Arama
Arama Sonuçları
Bakanlık, 2 ay önce evlenen kaymakamları ayırmadı
Son yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesine göre yeni evli kaymakam çifte atama jesti yapıldı. Malatya'nın Pütürge Kaymakamlığına Tunahan Nas ve Doğanyol Kaymakamlığına Ayşe Karaca Nas atandı. 2 ay önce evlenen çift, komşu ilçelere atanmış oldu.
Protez bacakla yaşama tutunan genç kızı yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Muammer Erol, protez bacakla yeniden yaşama tutunan 21 yaşındaki Büşra Yıldırım’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
İki vali, iki kaymakamın nikah şahidi oldu
Sultandağı Kaymakamı Tunahan Nas ve Doğanhisar Kaymakamı Ayşe Karaca dünya evine girdi. Sultandağı ilçesinde gerçekleştirilen nikah töreninde Afyonkarahisar ve Konya valileri şahitlik yaptı.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Terör olayı sayısı 88'e düştü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "2016 yılında ülkemiz genelinde 2 bin 322 terör olayı yaşanmışken bu hava unsurlarının bize sağlamış olduğu güçle 2023 yılında bu rakam 88'e düşmüştür" dedi.
Kıbrıs gazisine son vazifesini yerine getirdi
Düzce Valisi Selçuk Aslan, kronik hastalıklar sonucunda vefat eden Kıbrıs Gazisi Sabri Keman'ın cenaze namazına ve defin törenine katılarak, son vazifesini yerine getirdi.
Polis memuru, eşi, oğlu ve kızı gözyaşları ile uğurlandı
Ramazan Bayramı tatili için ailesi ile birlikte memleketine gelirken Şanlıurfa’da trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Batuhan Akar ile eşi ve 2 çocuğu Malatya’da gözyaşları ile son yolculuklarına uğurlandı. Yaşanan elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Malatyalı polis memuru Batuhan Akar, eşi ve 2 çocuğunun cenaze namazına katılan Malatya Valisi Ersin Yazıcı, “Hayatını kaybeden polisimiz ve ailesine Allah'tan rahmet geride kalan kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.
33 engelliye akülü sandalye hediye etti
Batman Valisi Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye teslim törenine katıldı.
Muhtarı son yolculuğuna vali ve kaymakam uğurladı
Bilecik’te 3 dönemdir görev yapan ve kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gölpazarı Kasımlar Köyü Muhtarı İbrahim Can, son yolculuğuna uğurlandı.
Kadın Emeği Zirvesi’nde başarı hikayelerini paylaştı
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından düzenlenen ve Emine Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne katıldı.
Vakıftan yardım alanlar iş sahibi olacak
Sinop Erfelek’te Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan vatandaşlar iş sahibi olacak.
“Bu vatan bize şehitlerimizden emanet”
İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Şehitleri Anma Programı’na katıldı.
Karakol botuna şehit polisin ismi verildi
Çanakkale Deniz Polisi Eğitim Merkezi Müdürlüğüne tahsis edilen Karakol Botuna Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğünde görevliyken şehit olan Polis Memuru Cihan Türkmenoğlu’nun ismi törenle verildi.
Ekinözü Kaymakamı Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı
Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesindeki lojmanında ölü bulunan ilçe Kaymakamı Mesut Coşkun, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.
Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu
Kahramanmaraş'ın Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde silahla kafasından vurulmuş halde bulundu. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.
“Eğitim ordumuzla dijital çağa yön vereceğiz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından bu yıl 22'ncisi düzenlenen Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumu’na katıldı. Dijital devrim ile birlikte dünyada kartların yeniden dağıtıldığını belirten Vali Şahin, “Genç nüfusumuz ve inanmış eğitim ordumuzla dijital çağa yön vereceğiz” dedi.
