Arama
Arama Sonuçları
"Sıfır Atık, örnek bir proje"
15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen sıfır atık temalı “Atma Kazandır" sergisine katılan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, "Sıfır Atık Projesi, tüm vatandaşlarımızın, kurumlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın sahip çıktığı, sonuçları itibariyle sadece ulusal anlamda değil uluslararası anlamda örnek olan bir projedir" dedi.
"Mardin dünyaya çok güzel örnek oluyor"
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, kentte yaşayan Süryanilerin Paskalya Bayramı'nı kutladı. Kırklar Kilisesi'nde gerçekleştirilen ayine katılan Vali Akkoyun, "Hoşgörünün, kardeşliğin en güzel örneği olan Mardin, dünyaya çok güzel örnek oluyor" dedi.
Ordulu şehidin emaneti Çağan ile Ankara hatırası
2020-2023 yıllarında 3 yıl 2 ay Ordu Valiliği yapan ve gözyaşları ile şehirden uğurlanan Tuncay Sonel, Ordu ve şehit aileleri ile bağlantısını sürdürüyor.
Vali Akkoyun talimat verdi, Turizm Denetim Komisyonu kuruldu
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'un talimatıyla kurulan Turizm Denetim Komisyonu, denetimlerine başladı.
Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde kırsal Yolbilen Mahallesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve İş İnsanı Ömer Özel tarafından yapılan "Yolbilen Ömer Özel İlkokulu"nun açılışı yapıldı.
Maç heyecanına ortak oldu
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Mardin 1969 Spor'un maçını tribünden izledi.
Ailesiyle birlikte oyunu kullandı
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, eşi Canan Akkoyun ve oğlu Nevzat Emre Akkoyun, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla Zinciriye İlkokulunda oylarını kullandılar.
Yenilenen hat ile kayıp ve kaçak suya neşter
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesindeki su depoları çalışmalarını inceledi. İlçenin su sorununun biteceğini ifade eden Vali Akkoyun, "Yeni yapılacak hatta tamamen farklı bir teknoloji kullanılacak. Yenilenen iletim hattı, kayıp ve kaçağı imkânsız hale getirecek" dedi.
‘Valilik Parkı’ hizmete girdi
Mardin’in Artuklu ilçesindeki 13 Mart Mahallesinde 6 bin 230 metrekare üzerine inşa edilen Valilik Parkı, bugün itibariyle vatandaşların hizmetine açıldı.
Artuklu’da kardeşlik iftarı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Artuklu ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Mardin’in tüm renklerini yansıtacak şekilde Müslüman, Süryani ve Ezidi vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Dünyanın en uzun adamını makamında ağırladı
Mardin'de yaşayan ve 2 metre 51 santimetrelik boyu ile "dünyanın en uzun adamı" unvanını koruyan Sultan Kösen, Vali Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti.
“Sofralarımızdan iftar bereketi eksik olmasın”
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Nusaybin ilçesinde düzenlenen İftar Programına vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Valilik ve Büyükşehir iftarına Derikli vatandaşlardan yoğun ilgi
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Derik İlçesi Spor Salonunda düzenlenen İftar Programına vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Suriye sınırındaki Mehmetçikle iftar
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Kızıltepe İlçesi 12'nci Hudut Bölük Komutanlığı Akdoğan'da, Suriye Sınırında görevi başındaki Mehmetçiklerle iftarda bir araya geldi.
İlk iftarını Özel Harekat polisleri ile yaptı
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ramazan ayının ilk iftarını Mardin Özel Harekât Şube Müdürlüğünde görev başındaki Özel Harekât Polisleri ile yaptı.
Vali Akkoyun, memleketine Kur’an kursu yaptırıyor
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, memleketi Elazığ Baskil’e Kur’an kursu yaptırıyor. Vali Akkoyun, geçen sene de merhume annesi için 18 çeşmeli, Selçuklu mimarisine uygun büyük bir şadırvan yaptırmıştı.
Ünlü sanatçılar Gazze'ye destek için Mardin'de buluştu
Mardin'de düzenlenen "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde sanatçılar eserlerini Gazze'ye destek için söyledi.
Mardin 1. Kitap Fuarı kapılarını açtı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin iş birliğinde gerçekleştirilen Mardin 1. Kitap Fuarı’nın açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, "İnşallah bu fuar alanı ve bugün düzenleyeceğimiz kitap fuarı daha çok okumaya vesile olur" dedi.
Kahramanların fotoğraflarını inceledi
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 2. Ordu Komutanlığı tarafından düzenlenen 'Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı Fotoğraf Sergisi'nin açılışına katıldı. Sergi alanını gezen Vali Yazıcı, fotoğrafları tek tek inceledi.
Yaralı askere acil şifa diledi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde yaralanan Piyade Uzm. Çvş. Tolga Özberk’i evinde ziyaret etti. Vali Çiftçi, yaralı askere geçmiş olsun dileklerini iletti.
“Vatandaşın randevu alamadığı anlayıştan ayağına gidildiği anlayışa…”
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ömerli İlçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kırsal mahallelerin sorunlarını yerinde dinleyen Vali Akkoyun, “Değişen ve gelişen devletimiz, vatandaşlarımızın kurumlardan randevu alamadığı anlayıştan vatandaşın ayağına giden bir anlayışa evrildi” dedi.
Belediye yaptı, Kızılay işletecek
Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı aşevi ve fırını Kızılay işletecek. Vali Tuncay Akkoyun, “Bölgemizin en büyük Kızılay Aşevi ve Fırını hayırlı olsun” dedi.
Açık Kapı'yı Açık Makama dönüştürdü
İçişleri Bakanlığı bünyesinde "Açık Kapı, Milletin Kapısı" sloganıyla kurulan Açı Kapı Şube Müdürlüğü Mardin'de Vali Tuncay Akkoyun'un vatandaşları makamında ağırlaması ile Açık Makama dönüştü. Vali Akkoyun, talep ve ihtiyaçları için gelen vatandaşları günün her saatinde makamında ağırlayarak bire bir görüşüyor.
"Amacımız; vatandaşlarımızın huzurlu olması"
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Kızıltepe ilçesini ziyaret etti. İlçedeki vatandaşların ve esnafmın taleplerini dinleyen Vali Akkoyun, "İhtiyaç ve taleplere göre planlamalar yaparak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Temel amacımız; vatandaşlarımızın yaşadığı yerde huzurlu ve mutlu olması" dedi.
Makamında talep ve sorunları dinledi
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, makamında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. İletilenleri tek tek not alan Vali Akkoyun, çözüm için de talimat verdi.
“Küçük başla, büyük düşün”
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, "Küçük başla, büyük düşün" sloganıyla TÜGVA bünyesinde geleceğin mühendisleri ve yazılımcılarının yetiştiği İcathane Sınıfı’nda öğrencilerle bir araya geldi.
Zorlu parkurda Off-Road heyecanına ortak oldu
Erzurum'un Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, yüksek rakımlı ve zorlu parkurda Off-Road sürüşü yaptı.
Birinci sınıfa yükseldiler
21 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi. İçişleri Bakanlığı'nın 21 mülki idare amirini, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.
Çay simit eşliğinde esnafla sohbet etti
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, şoför esnafını ziyaret etti. Vali Akkoyun, çay ve simit eşliğinde esnafla sohbet edip, taleplerini dinledi.
Miniklerden sure ve dua dinledi
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, 4-6 Yaş Kur’an kursunda minik öğrencilere misafir oldu. Vali Akkoyun, miniklerden öğrendikleri sure ve duaları dinledi.