Arama
Arama Sonuçları
"Eğitim yatırımları, ekonomik yatırımların çok ötesinde"
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, TİHCAD tarafından Ballı Köyü İlkokul ve Ortaokulu için güzel bir sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirildiğini belirterek, eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekti.
Vakıftan yardım alanlar iş sahibi olacak
Sinop Erfelek’te Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan vatandaşlar iş sahibi olacak.
Şanlıurfa, pamuk üretiminde zirvede
Şanlıurfa'nın, pamuk üretiminde Türkiye’de ilk sırada yer aldığını ifade eden Vali Hasan Şıldak, "Şanlıurfa'da 242 bin hektar alanda yıllık 1 milyon 100 bin ton pamuk üretildi" dedi.
Geri dönüşüme ‘Atık Getirme Merkezi’ katkısı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde hayata geçirilen “Sıfır Atık” projesi kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın hibe desteğiyle Batman Belediyesi tarafından yapılan ‘1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'nin açılışı Vali Ekrem Canalp’in katılımıyla gerçekleştirildi.
“Üretmekten başka çaremiz yok”
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan firmaları ziyaret etti. Erzincan’ın üretmekten başka çaresinin olmadığını vurgulayan Vali Aydoğdu, “Üretim, üretim, üretim” dedi.
"Hizmette aksama yaşanmamalı"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerinin beşinci durağı için Ceylanpınar’daydı. Kaymakam Emrah Uzun ve kurum amirleri ile bir araya gelen Vali Şıldak, "Ceylanpınar, Şanlıurfa’nın önemli ilçeleri arasında yer alıyor. Her alanda kamu hizmetlerinde aksama yaşanmaksızın sürdürülmesi gerekiyor" dedi.
Erciş'te Atık Getirme Merkezi kuruluyor
Van'ın Erciş ilçesinde "Atık Getirme Merkezi” kuruluyor. Geri dönüşümün yapılacağı proje alanını ziyaret eden Kaymakam Murat Karaloğlu, alanda inceleme yaptı.
Batman, Türkiye-Irak İş Forumu’na ev sahipliği yaptı
İkili ekonomik ilişkileri geliştirilmesi, çeşitli alanlarda iş birliği yapma ve ekonomi ilişkilerini üst düzeye çıkarılmasının hedeflendiği Türkiye-Irak İş Forumu'nda konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, “Arapça, Kürtçe ve Türkçe konuşabiliyoruz. Dillerimiz, kültürlerimiz ve geleneklerimiz birbirileriyle kaynaşmıştır. Bu önemli iş forumunun önümüzdeki yıllar için bir başlangıç olmasını istiyoruz” dedi.
"Kadın istihdamı öne çıkıyor"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, tekstil fabrikalarını ziyaret etti. Vali Usta, "Bu ziyaretlerimde kadın istihdamının gözle görülür bir şekilde öne çıktığını gördüm. Hemşehrimize istihdam sağlayarak, şehrimizin büyümesine ve kalkınmasına önemli bir destek sunuyorlar" dedi.
İş insanlarını Siirt'e davet etti
Siirt Valisi ve Siirt Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Organize ve Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Üretimin kent ekonomisine katkısını vurgulayan Vali Kızılkaya, iş insanlarını Siirt'e yatırım yapmaya davet etti.
"Batman'a 5 yeni OSB sitesi kuracağız"
Eğitim-İstihdam İlişkisini Güçlendirme Çalıştayı'nda konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, "Batman’da 5 yeni sanayi sitesi kuracağız. Bunlardan üçü OSB, ikisi de lojistik kent olacak, ayrıca iki tane de sera OSB kuracağız. İşsizliğe çare olmaya çalışıyoruz" dedi.
"İstihdam en temel hedefimiz"
Tekstilkent'te faaliyet gösteren firmaları ziyaret eden Ağrı Valisi Mustafa Koç, "İstihdam, en temel hedefimiz" dedi.
Sağlık Ocağı'nın temeli yağmur altında atıldı
Tekirdağ Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde hayırseverlerin yaptıracağı Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün katılımı ile yağmur altında yapıldı.
Vali Şıldak Barış Pınarı bölgesinde
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Barış Pınarı Harekâtıyla terörden arındırılan Telabyad’da incelemelerde bulundu.
