Arama
Arama Sonuçları
"Eskişehir'deki turizm potansiyelleri yüksek"
ETİ Arkeoloji Müzesi'nde düzenlenen açılış törenine katılan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, "Eskişehir'de turizm potansiyelleri yüksek ve bunları belirli ölçüde harekete geçirmek gerekiyor" dedi.
Yoğunluk yaşanan otogarda yolcularla bayramlaştı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Karabük Otogarını ziyaret ederek şehre gelen veya şehirden ayrılan vatandaşlarla bayramlaştı.
“Belki zaman alır ama mutlaka çözülür”
Hakkari Valisi Ali Çelik, taksi durağını ziyaret etti. Çayı çok seven ve taksicilere “Çayınız var mı?” diye soran Vali Çelik, “Yanınızda çayınız varsa ve iyi insanlarla birlikteyseniz sorunlar mutlaka çözülür” dedi.
"Düzensiz göçle mücadeleye devam ediyoruz"
Antalya Vali Hulusi Şahin, Mobil Göç Noktası'nı ziyaret etti. Düzensiz göçmenlere karşı ciddi tedbirler aldıklarını ifade eden Vali Şahin, "Hep birlikte büyük bir kararlılıkla düzensiz göçle mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.
Taksi durağında çay tadında sohbet
Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, taksi durağında taksicilerle çay tadında sohbet etti.
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesinde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Duyarlı davranışa teşekkür belgesi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, buldukları yüklü miktarda paraları sahiplerine ulaştıran iki ayrı esnafı makamında misafir etti.
Gönüllere girip hayır dua aldı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, hane ziyaretlerine devam ederek, Urfalıların gönüllerine dokunmayı sürdürdü.
Kömürcüler Sitesi'nde odun kırdı
Van Valisi Ozan Balcı, Özalp yolu üzerindeki Kömürcüler Sitesini ziyaret etti. Vali Balcı, baltayla odun kırdı.
Taksici, eşini hastaneye götürürken kazada öldü
Ordu Valisi Tuncay Sonel, eşini hastaneye götürürken kazada ölen taksici İdris Gündoğdu’nun cenaze namazına katılarak, ailesinin acısını paylaştı.
Bakan Soylu uyardı: Göçü öcü haline getirmek istiyorlar
Göç Kurulu Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu anda Batı'nın ve bizim içimizdeki ırkçı yaklaşımların içerideki siyasi rant oyuncularının yaptığı, göçü öcü haline getirmektir” dedi.