Arama
Arama Sonuçları
Öğretmenlerle kitap tahlili yaptı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.
‘Yitik Cennet’ kitabı üzerine kamp etkinliği
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ve Fındıklı Kaymakamı Murat Çürük ile birlikte, heyecan verici bir atmosferde gerçekleşen kampın açılış programına katılarak gençlerle sıcak bir söyleşi gerçekleştirdi.
“Köylerimizde çözülemeyecek hiçbir mesele yok”
Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Meclisi Toplantısı’na katılan Kütahya Valisi Musa Işın, “Köylerimizde çözülemeyecek hiçbir mesele yok. Birbirimizle yarış halinde değiliz. Amacımız sadece Kütahya'dır. Bir çivi çakarsak mutlu oluruz” dedi.
"Çay ve kahveler bizden!"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Merkez Gazi Caddesi üzerinde tarihi binada hizmete açılan “Kitap Kahve ve Genç Ofis” merkezini ziyaret etti. Gençleri merkeze davet eden Vali Serdengeçti, "Çay ve kahveler bizden!" dedi.
Sahra hastanesinde depremzedeleri tedavi eden Japon sağlıkçılara tatlı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Özdemir ile birlikte Japonya tarafından ilçede kurulan Sahra Hastanesi'nde görev yapan sağlık yönetici ve çalışanlarını ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu.
Evlat Nöbeti Aileleri Kongresi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Annelik, tarif edilebilecek en yüksek duygudur. Evlat Nöbetindeki annelerin ortaya koydukları mücadele, bundan bir asır sonra bakıldığında, bu ülkede bir bitişi ve bir başlangıcı ifade edecek. Her birine minnettarız” dedi.
Öznur Güler
Trabzon Köprübaşı Kaymakamı V.
Bingöl Hayvan Hastanesi bölgeye hitap edecek
Bingöl Üniversitesi Hayvan Hastanesi törenle hizmete girdi. Törene Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Plan ve Bütçe Komisyonu Bşk. Bingöl Mv. Cevdet Yılmaz, Bingöl Mv. Feyzi Berdibek, Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve vatandaşlar katıldı.
Her Şey Bir Fikirle Başlar
'Sivas İçin 700 Fikir 700 Proje' si 3. yılında da Sivas merkez ve ilçelerine değer katmaya devam edecek.