Arama
Arama Sonuçları
Marmara Kariyer Fuarı’nın açılışına 7 vali katıldı
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) kapılarını açtı.
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
Valilik tahkikat başlattı
Diyarbakır Valiliği, Kulp Kaymakamı ve ilçede görev yapan bir cami imamı arasında yaşanan olaya ilişkin adli ve idari tahkikat başlattı.
Silvan’a yeni mezarlık yapılacak
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, mevcut mezarlıkların artık ihtiyacı karşılamadığı için ilçeye yeni mezarlık yapılacağını kaydetti.
Engellileri akülü sandalye ile sevindirdi
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için akülü tekerli sandalye hediye etmeyi sürdürüyor.
Engelli Nudem’in tekerlekli sandalye sevinci
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, engelli Nudem Fidan'ı evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye ile sevindirdi.
Kırsal mahallere moral verdi
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Vali yardımcıları karatede siyah kuşak taktı
Ankara Vali Yardımcılarından Namık Kemal Nazlı ile Mustafa Erkayıran, karatede siyah kuşak sahibi oldu.
Genel Müdür'den tepki: Bu kadar çarpıtmaya karşı kelime bulamıyorum
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, yıllardır uygulanan ad ve soyad değişikliğinin ‘Amaç Suriyelilerin isimlerini değiştirtmek’ şeklinde yansıtılmasına sert tepki gösterdi. Ad ve soyadı değişikliğinden sadece doğumla Türk vatandaşı olanların yararlanabileceğini vurgulayan Aygöl, “Vatandaşımızın hayatını bu kadar kolaylaştırma anlayışını bile çarpıtmaya karşı kelime bulmaya zorlanıyorum” dedi.
Beytüşşebap'taki kapalı köyler açılacak
Şırnak Valisi Osman Bilgin, Beytüşşebap'ta incelemelerde bulundu. Vali Bilgin, "Kapalı köyleri çözüme kavuşturacağız. Bölücü terör örgütünün Kürt halkına zulüm etmesine, kullanmasına ve Kürt halkına sıkıntı oluşturmasına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Terörden arındırılan Beytüşşebap yaylasında Kuzu Kırpma Festivali
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerden arındırılan 2 bin 625 rakımlı Kato Dağı eteklerindeki Laleş Yaylası'nda "kuzu kırpma şenliği" düzenlendi.
Akülü tekerlekli araba sevinci
Beytüşşebap Kaymakamı Hasan Uğuz, engelleri nedeniyle yürüyemeyen Elvan Bal ile Zozan Kılıç’a, Balıkesirli hayırsever bir işadamından temin ettiği akülü tekerlekli sandalyeleri teslim ederek, sevinçlerine ortak oldu.
Hasan Uğuz
Silvan Kaymakamı
“Beytüşşebap Okuyor!”
“Beytüşşebap Okuyor” projesi kapsamında veliler, öğretmenler ve öğrenciler ile her hafta salı günü saat 20.00 da en az 20 dakika kitap okuyarak gerçekleştirilen etkinlik, Kaymakam Hasan Uğuz’un da katılımları ile devam ediyor.