Arama
Arama Sonuçları
10 bin kişinin vakit geçirdiği mesire alanında teftiş yaptı
Bayram dolayısıyla mesire alanında inceleme yapan Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, "10 bin vatandaşımız burada vakit geçiriyor. Ekiplerimizin de denetimleri sürüyor" dedi.
Gençlik haftasında bisiklet sürdüler
Çorum'un İskilip ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Kral Kaya Mezarlarının bulunduğu alanda kaya tırmanışı gösterisi ve şehir içi bisiklet turu düzenlendi.
Vali Erol'dan kaymakamlara talimat
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Mayıs ayı İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla ilçe kaymakamlarından çalışma yapılmasını isteyen Vali Erol, sakıncalı yerlerle ilgili gerektiğinde yasaklama kararı için Valiliğe teklifte bulunulması talimatını verdi.
Şehit Kaymakam Safitürk anısına yamaç paraşütü yarışması
Mardin’in Derik ilçesinde 10 Kasım 2016’da terör örgütü PKK tarafından makamına bırakılan bombayla şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına, yamaç paraşütü mesafe yarışması düzenlendi.
100 yaşındaki Emine teyzenin Yaşlılar Haftasını kutladı
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, 100 yaşındaki Emine Zeybek teyzeyi Kayrak köyünde ziyaret ederek Yaşlılar Haftası’nı kutladı.
Rize'nin 106. kurtuluş yıl dönümü coşkusuyla kutlandı
Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Valilik tören alanında başlayan kutlama programında Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.
“Bizler vatandaşlarımız için varız”
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, şehit aileleri, gaziler ve asırlık çınarları ziyaret ederek gönüllerini aldı.
Şehidin doğum gününde yeğeni dünyaya geldi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Gökhan Delen’in kendisiyle aynı gün dünyaya gelen yeğeni Elzem Meva’yı ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu, "Ay yıldızın gölgesinde ömrü bereketli olsun" dedi.
Balıkçı esnafıyla sohbet etti
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, ilçe ziyaretleri kapsamına son olarak Marmaraereğlisi'ni ziyaret etti. İlçedeki Balıkçı Barınağı’nı da ziyaret eden Vali Soytürk, esnafla sohbet edip, taleplerini dinledi.
22 yıl sonra tapu sevinci
Konya Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, 22 yıldır tapu bekleyen sanayi sitesi esnafının mutluluğuna ortak oldu. Kaymakam Canpolat, tapuların esnafa hayırlı olmasını diledi.
Bilgilerini yarıştırdılar
Konya’nın Kulu ilçesinde "Haydi Bil Bakalım" bilgi ve kültür yarışmasının finali gerçekleştirildi. Kaymakam Ömer Faruk Canpolat, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek, birinci olan okulun öğrencilerine ödüllerini verdi.
Öğretmenlerin konseri tam not aldı
Muş'un Bulanık ilçesinde 32 öğretmenden oluşan Öğretmenler Korosu, Türk Halk Müziği konseri düzenledi. Konseri dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, "Korodaki bütün hocalarımıza teşekkür ederim. Büyük bir ilgiyle izledim" dedi.
Esnafın yeni yılını kutladı
Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, çarşı esnafını ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.
“Yüzleşmek için cesur olmalıyız”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerini Hilvan ile sürdürdü. İlçe yöneticilerine tavsiyelerde bulunan Vali Şıldak, “Yaptığınız çalışmaların karşılığını toplumda ölçün, sizi başarılı mı görüyorlar, başarısız mı görüyorlar? Bu gerçekle yüzleşme noktasında cesur olmamız lazım” dedi.
Yetişkin ve çocukların Kur'an’a geçme heyecanı
Konya’nın Kulu ilçesinde yetişkinler ve çocuklar, Kur'an-ı Kerim'e geçme sevincini yaşadı. Kaymakam Ömer Faruk Canpolat, okumaya geçenlere Kur’an hediye etti.
Adımlar sağlık için atıldı
Konya'nın Kulu ilçesinde obeziteye karşı "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü" düzenlendi. Yürüyüşe Kaymakam Ömer Faruk Canpolat da katıldı.
