Arama
Arama Sonuçları
"Can yanmasın, mal ziyan olmasın!"
Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan’ın katılımıyla Belören Beldesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, trafik kazalarını önlemek amacıyla "Reflektör Tak Görünür Ol" projesi kapsamında 196 traktör sürücüsüne reflektör dağıtımı gerçekleştirildi.
Engelli vatandaşlara misafir oldu, tekerlekli sandalye hediye etti
Hakkari Valisi Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Berçelan Mahallesinde ikamet eden Yusuf Aşkan ile Keklikpınar Mahallesinde ikamet eden Aziz Daş ve ailelerini ziyaret etti.
Edirne’de tarihe nostaljik yolculuk
Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne’nin tarihi ve turistik noktalarını keşfetmek amacıyla hizmete alınan Turistik gezi trenine binerek ilk seferine katıldı.
33 engelliye akülü sandalye hediye etti
Batman Valisi Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye teslim törenine katıldı.
20 engelli vatandaşın hayatını kolaylaştırdı
Van Erciş Belediyesi, düşük gelirli 20 engelli vatandaşın hayatlarını kolaylaştırmak için kendilerine tekerlekli sandalye hediye etti.
Gamze öğretmenin azmini tebrik etti
Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü Neriman Sargın Koçak, Almanca Öğretmeni Gamze Kılıç ve babası Burhan Kılıç, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret etti.
Vatandaşların sorunlarını evlerinde dinledi
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. Sorunları tek tek dinleyen Kaymakam İmrak, çözümü için de talimat verdi.
100 çift toplu nikah töreni ile dünya evine girecek
Aile müessesine verdiği öneme dikkat çeken Batman Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Batman il sınırları içinde ikamet eden genç çiftler için Toplu Nikah Şöleni hazırlıyor. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, evlenecek çiftleri toplu nikah törenine davet ederek, kendilerine şimdiden mutluluklar diledi.
Ayşe'ye şarjlı tekerlekli sandalye verdi
Denizli'nin Çal Kaymakamı Mert Çanga, Karaman ailesinin engelli kızları Ayşe Karaman'a şarjlı tekerlekli sandalye verdi.
"Her türlü desteği vereceğiz"
Siirt Valisi ve Siirt Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, "Engelli vatandaşlarımıza imkânlarımız dâhilinde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Muharrem, artık dışarıda bağımsız gezebilecek
Muş Valisi Avni Çakır, sokağa çıkamayan 13 yaşındaki bedensel engelli Muharrem Geyik'e sürpriz yaparak akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
Tekerlekli sandalyede empati yaptı
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Engelliler Haftasında özel gereksinimli öğrenci ve özel gençler ile engelli bireylere yönelik hizmet sunan sivil toplum kuruluşlarının yetkilileriyle bir araya geldi.
Hakkari'de spor var
Türkiye Kayak Federasyonu'nca düzenlenen Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası Hakkari’de gerçekleştirildi. 283 sporcunun katıldığı şampiyonanın startını veren Hakkari Valisi İdris Akbıyık, sporcu ve vatandaşlarla birlikte halay çekti.
Engellileri akülü sandalye ile sevindirdi
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için akülü tekerli sandalye hediye etmeyi sürdürüyor.
Tedavi için başladı, Türkiye şampiyonu oldu
Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, fizik tedavi amaçlı başladığı spor kariyerinde katıldığı ilk yarışmada 'Türkiye Şampiyonu' olan 16 yaşındaki Selen Yüksel’i ağırlayarak, “Başarıların daim olsun” dedi.
Valilikten dolandırıcılık uyarısı
Kars Valiliği, son günlerde bazı dolandırıcıların, Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün ismini kullandığını belirterek, vatandaşların bu şahıslara itibar etmemesini istedi.
Valilikten ‘dolandırıcılık’ uyarısı
Şanlıurfa Valiliği, sabit telefonlardan vatandaşları arayarak kendilerini ‘vali’ ve ‘özel kalem müdürü’ olarak tanıtan kişilerin, vatandaşları dolandırmaya çalıştığına yönelik uyarıda bulundu.
