Arama
Arama Sonuçları
6 muhtarın sorun ve taleplerini dinledi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 6 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin mevcut sorunlarını ve muhtarların taleplerini dinledi.
147 terör örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
Hayırsever çift Çerkezköy’e cami yaptıracak
Hayırseverler Müjgan Karagöz ve Serkan Karagöz çifti tarafından Tekirdağ Çerkezköy ilçesinin İstasyon Mahallesi’nde cami yaptırılacak.
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
"Ahirette misli misli karşınıza çıkacak"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Süleymanpaşa ilçesinde okul yaptıran ve okul yapılması için arsa temin ederek eğitime katkı sağlayan hayırseverlerle birlikte iftar yaptı. Hayırseverlere teşekkür eden Vali Soytürk, "Bunun bir de ahiret kısmı var. Bir gün öbür tarafa gideceğiz ve bir hesap vereceğiz. İnanıyorum ki ahirette bunun misli misli karşınıza çıkacak" dedi.
Engelli vatandaşlar ve ailelerinin iftar sevinci paylaştı
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ İl Müftülüğünde engelli vatandaşlar ve aileleri ile birlikte iftar yaptı.
Bir çete daha çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde düzenlenen "Mahzen-14" operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik’in yaptığı Organize Suç Örgütünün çökertildiğini açıkladı.
Semih Memiş
Şalpazarı Kaymakamı
Kemal Yıldız
Atakum Kaymakamı
Vefat eden valinin ailesini unutmadı
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 2 Ağustos 2014 tarihinde vefat eden Trabzon eski Valisi Recep Kızılcık’ın ailesini ziyaret etti.
“Hiçbiriniz yüce Türk adaletinden kaçamayacaksınız”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt dışı bağlantılı bir organize suç örgütünün daha çökertildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, “Suç örgüt kurarak halkımızın huzurunu bozanların her an enselerindeyiz. Onlara göz açtırmayacağız! Hiçbiriniz yüce Türk adaletinden kaçamayacaksınız. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek!” dedi.
Balıkçı esnafıyla sohbet etti
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, ilçe ziyaretleri kapsamına son olarak Marmaraereğlisi'ni ziyaret etti. İlçedeki Balıkçı Barınağı’nı da ziyaret eden Vali Soytürk, esnafla sohbet edip, taleplerini dinledi.
"Çocuklarımız burada iyi bir eğitim alacak"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, hayırseverler Nuray Erdoğan, Nestin Ercan ve Ecz. Şule Yıldız tarafından yaptırılan 16 derslikli özel eğitim okulunu ziyaret etti. Vali Soytürk, "İnşallah çocuklarımız burada iyi bir eğitim alacaklar" dedi.
"Tekirdağ'a güzel hizmetler yapılmış"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Soytürk, "5 aydır buradayım ve şehrimizin ciddi bir potansiyeli var. Güzel hizmetler yapılmış ve yapılmaya devam ediyor" dedi.
Trakya Kariyer Fuarı 27-28 Aralık’ta yapılacak
Edirne Valisi Yunus Sezer, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan "Trakya Kariyer Fuarı" bilgilendirme toplantısına katıldı.
Emekli öğretmen, 24 Kasım’da 96. yaşına girdi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 24 Kasım 1927’de doğan emekli öğretmen Bahriye Adalı’nın doğum gününü kutlayarak, sağlıklı ömürler diledi.
Atatürk'e çiçek veren Karaevli’nin anılarını dinlediler
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kentte gelişinde düzenlenen törende kendisine çiçek veren Mübeccel Karaevli’yi evinde ziyaret etti.
Kurtuluşun 101. yılı için sergi açıldı
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 13 Kasım Tekirdağ’ın Kurtuluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla Namık Kemal Evi Başkanı Sezai Kurt tarafından hazırlanan Eski Tekirdağ Fotoğrafları Sergisi’nin açılışını yaptı.
“Ailecek okuyoruz”
Öğrencilerle birlikte anne babalarını ve tüm vatandaşları 8 Kasım akşamı 30 dakika boyunca kitap okumaya davet eden Ergene Kaymakamı Kadir Duman, “Ergene'nin çocukları okuyacak, mazlumların sesi olacak” dedi.
Celal Güngör
Durağan Kaymakamı
38 mafya tipi organize suç çetesi çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülkeyi organize suç örgütlerinden temizlemenin öncelikli hedeflerinin başında geldiğini belirterek, 4 Haziran-6 Ekim tarihleri arasında 38 mafya tipi organize suç çetesinin çökertildiğini söyledi.
Erkan Minuz
Orta Kaymakamı
Muhammed Huzeyfe Onur
Karaisalı Kaymakamı
20 ilde 90 zehir taciri yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 90 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı.
Sağlık Ocağı'nın temeli yağmur altında atıldı
Tekirdağ Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde hayırseverlerin yaptıracağı Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün katılımı ile yağmur altında yapıldı.
20 milyon öğrenci için ders zili çaldı
İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci ve 1,2 milyona yakın öğretmen için yaz tatilinin ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı.
Urfa’dan tayin olan kaymakamlar onuruna yemek
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yerleri değişen kaymakamların onuruna düzenlenen veda programına katıldı.
3 ilin valisi düzensiz göçü konuştu
Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ valileri, düzensiz göçe yönelik koordinasyon toplantısı için Edirne’de bir araya gelerek, alınacak tedbirleri görüştü.
Adnan Tezcan
Kayseri Vali Yardımcısı