Arama
Arama Sonuçları
Ciğerlerimiz yanıyor! Balıkesir'deki orman yangını sürüyor
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde anızda başlayıp ağaçlandırma sahasına sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Vali İsmail Ustaoğlu, "Yangını bir an evvel kontrol altına almak için mücadelemiz devam ediyor" dedi.
"Su mutlaka korunması gereken bir nimet"
Suyun önemine dikkat çeken Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, "Dünyayı kıymetli kılan su, hayatımızın kaynağıdır. Su mutlaka korunması gereken bir nimettir" dedi.
Yeni seçilen köy muhtarlarıyla buluştu: Uyum içinde çalışacağız
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda merkez ilçeye bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
"Balıkesir güçlü bir turizm profiline sahip"
IV. Ulusal / I. Uluslararası Balıkesir Turizm Kongresi'nin açılışında konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, "Balıkesir; Marmara ve Ege’de uzanan kıyıları ile güçlü bir turizm profiline sahiptir" dedi.
Vali Yazıcı’yı amcasının cenazesinde yalnız bırakmadılar
Düzce'nin Kahveleryanı köyünden Hasan ve Mustafa Yazıcı'nın abileri, Hüseyin Yazıcı'nın babası, merhum Yusuf Yazıcı'nın oğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Düzce Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı'nın amcası Nazmi Yazıcı vefat etti.
II. İnönü Zaferi’nin 103. yıl dönümü törenle kutlandı
İkinci İnönü Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Eskişehir'in İnönü ilçesinde tören düzenlendi.
Yeni hükümet konağı inşaatını yakından inceledi
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu yapımı devam eden Ayvalık Yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemede bulundu.
"Bizler sizleri çok seviyoruz"
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, geleneksel Yetim İftar programına katıldı. Vali Ustaoğlu, "Hakk’ın emaneti olan sizleri korumak devletimizin görevidir. Bizler sizleri çok seviyoruz" dedi.
"Geleceğimizin parlayan birer yıldızı olacak"
Öğretmenlerle bir araya gelen Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, "Bugün elinden tutup, gönlüne dokunduğumuz çocuklarımız geleceğimizin parlayan birer yıldızı olacaktır. Onlar; aydınlık geleceğimizdir" dedi.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
“Devlet vatandaş için var”
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Sındırgı’da 112 Acil Sağlık Merkezi’nin açılışını yaptı. Vali Ustaoğlu, “Devlet vatandaş için vardır. Vatandaşımızın her derdinde her sıkıntısında anında yanında olmayı hedefliyoruz” dedi.
Vali Coşkun’un annesi son yolculuğuna uğurlandı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun'un hayatını kaybeden annesi Kamuran Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.
Vali direksiyonun başına geçti
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Toplu Taşıma Aracı Hizmete Alım Töreni'ne katıldı. Vali Ustaoğlu, törenin ardından hizmete alınan araçların direksiyon başına geçti ve test etti.
"Mesleğinizle gurur duyacaksınız"
Balıkesir Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Mezuniyet Töreni’ne katılan Vali İsmail Ustaoğlu , "Devletimizin varlığı, milletimizin birliği, huzuru ve güvenliği için her zaman mesleğinizle gurur duyacaksınız" dedi.
Denetimler üst seviyede olacak
Geniş bir yol ağına sahip Balıkesir’de kış aylarında yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı alınacak tedbirleri masaya yatıran Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, denetim ve kontrollerin üst seviyede olmasını istedi.
“Düzensiz göçle mücadele kesintisiz sürecek”
Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Kütahya ve Sakarya valilerinin katıldığı ‘Düzensiz Göçle Mücadele Toplantısı’na ev sahipliği yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, düzensiz göç ile mücadeleye kesintisiz devam edileceğini söyledi.
Bu fuarda iş var
Balıkesir’de iş veren ve iş arayanları bir araya getirerek kalifiye eleman istihdamını güçlendiren Balıkesir İstihdam Fuarı’nın 8’incisi Avlu Kongre Merkezinde kapılarını açtı.
Gençlerin enerjisine şahitlik etti
Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelerek Balıkesir’de üniversite okuyan gençlerle bir araya gelen Vali İsmail Ustaoğlu, “Gençlerimizin enerjisine şahitlik etmek bizler için mutluluk” dedi.
Sel sonrası inceleme
Balıkesir genelinde dün yaşanan yoğun yağışlar Edremit’te de etkili olurken, ilçede son 24 saatte yaşanan aşırı yağışlara bağlı olarak su baskınları yaşandı.
Hastalara moral verdi
Balıkesir Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret eden ve onlara moral veren Vali İsmail Ustaoğlu, hepsine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Turizm noktalarını gezdi
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, haftasonunda bölge turizmine önemli katkı sağlayan alanları ziyaret etti, incelemelerde bulundu.
Yeni karakollar güven sağlayacak
Gönen’de karakol, Erdek’te İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binasının açılışını yapan Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, “Rabbim sizlerin ayağına taş değdirmesin” dedi.
Sinop'ta çok 'Özel' proje
Sinop Valiliği tarafından hazırlanan ve çeşitli kurumların desteğiyle uygulamaya konulan Sinop'ta Özelim projesi devam ediyor. Proje sayesinde özel gereksinimli bireyler, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere katılıyor.
Özel öğrencilerin el emeği ürünlerini inceledi
Özel eğitim öğrencilerini ziyaret ederek el emeği ürünlerini inceleyen Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, özel öğrencileri sosyal hayata kazandırmak için emek, sabır ve fedakârlık gösteren eğitimcilere ve velilerine teşekkür etti.
Üçüncü Yaş Üniversitesi için imzalar atıldı
Sinop Valiliği himayesinde, Sinop Üniversitesi'nin koordinesinde ve ilgili kurumların iş birliği ile, üçüncü yaş grubundaki (60 yaş ve üzeri) büyüklerin, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel yaşamlarına destek olmak, öğrenme zevkini hayat boyu sürdürmelerini sağlamak amacıyla; “Üçüncü Yaş Üniversitesi (3YÜ)” projesi hayata geçirildi.
Miniklerden TOGG'a tam not
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, TOGG makam aracını merak eden öğrencileri kırmadı. TOGG’u inceleyen öğrenciler, Vali amcalarına teşekkür etti.
“Kapım her zaman açık”
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ihtiyaçların ve sorunların çözülmesine hız kazandırmak amacıyla taleplerini doğrudan dile getirebilmeleri için ziyarete gelen vatandaşları ve mahalle muhtarlarını kabul ederek sorunlarını dinledi.
Vali Yavuz son yolculuğuna uğurlandı
Yakalandığı amansız hastalığa Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yenilerek hayatını kaybeden Eski Vali-Mülkiye Başmüfettişi Yücel Yavuz memleketi Safranbolu’da son yolculuğuna uğurlandı.
Balıkesir’in kurtuluş günü kutlu olsun!
Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü törenlerle kutlandı. Vali İsmail Ustaoğlu, kurtuluş günü vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.
“Fındık hayatımızın merkezinde”
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Şenay Ustaoğlu, Trabzon ve Arsin'in önemli gelir kaynaklarından biri olan Coğrafi İşaret Tescilli Arsin Foşa fındığının tanıtımı için düzenlenen Fındık Hasat Töreni'ne katıldı. Vali Ustaoğlu, "Fındık hayatımızın merkezindedir. 500 binin üzerinde ailenin geçim kaynağı fındığımızdan ülke olarak 2.5 milyar dolar civarında ihracat geliri elde ediyoruz. Bol ve bereketli bir sezon diliyorum" dedi.