Depremzede firmalar için tekstil atölyesi yapılacak
Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde 22 bin metrekarelik alanda bin 50 kişiye istihdam sağlayacak 85 milyon lira ile 18 atölye inşa edilecek.
“El birliği ile bir adım ileriye götüreceğiz”
Şişli ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Davut Gül, “Çok yakında ilçemizin gündeminden sosyal aktivite alanları çıkmış olacak” dedi.
“Daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz”
Bayrampaşa ilçesini ziyaret eden İstanbul Valisi Davut Gül, “Bayrampaşa’mız, İstanbul’un en huzurlu ilçelerinden biri. Daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
“Atanmış değil adanmış olarak çalışacağım”
Antalya Valisi iken Malatya’ya atanan Vali Ersin Yazıcı, Malatya Valiliğindeki görevine bugün başladı. Valilik önünde il protokolü tarafından karşılanan Vali Yazıcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Malatya Valisi olarak bu yeniden başlama sürecinde bir atanmış olarak bulunmayacağım. Bu sürece bir adanmış olarak katkı sunmaya gayret edeceğim. Vatandaşımızın her biri, topraklarımızın her bir santimetrekaresi için Bismillah diyerek görevime başlıyorum” dedi.
Şehidin ailesine ev
Türkiye Tekstil Sanayi İş Verenleri Sendikası ile Jandarma tarafından Şehit P. Uzm. Çvş. Onur Doğan’ın Kayseri'de yaşayan ailesine ev takdim edildi.
Fatsa ve Ünye’de toplu açılış
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu programı kapsamında Vali Tuncay Sonel ve protokol ile birlikte Fatsa ve Ünye ilçelerinde açılış törenlerine katıldı.
Hilvanlı Üreten Kadınlar Kooperatifi’ni Vali Ayhan açtı
Şanlıurfa’da 13 ilçede hayata geçirilen “1000 fikir 1000 proje” uygulaması kapsamında Hilvan Kaymakamlığı’nın himayesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün önderlik yaptığı, ortağı 7 Hilvanlı kadın olan Hilvan Üreten Kadınlar Kooperatifi kuruldu. Kooperatif düzenlenen törenle açıldı.
Mahkumların el emekleri sergide
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlü ve tutukluların eserlerinden oluşan Resim ve El Sanatları Sergisi'nin açılışını yaptı.
“Çalışanın her daim yanındayım”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) firmaları ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi. Ayhan, “Üretenin, çalışanın her daim yanındayım!” dedi.
“Her geçen gün daha da iyileşiyoruz”
Kahramanmaraş depreminin merkez üssü Elbistan’da depremzedelerin yaralarını sarmak için büyük bir gayretle koordinatörlük görevini yürüten Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayacağı sosyal markette vatandaşlarla bir araya gelerek, “Her geçen gün daha da iyileşiyoruz” dedi.
Çadır kentin eksiklerini tespit etti
Hatay İskenderun’da koordinasyon görevini sürdüren Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İskenderun'da kurulumu tamamlanan çadır kent alanlarından Yıldırım Tepesi Çadır Kenti'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Vali Ayhan, 11 ayda 8. kez Hilvan’da
Vali Salih Ayhan Şanlıurfa'da göreve başladığı günden bu yana merkez dışındaki ilçelere zamanını ayırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vali Ayhan, Hilvan ilçesine görevde olduğu 11 ayda 8. ziyaretini Ramazan ayı münasebetiyle yaptı.
“İstihdama yönelik her türlü çalışmanın arkasındayız”
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Konak Mahallesinde faaliyete başlayan Ceren tekstil fabrikasının açılışını yaparak, “İstihdama yönelik her türlü çalışmanın arkasındayız” dedi.
5 yeni tekstil atölyesi istihdama katkı sağlayacak
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ile birlikte Mardin 2.Organize Sanayi Bölgesinde bitme aşamasına gelinen tekstil atölyelerinde incelemelerde bulundu.
“Üretim yapan ve istihdam sağlayan firmaların yanındayız”
Malatya’da üretim yapan firmalara ziyaretlerini sürdüren Vali Hulusi Şahin, üretim yapan ve istihdam sağlayan firmaların her zaman yanında olduklarını söyledi.
Tekstilcilerin taleplerini dinledi
Batman Valisi Ekrem Canalp, ilde bir çok tekstil firmasının üretim yaptığı Tekstilkent yerleşkesini ziyaret ederek, tekstilcilerin sorun ve taleplerini dinledi.