Bilecik'te ekipler teyakkuzda;

Bilecik'te ekipler teyakkuzda

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kentte gece başlayan kar yağışının devam ettiğini belirterek, uyardı. Vali Aygöl, "Ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Bazı köy yollarımız kapalı durumda. İhtiyaç halinde ve yağışın durumuna göre ekiplerimiz müdahale edecekler" dedi....


Bilecik'te gece başlayan kar yağışı nedeniyle kent beyaza büründü. Vali Şefik Aygöl, kar yağışının devam ettiğini belirterek bazı uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabından gönderi yayımlayan Vali Aygöl, ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirtti.


"ÖĞRENCİLERE İYİ TATİLLER"

Vali Aygöl, "Bilecik ve ilçelerinde gece yarısından sonra başlayan kar yağışı devam etmektedir. İl özel idaresi, karayolları ve belediye ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Şehrimizin ana yolları açık olup yüksek kesimlerde ve bazı köy yollarımız kapalı durumda. İhtiyaç halinde ve yağışın durumuna göre ekiplerimiz müdahale edeceklerdir. Nedense öğrencilerimizden tatil talep mesajları  alamıyoruz. Öğrencilerimize sağlıkla iyi tatiller diliyorum" ifadelerini kullandı.


YOL AÇMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Vali Aygöl'ün açıklamasının ardından ve karın şiddetini arttırmasıyla ekipler kapalı köy yollarına müdahale etti. İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kapalı olan, 24 köy ve bağlantı yolu için başlatılan yol açma çalışmaları devam ediyor. Konuyla ilgili Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada ise, "İl ve devlet yollarında kapalı yol bulunmamakta olup, Karayolları ekiplerimizce yol kontrolleri ve tuzlama çalışmaları yürütülmektedir. Şehir merkezinde kapalı cadde ve sokak bulunmamakta olup, belediye ekiplerimiz gerekli çalışmaları yürütmektedir. AFAD arama kurtarma ve sağlık ekiplerimiz teyakkuz halinde beklemektedir" denildi.


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum