Arama
Arama Sonuçları
Hafik Gölü turizme kazandırılacak
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, kesin korunacak hassas alan olarak belirlenen Hafik Gölü’ndeki çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Vali Şimşek, "Amacımız Hafik’imizin bu doğal güzelliğini turizme kazandırmak" dedi.
Emekli olan Vali Su, Diyarbakır'dan ayrıldı
Yaş haddinden emekliye ayrılan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Valilik Konutunda kendisini uğurlamaya gelenlerle vedalaşarak, kentten ayrıldı.
Ankara-Tatvan Turistik Treni, yola çıktı
Ankara-Tatvan Turistik Treni, 1.262 kilometre hat uzunluğu ve 140 kişi kapasitesi ile Ankara'dan yola çıktı. Uğurlama töreninde konuşan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Turizm elçisi 'Turistik Tatvan Treni', dünyanın en güzel rotalarından birisinde, eşsiz coğrafyalarda süzülecek" dedi.
Zonguldak’ın düşmandan kurtuluşunun 103. yılı kutlandı
Zonguldak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılı münasebetiyle kentte törenler düzenlendi. Törene Vali Osman Hacıbektaşoğlu da katıldı.
"Kütüphanelerimiz cehalete karşı çok önemli bir üs bölgesidir"
5 milyon ödenekle yapılan İbrahim Hakkı Halk Kütüphanesi'nin açılışına katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, "Kütüphanelerimiz cehalete karşı açılan savaşta çok önemli bir üs bölgesidir" dedi.
"Yeşil vatanımızın kahraman bekçileri göreve hazır"
Sinop Orman Yangını İlk Müdahale Ekip Merkezi'ni ziyaret eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Yeşil vatanımızın kahraman bekçileri göreve hazır, fedakar çalışmalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
6 muhtarın sorun ve taleplerini dinledi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 6 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin mevcut sorunlarını ve muhtarların taleplerini dinledi.
Emekli Vali Ömer Türk hayatını kaybetti
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli Vali Ömer Türk, İstanbul'da toprağa verildi.
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
Emekli vali yardımcısı evinde ölü bulundu
Emekli vali yardımcısı Yılmaz Yolcu, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesindeki evinde ölü bulundu. Otopsi işlemlerinin ardından Yolcu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldu
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, ilçede bulunan 3 yüksekokulun mezuniyet törenine katıldı. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Algın, "Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bu vatan toprağına nice güzel hizmetler yapmak sizlere nasip olsun" dedi.
"Yüce Allah, hacı olmayı hepimize nasip eylesin"
Kars'tan 60 kişilik ilk hac kafilesi, Sultan Alparslan Cami Külliyesi'nde düzenlenen programla kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Programa katılan Vali Ziya Polat, "Yüce Allah, hacı olmayı hepimize nasip eylesin" dedi.
Öğrencilere süt, kefir ve dondurma dağıttı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Vali Aktaş, öğrencilere okul bahçesinde süt, kefir ve dondurma dağıttı.
Tokat'ta hükümet konakları yenileniyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus ilçesinde Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı. Vali Hatipoğlu, "Böylelikle Tokat'ta hükümet konaklarımızın ilçeler bazında büyük bir kısmını yenilemiş olacağız" dedi.
Denizcilik Lisesi yeni dönemde hazır
Yapımı devam eden Denizcilik Lisesi'nde inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "24 derslikli lisemizi en kısa zamanda bitireceğiz. Eğitim öğretim döneminde gençlerin hizmetine hazır hale getirmiş olacağız" dedi.
Hacı adaylarını dualarla uğurladı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Karaman'dan kutsal topraklara hac vazifesini yerine getirmek üzere giden 170 hac adayını dualarla uğurladı.
2 bin dönüme yapılan deprem konutları yükseliyor
İndere bölgesi afet konutları şantiye alanını gezen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "2000 dönüm arazi üzerinde inşa edilen afet konutlarımız; 826 blok, 16 bin 433 daire, her bir dairemiz 105 metre² brüt, net ise 85 metre² alandan oluşmaktadır" dedi.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Şehir, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi festivalin Şanlıurfa’nın Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunacağını söyledi.
"Ülkemize, halkımıza ve Kütahya'mıza dua edin"
Hacı adaylarını kutsal topraklara uğurlayan Kütahya Valisi Musa Işın, "Duanın kabul edildiği bir yere gidiyorsunuz. Ülkemize, halkımıza, milletimize, Kütahya'mıza dua edin" dedi.
Trabzon'dan Filistin'e yardım eli
Hayrat Vakfı ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Filistin’e 3 TIR yardım malzemesi gönderildi. Törene katılan Vali Aziz Yıldırım, "Dünyanın gözü önünde işlenen bu katliama birilerinin dur demesi gerekiyor" dedi.
Validen 'dijital bağımlılığa' karşı 'spor' önerisi
"Okullar Sporla Daha Da Güzel” projesinin tanıtım lansmanına katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çağımızın hastalığı dijital bağımlılığa karşı sporun önemine vurgu yaparak, öğrencilere "spor yapın" tavsiyesinde bulundu.
Yol çalışması yapan ekibin çay davetine icabet etti
Gerger ilçesini ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Gerger-Gölyurt köyü arasında yol bakım ve onarım çalışmalarını yapan Karayolları ekiplerinin çay davetini geri çevirmedi.
Hasta yakınlarına çorba ikram etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, olası afet durumlarında kullanmak üzere hazırlanan mobil mutfaktan ilk çorba ikramını Devlet Hastanesi bahçesinde hasta yakını vatandaşlara yaptı.
Hacı adaylarını dualarla uğurladı
Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Elazığ’dan kutsal topraklara hac vazifesini yerine getirmek üzere giden 358 hacı adayını dualarla uğurladı.
Van’da eşini kaybetmiş kadınlar için 51 konut yapılıyor
Van Valisi Ozan Balcı, eşini kaybetmiş ihtiyaç sahibi kadınlar için yapımı devam eden konutların inşaatında incelemelerde bulundu.
"Bu çalıştay yol haritasını belirleyecek"
Turunçgil Çalıştayı’nın kapanış programına katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Bu çalıştayda ortaya konulan görüşler, yapılan tespitler, getirilen öneriler, çalıştayın temasında yer alan yol haritasının belirlenmesine, planlı üretimin hayata geçirilmesine olumlu ve önemli katkılar yapacaktır" dedi.
Vali Balcı: 111 yeni anaokulu yaptık
Anaokullarının eğitim için çok önemli olduğuna dikkat çeken Van Valisi Ozan Balcı, "Biz 111 yeni anaokulunun inşaatını tamamladık" dedi.
Vali Yardımcısı Topcu’nun baba acısı
Bartın Vali Yardımcısı Taşköprülü Zeynep Topcu'nun babası Musa Acar, son yolculuğuna uğurlandı.
Kars Kızılay’ına yeni merkez
Kızılay Kan Bağışı Merkezi ve Kızılay Kars Şube Başkanlığı yeni hizmet binalarının açılışı Vali Ziya Polat tarafından gerçekleştirildi.
Huzurevinin temizlik ve düzeni için personele teşekkür etti
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Tosya Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Uğur Ünsal'dan ilçede yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.