Arama
Arama Sonuçları
Teravih namazında camileri dolduran çocuklara ödül
Çorum'un Oğuzlar ilçesinde Ramazan ayında teravih namazına giden çocuklar ödüllendirildi.
Gürcistan müftüleri Rize’de kardeşlik iftarına katıldı
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla Rize’de kardeşlik iftarı düzenlendi.
Camiler teravih namazı için doldu
Başı rahmet, ortası bereket, sonu mağfiret vesilesi olan 11 ayın sultanı Ramazan ilk teravih namazıyla başladı. Yarın ilk oruç için sahura kalkacak olan Müslümanlar, ilk teravih namazını kılmak için camileri doldurdu.
Simitleri elinde kalan çocuğun tüm simitlerini satın aldı
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Teravih Namazı sonrası Sultan Bayezid Camiinde vatandaşlara simit ikramında bulunarak, yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Vali Masatlı, camide simit satmaya çalışan çocuğun da tüm simitlerini kendisi satın aldı.
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Tel Abyad'da
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kadir gecesinde Tel Abyad'daki 11'inci Komando Tugay Komutan Yardımcılığını ziyaret ederek askerlerle bir araya geldi.
Hatimli teravih geleneği sürüyor
Mardin’in Savur ilçesinde geçen yıl Ramazan ayında başlatılan hatimli teravih namazı bu yıl da 15 Temmuz Şehitler Camii'nde devam ediyor.
Depremzedeler için kumanya hazırladı
Van Valisi Ozan Balcı, deprem bölgesi Malatya'da mübarek Ramazan ayı için kumanya hazırlayan ekiplere yardım etti.
İlk teravihte depremzedelerle ellerini semaya açtı
Bu yıl Ramazan ayını depremin merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan’da karşılayan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, ilk teravih namazında depremzedelerle birlikte ellerini semaya açarak dua etti.
Türkoğlu'nda afetin izleri hızla siliniyor
Türkoğlu’nda koordinatörlük görevine devam eden Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden ahşap mescit ve Kılılı Konteyner Çarşısı'nda incelemelerde bulundu.
Vali simitlerini satamayan çocuğun tüm simitlerini satın aldı
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, bir geleneği yaşatmak için cemaate teravih namazı sonrası simit dağıttıktan sonra, simitlerini satamayan bir çocuğun bütün simitlerini satın aldı.