“Bu aile için ne yapsak az kalır”
Manisa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, evlatlarını vatan için şehit vermiş Demir ailesinin en büyüğü olan 79 yaşındaki Ayşegül teyzeye tekerlekli sandalye hediye etti.
Engelli Nudem’in tekerlekli sandalye sevinci
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, engelli Nudem Fidan'ı evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye ile sevindirdi.
Kuyuda ölen baba ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı
Manisa'nın Salihli ilçesinde evlerinin bulunduğu site bahçesindeki artezyen kuyusunda ölen 35 yaşındaki Aytuğ Demir ile 2 yaşındaki oğlu Batu Demir'in cenazesi toprağa verildi.
“Hepimiz bir engelli adayıyız”
Trabzon Dernekpazarı Kaymakamı Anıl Adıgüzel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vasıtasıyla engelli vatandaşların önündeki engellerin kaldırılması ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla "Bizim İçin Bizsiz Asla" sloganıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.
“Farkındaysan, Engeller Yok Olur”
Sivas Akıncılar Kaymakamlığı, ‘Farkındaysan, Engeller Yok Olur’ projesi ile örnek bir etkinliğe imza attı. Proje ile ilçedeki öğrenciler engellilerin yaşadıkları sıkıntıları anlamak için bir saatlerini tekerlekli sandalye, göz bandı ve kulaklıklarla geçiriyor.
Vali Ustaoğlu, Gazi kızına verdiği sözü tuttu
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, şehit ve gaziler yemeğinde Gazi kızı Ceylin’e verdiği tekerlekli sandalye sözünü tuttu.
23 haneye misafir oldu
Muğla Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Ulusal Hane Ziyaretleri kapsamında 23 haneye misafir oldu. Ailelerin taleplerini dinleyen Balcı, bir hayırsever vatandaş tarafından hediye edilen tekerlekli sandalyeyi sahibine teslim ederken, bir çocuğa da bisiklet hediye etti.
‘Gönül Calab’ın tahtı’
Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, engelli bireylere yönelik ziyaretlerini sürdürürken, elektrikli sandalyesinin aküsü biten vatandaşın aküsünü yeniletti. Acar, “Gönül Calab’ın tahtıdır” dedi.
Kendisi gelemeyince kaymakam evine gitti
Bir iş kazası sonrası yüzde 96 engelli hale gelen ve yürüyemediği için tekerlekli sandalyeye mahkum olan Murat Özgül, kendisi kaymakamla görüşmeye gidemeyince Gümüşhane Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, Çayırçukur Köyü'ndeki evine geldi.
Engellilerle Nemrut’a tırmandılar
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve Kâhta Kaymakamı Selami Korkutata, “Engelliler ile Nemrut'a Tırmanıyoruz” etkinliği kapsamında ünlü çello sanatçısı Jamal Aliyev tarafından 2206 metre yükseklikteki Nemrut Dağı zirvesinde verilen konsere katıldı.
Tekerlekli sandalye hediye etti
Muğla Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, daha önceki hane ziyaretinde tekerlekli sandalye ihtiyacını olduğunu dile getiren yürüme engelli Raşit Bayat’a istediği sandalyeyi hediye etti.
Akülü tekerlekli araba sevinci
Beytüşşebap Kaymakamı Hasan Uğuz, engelleri nedeniyle yürüyemeyen Elvan Bal ile Zozan Kılıç’a, Balıkesirli hayırsever bir işadamından temin ettiği akülü tekerlekli sandalyeleri teslim ederek, sevinçlerine ortak oldu.
Babası kızını artık sırtında taşımayacak
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, yürüme güçlüğü çeken ve babasının sınıfına kadar sırtında taşıdığı haberleriyle gündeme gelen 14 yaşındaki engelli Sema Durna'ya tekerlekli sandalye hediye etti.