Engelli gençler, bir günlüğüne asker oldu
Kahramanmaraş Nurhaklı engelli gençler, Temsili Askerlik Uygulaması ve Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir günlüğüne asker olma heyecanını yaşadı. Nurhak Kaymakamı Oray Güven de engelli gençlerin bir günlüğüne de olsa vatani görevlerini yapmak için gösterdikleri çaba ve azimlerine şahit oldu.
Gençleri gazilerle buluşturdu
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vali yardımcıları ve il müdürleri yanlarında lise öğrencileriyle birlikte Erzincan merkezde ikamet eden gazileri eş zamanlı ziyaret etti.
Köylerdeki eksiklikler için talimat verdi
Köy ziyaretlerine devam eden Batman'ın Hasankeyf Kaymakam Mehmet Ali İmrak, köylerdeki eksikliklerin giderilmesi için gerekli kişilere talimat verdi.
100. yıl için 5 kilometre pedal çevirdiler
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla Konya'nın Kulu ilçesinde "Düden'e Pedallıyoruz" bisiklet etkinliği düzenlendi. 5 kilometre süren etkinliğe Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat da katıldı.
Köylerin sorunlarını yerinde inceledi
Köy ziyaretlerine devam eden Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Üçyol, Bayırlı ve Saklı köylerinin sorunlarını yerinde tespit etti.
Pervari’nin dağ köylerini havadan ve karadan inceledi
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri programı kapsamında, Siirt, Şırnak ve Van üçgeninde yer alan Pervari ilçesine bağlı Yazlıca (Herekol) dağı eteklerinde bulunan Doğan, Yapraktepe (Yapraktepe/Güzelbağ Mezrası) Düğüncüler, Söğütönü ve Gökbudak köylerini ziyaret etti.
İlçe Jandarma Komutanı'nın yeni rütbesini taktı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, üsteğmenliğe terfi eden İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fırat Temel’in yeni rütbesini taktı.
Gazinin mutluluğuna şahitlik etti
Erzincan Valisi Mehmet Makas, 22 Nisan 2022 tarihinde Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan Gazi Üsteğmen Kadir Erden'in düğününe katılarak, gazinin mutlu gününde yanında oldu.
Engeli olan gençlerin askerlik mutluluğu
Ordu Valisi Tuncay Sonel, İl Jandarma Komutanlığı’nda Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engeli olan vatandaşlar için düzenlenen "2023 Yılı Temsili Askerlik Uygulaması ve And İçme Töreni"ne katıldı.
Husumetli aileleri barıştırdı
Kahramanmaraş Elbistan’da husumetli Özdemir ve Gül ailelerini barıştıran Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Elbistan Kaymakam Vekili Murat Yıldız, “İki aile arasındaki ihtilaf ve dargınlığın son bularak, iki ailenin barışması bizleri ziyadesiyle mutlu ve memnun etmiştir. Deprem yaralarını sarma mücadelesinde olduğumuz şu günlerde, böylesine güzel gelişmeler Elbistan’a güç katıyor” dedi.
Şehidin hiç görmediği oğlunu sevdi
İstanbul Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç ve Yeşilova Mahallesi Muhtarı Erdoğan Önder, Şehit Üsteğmen Muhammed Ali Kalo’nun ailesini ziyaret ederek, şehidin hiç görmediği evladı Ömer Ali Kalo’yu sevdi.
Yolda kalanların imdadına Kaymakam yetişti
Yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda aracın yolda kalması üzerine olay yerine intikal eden Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, yol açma çalışmalarını koordine etti. Yolda kalanlara çorba ikram eden Kaymakam Doğan, zor durumda kalan vatandaşlar için ihbar hattı kurdu.
Sarıkamış şehitleri, 108. yılda binlerce kişinin katıldığı yürüyüşle anıldı
Enver Paşa komutasında 108 yıl önce düzenlenen Sarıkamış Harekatı sırasında donarak şehit düşen binlerce Mehmetçik, törenlerle anıldı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 10 derece olduğu Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki törende binlerce kişi, ellerinde bayraklarla şehitler için yürüdü.
Halk toplantısında vatandaşların taleplerini dinledi
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş mahalle ziyaretleri kapsamında Avlaşa Mahallesinde vatandaşlarla halk toplantısı yaptı.