Her gün 21.00-21.30 kitap okuma saati olacak
“Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor” projesi başlatan Vali Davut Gül, “Her gün 21.00-21.30 arası ailecek kitap okuyacağız. Öğrencilerimiz her hafta bir kitap okuyacak. Öğrencilerimiz için yazarlık atölyeleri oluşturacağız. Öğrencilerimizin yazılarını öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından her ilçede çıkartılacak edebiyat dergilerinde yayınlayacağız” dedi.
Özel çocuklar sporla hayata tutunacak
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’nun himayesinde hazırlanan ve çeşitli kurumların desteğiyle uygulamaya konulan 'Bitlis'te Özelim Projesi' başladı.
Kıbrıs gazisini ebediyete uğurladı
Kıbrıs Gazisi İrfan Dıbırdık’ın cenaze törenine katılan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, merhum gaziyi ebediyete uğurladı.
Profesyonel tenisçilere taş çıkarttı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Merkez Tenis Kortu'nda bir sporcuyla tenis maçı yaptı. Forehand ve backhand vuruşları da yapan Vali Özarslan, sporculara taş çıkardı.
“Hepsi bize emanet”
Özel çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Kütahya Valisi Musa Işın, özel eğitim alanında kaydedilen ilerlemelere dikkat çekerek öğretmenlere ve ailelere teşekkür etti. Vali Işın, “Bu çocuklar hepimizin çocuklarıdır. Hepsi bize emanettir” dedi.
Nusaybin'de tüm personel Troy Kart sistemine geçiyor
İsrail mallarına boykotu sürdüren Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, yeni bir adım atarak kaymakamlık ve belediyenin tüm personelini yerli ve milli ödeme sistemi Troy Kart’a geçirdi.
'Eşekli Dostoyevski' öğrencilerle buluştu
"Eşekli Dostoyevski" olarak bilinen Ersin Bilge, Bursa’nın Orhaneli ilçesine gelerek, Kaymakam Muhammed Furkan Tuna ile birlikte öğrencilere kitap, defter, kalem ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.
Mülki idareden belediye başkanlığına aday adayı oldular
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde aday adaylık başvuru süreci devam ederken, belediye başkanlığı için mülki idare amirlerinden de adaylık için istifa edenler oldu.
Aziziye Destanı'nın şehitleri anıldı
Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, 146 yıl önce yaşanan Osmanlı-Rus Savaşı'nda Aziziye Tabyaları'nda şehit olanlar için anma etkinliği düzenledi.
Niğde şehidini uğurladı
Suriye Cerablus Basufan üs bölgesinde yaralanmasının ardından dün Cinderes Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Niğdeli P. Söz. Er Onur Özbek, memleketi Yıldıztepe Kasabası’nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Huzurevi sakinlerine doğum günü sürprizi
Ekim ayında doğan huzurevi sakinleri için düzenlenen doğum günü kutlamasına katılan Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, moral depolayan yaşlı çınarlara sağlıklı bir ömür diledi.
Cide Kaymakamının, ilham veren hikayesi...
Muğla’nın şirin ilçesi Dalaman Kaymakamlığı’nda çay ocağında çalışan annesine zaman zaman destek olan bir çocuk, bugünlerde Kastamonu’nun en şirin ilçelerinden birinin kaymakamlık koltuğunda oturuyor. Ailesiyle birlikte verdiği mücadeleyle herkese örnek olan Kaymakam Tuncay Karataş, adeta film gibi hikâyesiyle; gençlere de ilham oluyor.
Teröristlerin katlettiği şehit veteriner son yolculuğuna uğurlandı
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelerek bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın cenazesi, Kayseri'de toprağa verildi.
Şehit babasının tabutuna omuz verdi
Düzce Valisi Selçuk Aslan, protokol üyeleri ve kurum amirleri ile birlikte, Şehit Erkan Özdemir’in babası, merhum Şenol Özdemir'in Yığılca-Aydınyayla Köyü’nde cenaze merasimine katıldı.