Arama
Arama Sonuçları
Kaymakamdan teşekkür plaketi
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, tayinleri çıkan görevlilere teşekkür ederek, plaket verdi.
AYM'den kaymakam adaylığı için kritik karar
Anayasa Mahkemesi, kaymakam adaylığına yönelik ikinci kritik kararını verdi.
“Aklın esaretinden kurtulmuş bir güzel insandı”
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Aksaray Valiliği sırasında tanıştığı ‘aklın esaretinden kurtulmuş’ şehrin tanınan isimlerinden Ahmet’in vefat haberi üzerine duygusal ve vefa dolu bir mesaj yayınlandı.
Rize spor turizminin yol haritası çıkarıldı
'Spor Turizminde Marka Şehir Rize' temasıyla düzenlenen ve 3 gün süren 'Spor Turizm Çalıştayı'nın kapanışında konuşan Vali İhsan Selim Baydaş, “Çok güzel yol haritaları çıktı” dedi.
Belde belediyesine vekalet edecek
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, başkansız kalan merkeze bağlı Gebeceler belde belediyesine başkan vekili olarak görevlendirildi.
Ahmet Akdağ Sulakyurt, Ümit Gürsançtı Sarıyahşi, Özlem Doğan Karamanlı’ya atandı
Isparta Gelendost Kaymakam Vekili Ahmet Akdağ Kırıkkale Sulakyurt, Erzincan Kemah Kaymakam V. Ümit Gürsançtı Aksaray Sarıyahşi, Kütahya Pazarlar Kaymakam V. Özlem Doğan Burdur Karamanlı kaymakamlığına görevlendirildi.
M. Şirin Altay Gömeç, Ramazan Çelebi Balışeyh kaymakamlığına atandı
Yozgat Yenifakılı Kaymakamı Mehmet Şirin Altay Balıkesir Gömeç Kaymakamlığına, Çorum Dodurga Kaymakamı Ramazan Çelebi ise Kırıkkale Balışeyh kaymakamlığına atandı.
“Sağlam bir toplum için aile güçlü olmalı”
‘Aile Çalıştayı’na katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Bağlarımızdan kopmadan ama günceli de yakalayarak, kesinlikle gelişerek, aile kurumunu güçlendirmemiz gerekiyor” dedi.
“Çine artık bizim için bir yuva"
Aydın'ın Çine ilçesinden Denizli'nin Buldan ilçesine atanan Kaymakam Turan Erdoğan için veda yemeği düzenlendi. Kaymakam Erdoğan, "Çok uzağa gitmiyorum, Buldan yakın bir ilçe, yolunuzun üzerinde. Bir çayımı içmeye gelirseniz beni şereflendirirsiniz" dedi.
Kulu’da jübilesini yaptı, sırada İskilip var!
Görev yaptığı ilçelerde vatandaşlarla kurumların kaynaşması için memur, esnaf ve vatandaşların katılımıyla düzenli futbol maçları yapan Kulu Kaymakamı Ramazan Polat, “Sırada İskilip var” diyor.
“20 yılda yapılamayacak projeleri iki yıla sığdırdık”
Tokat’ın Turhal ilçesine atanan İzmir Urla Kaymakamı Murtaza Dayanç, ilçeye veda etti. Kaymakam Dayanç, “20 yılda yapılamayacak projeleri iki yıla sığdırdık” dedi.
Urfa’dan tayin olan kaymakamlar onuruna yemek
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yerleri değişen kaymakamların onuruna düzenlenen veda programına katıldı.
Tayini çıkan kaymakamlara veda
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, son kararname ile tayini çıkan Devrekâni, Tosya, Bozkurt ve Seydiler kaymakamları için veda yemeği düzenleyerek, “Yeni görev yerlerinizde sağlık, huzur ve başarı diliyorum” dedi.
