncan ailesini ziyaret ederek, sünnet olan Aburrezak ve Kaan Eren kardeşleri hediyelerle sevindirdi.
Sünnet olan yetim çocukları sevindirdi
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, sünnet ettirilen 6 yetim çocuğu balonlarla süslenmiş odada ziyaret ederek, çeşitli hediyelerle sevindirdi.
Vali Çelik, Simav’ın fahri hemşehrisi oldu
Kütahya Simav Belediyesi, Kütahya Valisi Ali Çelik’e ‘fahri hemşehrilik beratı’ verdi. Beratı Vali Çelik’e Simav Belediye Başkanı Adil Biçer takdim etti.
Aksaray’da cenaze sahibinin taziyelerde yemek vermesi yasaklandı
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, cenaze sahibine yük olduğu ve büyük külfetler altına soktuğu için il genelinde taziye yemeği verilmesini yasakladı.
Amasra Kaymakamlığı’ndan köy çocukları için toplu sünnet şöleni
Bartın Amasra Kaymakamlığı ve Amasra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından Mevren bölgesinde bulunan 5 köyde bulunan 21 çocuk sünnet ettirildi.
Makam aracı şehit oğluna sünnet arabası oldu
Diyarbakır Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, 2018’de Adıyaman’da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kürşad Yılmaz’ın sünnet olan oğlu Ahmet Yılmaz (8) için makam aracını tahsis etti.
Kaymakamın makam aracı sünnet arabası oldu
Malatya'nın Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç'ın makam aracı, şehit Esra Köse Başaran'ın sünnet olan oğlu Yiğit Tuğra'ya tahsis edildi. Yiğit'i tebrik eden Vali Hulusi Şahin, "Düğününde de oynamak inşallah nasip olur" dedi.
Şölende 1100 çocuk sünnet oldu
Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediyesi’nin 1.100 çocuk için düzenlediği sünnet törenine katılarak, “1100 kere maşallah” dedi. Kaymakam Sırmalı, sünnet olan çocuklara ve ailelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Çocuk Evleri Sitesi’nde sünnet heyecanı
Malatya'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri Sitesinde kalan 9 çocuk için sünnet düğünü düzenlendi. Malatya Valisi Hulusi Şahin, geçmişte öğrenci yurdu mantığıyla çocuklara bakılırken, artık sevgi evleri yönteminin uygulandığını söyledi.
Şehidin emaneti Osman'a sünnet düğünü
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Şehit Ramazan Aydoğan’ın oğlu Osman'ı sünnet töreninde yalnız bırakmadı. Osman'ı kucaklayan ve düğününde yanında olan Vali Çiçek, "Osman'ımızın bahtı hep açık olsun” dedi.
Valilik makam aracı yetim çocuğun sünnet arabası oldu!
Ordu Valisi Tuncay Sonel, valilik makam aracını bir sünnet çocuğuna sünnet arabası olarak tahsis etti. Valinin özel makam aracı sünnet için süslenirken, içinde sünnet çocuğu 3 yaşındaki Ayaz Efe ile il merkezinde tur attı.
Van’da deprem tahliye tatbikatı
İçişleri Bakanlığı tarafından 2022 yılının ‘tatbikat yılı’ olarak ilan edilmesinin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’daki okullarda da eş zamanlı olarak deprem tahliye tatbikatı yapıldı. Van'da eş zamanlı bin 300 okulda yapılan deprem tahliye tatbikatına 290 bin öğrenci katıldı.