Arama
Arama Sonuçları
Kamyonlarla kar taşıyorlar
Kış mevsiminin en şiddetli geçtiği yerlerden Van Başkale’de ilçe merkezinde biriken karlar kamyonlarla ilçe dışına taşınıyor. Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, “Kamyonlarla kar taşıyoruz” dedi.
Vali Dallı: 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, yolcu otobüsünün tarlaya devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı. Olay yerinde inceleme yapan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Otobüs kayarak yoldan çıkmış. Arkadaşlarımız araştırıyor, kazanın neden kaynaklandığını netleştiriyorlar" dedi.
Bilecik'te ekipler teyakkuzda
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kentte gece başlayan kar yağışının devam ettiğini belirterek, uyardı. Vali Aygöl, "Ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Bazı köy yollarımız kapalı durumda. İhtiyaç halinde ve yağışın durumuna göre ekiplerimiz müdahale edecekler" dedi.
"Kışa hazırız"
28 bin 488 kilometrekare yüzölçümü ile Türkiye’nin yüzölçümü bakımından en büyük 2. şehri olan Sivas’ta yaklaşan kış mevsiminde alınacak tedbirlerin görüşüldüğü 2023-2024 Yılı Kış Tedbirleri Hazırlık Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
“Gençlerimiz mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmeli”
Tomarza’da sporcu gençlerle bir araya gelerek voleybol oynayan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Gençlerimiz hangi dalı olursa olsun mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmeliler” dedi.