Arama
Arama Sonuçları
Emekli olan Vali Su, Diyarbakır'dan ayrıldı
Yaş haddinden emekliye ayrılan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Valilik Konutunda kendisini uğurlamaya gelenlerle vedalaşarak, kentten ayrıldı.
Ankara-Tatvan Turistik Treni, yola çıktı
Ankara-Tatvan Turistik Treni, 1.262 kilometre hat uzunluğu ve 140 kişi kapasitesi ile Ankara'dan yola çıktı. Uğurlama töreninde konuşan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Turizm elçisi 'Turistik Tatvan Treni', dünyanın en güzel rotalarından birisinde, eşsiz coğrafyalarda süzülecek" dedi.
"Yüce Allah, hacı olmayı hepimize nasip eylesin"
Kars'tan 60 kişilik ilk hac kafilesi, Sultan Alparslan Cami Külliyesi'nde düzenlenen programla kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Programa katılan Vali Ziya Polat, "Yüce Allah, hacı olmayı hepimize nasip eylesin" dedi.
Hacı adaylarını dualarla uğurladı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Karaman'dan kutsal topraklara hac vazifesini yerine getirmek üzere giden 170 hac adayını dualarla uğurladı.
"Ülkemize, halkımıza ve Kütahya'mıza dua edin"
Hacı adaylarını kutsal topraklara uğurlayan Kütahya Valisi Musa Işın, "Duanın kabul edildiği bir yere gidiyorsunuz. Ülkemize, halkımıza, milletimize, Kütahya'mıza dua edin" dedi.
Karaman’dan Gazze’ye 5 tır insani yardım daha
İsrail’in zulmü altında inleyen Gazze’ye ulaştırılmak üzere Karaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ve Kızılay Karaman Şubesince düzenlenen kampanya kapsamında toplanan 5 tırdan oluşan insani yardım malzemesi daha yola çıktı.
“İstanbul’da kuralsızlığı kural olmaktan çıkaracağız”
İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü’nde görevlerine yeni başlayan denetim personelleri ile bir araya geldi.
Ramazan’ı sokak iftarında gençlerle uğurlayacak
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, gençlerle karşıladığı Ramazan ayını sokak iftarında gençlerle uğurlayacak.
“Aklın esaretinden kurtulmuş bir güzel insandı”
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Aksaray Valiliği sırasında tanıştığı ‘aklın esaretinden kurtulmuş’ şehrin tanınan isimlerinden Ahmet’in vefat haberi üzerine duygusal ve vefa dolu bir mesaj yayınlandı.
Kaymakam, 2 kardeşin asker uğurlamasına katıldı
Amasya'nın Göynücek Kaymakamı Mustafa Kartal, vatani görevlerini yerine getirecek olan 2 kardeş için düzenlenen asker uğurlama merasimine katıldı.
“Vatanı size, sizi Allah’a emanet ediyoruz”
Süleyman Aydın isimli gencin asker uğurlama törenine katılarak aile ve gencin gururunu paylaşan Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, “Vatanı size, sizi Allah’a emanet ediyoruz” dedi.
106. dönem kardeşliği
106. dönem mülki idare amirleri Diyarbakır’da buluştu. Diyarbakır Vali Yardımcısı İlyas Öztürk’ün ev sahipliğinde bir araya gelen dönemdaş vali yardımcısı ve kaymakamlar, eski günleri yad etti.
Vanlı 50 gaziyi Çanakkale’ye uğurladı
Van Valisi Ozan Balcı, Van’daki 50 gaziyi törenle Çanakkale’ye uğurladı.
Bir hışımla geldi geçti Recep Yazıcıoğlu
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Erzincan'da yardımcılığını yapan en yakın çalışma arkadaşı, eski Vali Orhan Öztürk, ölüm yıldönümünde Vali Yazıcıoğlu’nu anlattı: BİR HIŞIMLA GELDİ GEÇTİ RECEP YAZICIOĞLU
Vefat eden Kaymakam Özdemir’e veda
Kanser hastalığı ile mücadele ederken hayatını kaybeden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir için Kocaeli Valiliği'nde tören düzenlendi.
