Arama
Arama Sonuçları
Vali Coşkun’un annesi son yolculuğuna uğurlandı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun'un hayatını kaybeden annesi Kamuran Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.
Kalplerindeki güzellik yüzlerine yansımış
Nilüfer ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyarette bulunan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ile birlikte, Görme Engelli Çocuklar Kuran Kursu’nu ziyaret ederek, çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.
“Gönül güzellikleri yüzlerine yansımış”
Nilüfer Kur’an Kursu’nda okuyan görme engelli 22 öğrenci ve ailelerini ziyaret eden Kaymakam Murat Süzen, “Gönül güzellikleri yüzlerine yansıyan değerli öğrencilerimizin her daim yanındayız” dedi.
Orta refüje çim serdi
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Midyat’ta belediyenin orta refüj peyzaj çalışmalarına eşlik ederek, işçilerle birlikte orta refüje çim serdi.
Arıcılara 22 milyon liralık kovan desteği
Mardin Büyükşehir Belediyesinin hibe desteği sağladığı ‘Mardin Kırsalda Üretim Ve İstihdam İçin Arıcılığın Geliştirilmesi Projesi’ kapsamında arılı kovan, boş kovan ve arıcılık ekipmanlarının dağıtımı başladı.
Murat Süzen
Nilüfer Kaymakamı
Çocuklar için öğle vakti iftar!
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının ruhunu yaşatmak adına Anadolu’nun geleneklerinden tekne orucu tutan çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.
Üreticilere süt sağım makinesi desteği
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Dargeçit ilçesinde “El Değmeden Hijyenik Sütler Projesi” kapsamında üreticilerine süt sağım makineleri dağıtım törenine katıldı.
Şehitler için mevlid
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümü kapsamında ülke genelinde şehitler için mevlit okutuldu.
Mardin'in dokusunu bozan betonarme binaların yıkımı sürüyor
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, tarihi dokuyu bozan betonarme binaların yıkımı kapsamında yıkımına başlanan, Artuklu ilçesi Yeniyol Mahallesinde bulunan 5 katlı betonarme yapıdaki yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.
Çiftçilere yüzde 50 hibeli 3 bin ton yem
Mardin Büyükşehir Belediyesi ve İl Tarım Müdürlüğü ortaklığında, yaşanan kuraklık nedeniyle artan yem maliyetlerine karşı hayvan üreticilerini korumak amacıyla yüzde 50 hibe ile 3 bin ton süt yemi dağıttı.
Çocuklara depremin izleri oyunlarla unutturuluyor
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek ilimizde misafir edilen depremzede çocukları Trafik Eğitim Parkı’nda ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu.
“Sağlık turizminde bölgenin gözdesi olacağız”
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Sağlık Bakanlığı’nca yapımı planlanan sağlık yatırımlarını yerinde inceleyerek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
49 depremzedeyi enkazdan kurtaran itfaiye erlerine teşekkür
Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından büyük yıkımların yaşandığı Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman’da görev yaparak şehre dönen İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipleri ziyaret etti.
Vali ve kaymakam birlikte parke taşı döşedi
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı ile birlikte Nusaybin’deki yatırımları yerinde inceledi. Vali ve kaymakam birlikte parke taşı döşedi.
“İkinci yarıda da aynı başarıyı bekliyoruz"
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, ikinci yarının ilk maçına hazırlanan Mardin 1969 Spor'a moral ziyareti gerçekleştirdi.
Valilikten dolandırıcılık uyarısı
Mardin Valiliği, dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı. Valilik, Vali Mahmut Demirtaş ve Genel Sekreter Murat Süzen’in adını kullanarak bağış ve yardım talep edenlere itibar edilmemesini istedi.
Mardin’de cenazeler gözyaşlarıyla toprağa verildi
Mardin'de hafif ticari aracın şarampole yuvarlandığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada yaşamını yitiren Abdullah Macit'in şehit çocuğu, Büşra Keleş'in ise öğretmen olduğu ortaya çıktı. 6 kişi gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Yeni araçlar hizmet için yollarda
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Mardin Büyükşehir Belediyesine hibe edilen araçlar için program düzenlendi.
Çevre yolu trafik yükünü hafifletecek
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kızıltepe ilçesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Hop Geçidi estetik bir görünüm kazanıyor
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Hop Geçidinde yeşillendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek dikim işini gerçekleştiren ekiple fidan dikti.
Mardin’de 1 milyon fidan dağıtımı başladı
Mardin Büyükşehir Belediyesi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün "Meyveciliğin Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Kapsamında Fidan Dağıtım Projesi’’ kapsamında birinci etap fidan dağıtımı başladı.
Mardinli Kıbrıs gazileri 48 yıl sonra KKTC’yi görecek
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, ‘Kıbrıs'ın Fatihleri Yavru Vatanda’ sloganıyla düzenlenen gezi programı kapsamında Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan gazileri Yavru Vatana yolcu etti.
“Kadın kooperatiflerinin her zaman yanındayız”
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, kadın kooperatif temsilcileri ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.
Vali Demirtaş, Derik’teki yatırımları yerinde inceledi
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Derik ilçesinde yapılan ve yapımına devam edilen yatırımları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.
‘Masal şehri’ fotoğraflamak isteyenlere davet
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, 22-25 Eylül tarihleri arasında Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5. Ulusal Foto Safari Tanıtım Lansmanına katıldı. Vali, "Masal Şehir Mardin" konulu foto safaride kadim şehri fotoğraflamak için tüm fotoğraf severleri kente davet etti.