Tayini çıkan kaymakama sevgi seli
Depremin vurduğu Hatay'ın Hassa ilçesinde vatandaşlar, Kilis Elbeyli ilçesine tayini çıkan Kaymakam Osman Acar'ın asrın felaketinde ortaya koyduğu çalışmalardan ötürü ilçeden gitmesini istemiyor.
Tayini çıkan vali yardımcısı ve kaymakamlara veda yemeği
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar onuruna veda yemeği verdi.
“Atanmış değil adanmış olarak çalışacağım”
Antalya Valisi iken Malatya’ya atanan Vali Ersin Yazıcı, Malatya Valiliğindeki görevine bugün başladı. Valilik önünde il protokolü tarafından karşılanan Vali Yazıcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Malatya Valisi olarak bu yeniden başlama sürecinde bir atanmış olarak bulunmayacağım. Bu sürece bir adanmış olarak katkı sunmaya gayret edeceğim. Vatandaşımızın her biri, topraklarımızın her bir santimetrekaresi için Bismillah diyerek görevime başlıyorum” dedi.
“4 yıl 9 ay hizmet etmekten onur duydum”
Amasya Valiliği’ne atanan Artvin Valisi Yılmaz Doruk, bir veda mesajı yayınlayarak, Artvin’e 4 yıl 9 ay hizmet etmekten büyük onur duyduğunu belirtti.
Mustafa Çit
Bodrum Kaymakamı
Antakya’da görev değişimi
Kırıkkale Vali Yardımcısı iken Hatay Vali Yardımcılığına görevlendirilen Miraç Topaloğlu, Antakya Kaymakamlığını da vekaleten yürütecek.
Eski Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur hayatını kaybetti
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Cizre ve Bafra Eski Kaymakamı Ahmet Adanur, 2022 yılında yakalandığı ALS hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.
Muhammet Şükrü Pekpak
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü
Muhammet İkis, Kiğı Kaymakamlığına atandı
Trabzon Tonya Kaymakamı Muhammet İkis, Bingöl Kiğı Kaymakamlığına görevlendirildi.
Fatih Ayaz, Diyarbakır Vali Yardımcılığına atandı
Kayseri Felahiye Kaymakamı Fatih Ayaz, Diyarbakır Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
Buğra Karadağ, Hatay Vali Yardımcılığına atandı
Kütahya Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Hatay Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
Kaymakamlık makamında nikah
Eskişehir Han Kaymakamı Murat Ak, Mal Müdürlüğü personeli Ahmet Tellioğlu ile eşinin nikah merasimini Kaymakamlık makamında düzenletti. Kaymakam Ak, “Çalışma arkadaşımıza ve eşine bir ömür mutluluklar dilerim” dedi.
Belediyelere atanan kayyumlar örgütün can damarını kesti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bütçe görüşmelerinde HDP milletvekillerinin belediyelere atanan kayyumları suçlamasına sert tepki gösterdi. Soylu, “Hırsızlığı yapan da millete eşkıyalığı yapan da HDP’dir” dedi.
Şehit polisin kızı Kübra öğretmeni misafir etti
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Van'da PKK'lı teröristlerin bombalı tuzağı sonucu şehit olan Polis Memuru Ferhat Arslan'ın kızı öğretmen Kübra Nur Yıldırım ve ailesini ağırladı.
Öğrencilerin yaptığı ‘su altı aracı’nı imzaladı
Teknofest Karadeniz 2022'de, Türkiye üçüncülüğünü elde eden Rize Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) “Atmaca Tayfa ROV” takımı Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti.
37 yıl sonra gelen vefa
De­ni­zli’nin Ça­me­li il­çe­sin­de 37 yıl önce kay­ma­kam­lık yapan Beyazıt Bestami Alkan’a 37 yıl sonra gelen telefon ‘Bunun adı vefa’ dedirtti.
Yahyalı’da elma festivalinin ilki düzenlenecek
Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, 23 Eylül'de ilki yapılacak olan 1. Elma ve Turizm Festivali'ni basın toplantısı ile duyurdu.