Gözyaşlarıyla Ordu’dan uğurlandı
Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Tuncay Sonel, bugün Ordu’dan ayrıldı. Duygusal anların yaşandığı uğurlamada Vali Sonel, “Güzel Ordu’muzda güzel işler yapmaya çalıştık” dedi.
“Konyalı olarak geldim, Çorumlu olarak ayrılıyorum”
Son Valiler Kararnamesi ile Erzurum Valiliğine atanan Mustafa Çiftçi, Çorum'dan dualarla uğurlandı. “Sayın valimize çıktığı yolda muvaffakiyetler nasip eyle” şeklindeki dualara uğurlamaya gelenler hep birlikte ‘Amin’ dedi
Gözyaşlarıyla uğurlandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Hakkâri'ye atanan Kütahya Valisi Ali Çelik ve eşi Neziha Çelik, gözyaşlarıyla uğurlandı. Vali Çelik, “Dilerim, her şeyin gelip geçici olduğu bu gök kubbe altında ardımızda hoş bir seda bırakabilmişizdir” dedi.
“Hakkını helal et, Can Erzincan!”
Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliği'ne atanan Erzincan Valisi Mehmet Makas, şehre veda etti.
“Şanlıurfa’ya şanlı bir yolculuğa çıkıyoruz”
Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliğine atanan Hasan Şıldak için Balıkesir'de uğurlama töreni düzenlendi. Vali Şıldak, görev süresi boyunca yapılan çalışmalara teşekkür ederek, Şanlıurfa'da hizmet etmek için heyecanlı olduğunu belirtti.
Yiğitler Şehri’nden Serhat Şehri'ne
Valilik önünde düzenlenen törenle 3 yıldan fazla valilik yaptığı Yozgat’tan Kars’a uğurlanan Vali Ziya Polat, “Yozgat’a hizmet etmiş olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.
Yeni görev yerine uğurlandı
Derince Kaymakamlığı görevini yürütürken son Valiler Kararnamesi ile Kastamonu Valisi olarak atanan Meftun Dallı, Kocaeli Valiliği’nde yapılan programla yeni görev yerine uğurlandı.
“Gönül rahatlığı içinde ayrılıyorum"
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Salih Ayhan, valilik önünde düzenlenen veda töreninde sevgi seliyle şehre veda etti. Vali Ayhan, “Kırgın asla değilim. Gönül rahatlığı içinde ayrılıyorum” dedi.
Çankırı'ya veda!
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, il protokolü, kamu personelleri ve çok sayıda kişinin katılımıyla bugün Valiliğin önünden uğurlandı.
Amasya’dan Hatay’a teşekkür ve dualarla uğurlandı
26 Haziran 2023 tarihli kararname ile Hatay Valiliği’ne atanan Amasya Eski Valisi Mustafa Masatlı, Amasya’dan Hatay’a ‘şükranla’ uğurlandı. Yaklaşık 3 yıl görev yaptığı Amasya’ya büyük hizmetlerde bulunan Mustafa Masatlı, Amasya ve misafirperver insanlarını hiçbir zaman unutmayacağını belirterek kentten ayrıldı.
“Hayırla gitsinler, hayırla dönsünler”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara yolculuk edecek olan hacı adaylarından oluşan 262 kişilik ilk kafileyi GAP Havalimanı’nda düzenlenen törenle, dualar eşliğinde yolcu etti.
İlk hac kafilesini uğurladı
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Uğurlama Töreni ile Karaman’dan ilk hac kafilesini dualarla kutsal topraklara uğurladı.
Gözyaşlarıyla Gölbaşı’ndan Mut’a uğurlandı
Adıyaman’ın Gölbaşı Kaymakamlığından Mersin'in Mut ilçesine gözyaşları ile uğurlanan Kaymakam İhsan Ayrancı, kaymakamlık lojmanı önünde düzenlenen tören ile vatandaşlar ve kaymakamlık çalışanlarıyla vedalaştı.
Komandoları Suriye görevine uğurladı
Bingöl Adaklı Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, 3. Jandarma Komando Taburunu Suriye görevine yolcu etti.
Depremzedeler için sıcak yemek yapacaklar
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, deprem bölgesinde sıcak yemek hizmeti vermek için yola çıkacak öğretmen ve aşçıları yolcu etti.