Mardin’de cenazeler gözyaşlarıyla toprağa verildi;

Mardin’de cenazeler gözyaşlarıyla toprağa verildi

Mardin'de hafif ticari aracın şarampole yuvarlandığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada yaşamını yitiren Abdullah Macit'in şehit çocuğu, Büşra Keleş'in ise öğretmen olduğu ortaya çıktı. 6 kişi gözyaşlarıyla toprağa verildi....


Mardin'de kamu çalışanlarının içinde olduğu hafif ticari aracın şarampole yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi, defnedilmek üzere Midyat ilçesine getirildi.

6 kişi için burada cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Demirtaş, Şanlıurfa eski Valisi Abdullah Erin, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, kurum müdürleri, amirleri, hayatını kaybedenlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mardin'de feci kaza: 2 kişinin cenazesi defnedildi

Vali Demirtaş ve protokol, kazada ölenlerin yakınları ile görüşüp, başsağlığı diledi.

Cenaze namazının ardından Kamuran Önen ve Yusuf Tunç, Kıble Mezarlığı'nda; Ruken Adam, Fatma Kaya ve Büşra Keleş Kalo Mezarlığı'nda; Abdullah Macit ise Ortaca köyü mezarlığında gözyaşlarıyla defnedildi.


ŞEHİT BABASININ YANINA DEFNEDİLDİ

Abdullah Macit'in babası Şükrü Macit'in terör örgütü PKK'nın yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olduğu belirtildi.

Macit'in şehit babasının yanına defnedildiği bildirildi.

Büşra Keleş'in öğretmen olduğu, Fatma Kaya'nın Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nda, Ruken Adam, Abdullah Macit, Yusuf Tunç ve Kamuran Önen'in ise valiliğe bağlı kurumlarda çalıştığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum