Arama
Arama Sonuçları
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu TİMBİR'den Türkiye'de bir ilk
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) bünyesinde teşekkül eden ve TOBB UYUM’un işbirliği ile faaliyete geçecek olan Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruldu. Uzun bir süredir çalışmaları devam eden GİMMER için ilk kurucu işbirliği protokolü imzalandı.
Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitler anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde Türkiye genelindeki il ve ilçelerde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
Dağların ve halk oyunlarının şehrinde halay çekti
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Okul Sporları Mahalli Halk Oyunları Yarışması'nı izledi. Öğrencileri tebrik eden Vali Çelik, yarış sonrasında öğrencilerle birlikte halay çekerek, "Halk oyunları Hakkâri’nin olmazsa olmazı, burası dağların ve halk oyunlarının şehridir" dedi.
Vali Baydaş, Ardeşen'e çıkarma yaptı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ardeşen ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ardeşen programı kapsamında ilk olarak Ardeşen Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Baydaş, Kaymakam Ferhat Altay'dan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlarla ilgili brifing aldı.
Şanlıurfa için genç aday
Miahaber Hukuk Danışmanı ve TİMBİR Başkan Vekili, Avukat Cüneyd Altıparmak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday adayı oldu. Hukukçu Cüneyd Altıparmak aday adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.
Meslek lisesine kimya ve motorlu araçlar atölyesi
Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yapılan törenle modern Motorlu Araçlar Teknolojisi ile Kimya Teknolojisi atölyelerine kavuştu.
Öğrencilerle buluştu
Okul ziyaretlerine devam eden Bartın Valisi Nurtaç Arslan, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Arslan, anasınıfı öğrencilerinin etkinliklerini de izledi.
DASK'ta yeni tarifeye dikkat…
Miahaber Hukuk Danışmanı Cüneyd Altıparmak, Star Gazetesi’ndeki köşe yazısında depremlerin ardından ilk olarak karşılaşılan ceza hukuku uygulamalarının ardından şimdi de vatandaşların hakları ile kurumların ödevlerini içeren tazminat meselesini kaleme aldı.
12. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX Antalya’da Başladı
Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde, TOBB’un desteğiyle bu yıl 12’incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, ziyaretçilerine kapılarını açtı. Açılışa Antalya, Bilecik, Burdur, Çorum, Düzce ve Isparta valileri katıldı.
Miahaber Hukuk Danışmanı Altıparmak, Star Gazetesi'nde yazılarına başladı
Miahaber Hukuk Danışmanı ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Başkan Vekili, Avukat Cüneyd Altıparmak, Star Gazetesi yazarları arasına katılarak, yazılarına başladı.
Kırşehir Ahilik kutlamalarına hazır
Ahilik Haftası kutlama programını açıklayan Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, 18-24 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek kutlamalara tüm halkı davet etti.
“Taş üstüne taş koyan herkese kapım daima açık”
Hakkâri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'i ziyaret etti.
Pazarkule Gümrük Kapısı yenilenen yüzüyle hizmette
Türkiye ile Yunanistan arasında bulunan ve yenileme çalışmaları tamamlanarak yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayan Pazarkule Gümrük kapısının açılışı Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleşti.
"Zor günler geçici, kardeşliğimiz baki"
Kırşehir’in eşsiz lezzetli yöresel yemekleri, 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programla ilde misafir edilen depremzede vatandaşlara ikram edilerek tanıtıldı.
Gençlerle basket maçı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, hayatın normalleşmesi adına okullarda ve çadır kentlerde düzenlenen basketbol ve voleybol turnuvalarında, oyuncu olarak gençlerin yanında yer aldı.
Eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Her fırsatta eğitimin önemini vurgulayan Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, ilçede devam eden 6 okul binası, yurt ve spor salonunda yerinde denetimlerde bulundu.
Park ve bahçeleri öğrencilerin üreteceği çiçekler süsleyecek
Yalova Valisi Muammer Erol himayesinde Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe tarafından imza altına alınan protokol ile belediyenin ihtiyacı olan çiçeklerin bir kısmını TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri üretecek.
Sanayide kadın istihdamı artırılacak
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, “Sanayide Kadın Eli" projesi tanıtım toplantısına katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Diyarbakır Kadın Girişimciler Kurulunca "Sanayide Kadın Eli" Projesi hayata geçirildi.
Türkgözü Sınır Kapısı’nda çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Posof Türkgözü Sınır Kapısı'nın yeniden modernizasyonu kapsamında geçen sene başlayan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
Muhammed Berat BERDİBEK
Çamlıyayla Kaymakam V.
Yakup Papaker
Divriği Kaymakamı
Asım Solak
Sur Kaymakamı