Tekerlekli sandalyede empati yaptı;

Tekerlekli sandalyede empati yaptı

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Engelliler Haftasında özel gereksinimli öğrenci ve özel gençler ile engelli bireylere yönelik hizmet sunan sivil toplum kuruluşlarının yetkilileriyle bir araya geldi....

Resim

BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ!

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen empati istasyonu ve serginin açılışına katılan Vali Mustafa Tutulmaz, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesince düzenlenen kermes ile tekerlekli sandalye dağıtımına da katıldı.

Resim

TEKERLEKLİ SANDALYEYE OTURDU

Tekerlekli sandalyeye oturarak engellilerin yaşadığı zorlukları deneyimleyen Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, "Allah hiç kimseyi tekerlekli sandalye muhtaç etmesin. Gerçekten çok zormuş" dedi.

Resim

GERÇEKTEN ÇOK ZORMUŞ, DAHA İYİ ANLADIM!

Zonguldak Valilik binası önünde kurulan empati istasyonunda Engeller Derneği tarafından getirilen tekerlekli sandalye oturan ve bir süre tekerlekli sandalye ile ilerlemeye çalışan Vali Mustafa Tutulmaz, “Engellilerimize Allah kolaylık versin. Allah hiç kimseyi tekerlekli sandalye muhtaç etmesin. Gerçekten çok zormuş şimdi daha iyi anladım engelleri” dedi.

Resim

GÖZLERİ BAĞLI YÜRÜMEYE ÇALIŞTI

Zonguldak Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar da, empati istasyonunda gözlerini bağlayarak görme engellerin yaşadığı zorlukları yaşadı. Kısa mesafeye gözleri kapalı olarak yürümeye çalışan Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, görme engellilerin çektiği sıkıntı ve zorlukları anlamaya çalıştı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum