Arama
Arama Sonuçları
Yaş almış büyüklerin bayramını kutladı
Ankara Valisi Vasip Şahin, Kahramankazan ilçesinin Akıncı Gişeler bölgesinde bulunan Emniyet ve Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
"Barış ve dostluk bayramıdır"
Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Ankara Valisi Vasip Şahin, "Baharın gelişini, doğanın uyanışını simgeleyen Nevruz, barış ve dostluk bayramı olarak Türk dünyası başta olmak üzere dünyanın her köşesinde asırlardır kutlanmaktadır" dedi.
“Gençlerimizin manevi ihtiyaçlarını da karşılamalıyız”
Bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele kapsamında; Metamfetamin ile Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısı Aksaray’da düzenlendi. Aksaray Valiliği ev sahipliğinde Ankara Valisi Vasip Şahin'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat Valileri ile emniyet müdürleri, jandarma komutanları ve ilgili birim amirleri katıldı.
“Kimse vatanını isteyerek terk etmiyor”
10 ilin valisinin katıldığı Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Kimse vatanını isteyerek terk etmiyor” dedi. Ankara Valisi Vasip Şahin de, “En azından insani noktada elimizden geleni yapmak durumundayız” ifadesini kullandı.
Mobil kontrol noktasına denetim
Ankara Valisi Vasip Şahin, ‘Düzensiz Göçle Mücadele Çalışmaları’ kapsamında oluşturulan mobil kontrol noktalarını denetledi. Vali Şahin, sürecin daha etkin, verimli ve özenli bir şekilde yürütülmesi konusunda talimat verdi.
“Amacımız edebiyat dünyasına yeni isimler kazandırmak”
Ankara Valiliği koordinatörlüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Yazarlar Birliği’nce hayata geçirilen "2. Bilge Yazarlar Projesi"nin “Edebiyat Kurultayı” KOSGEB Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda düzenlendi.
Depremzedeler hastanelerde şifa buluyor
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaralılar Ankara ve çevre iller başta olmak üzere ülke genelindeki büyük hastanelerde tedavi ediliyor. Ankara’ya getirilen depremzede hastalar için Etlik ve Bilkent şehir hastaneleri seferber olmuş durumda.
Yaralı depremzedeler ambulans uçakla Ankara’ya getirildi
Ankara Valisi Vasip Şahin, Adıyaman'da enkazdan yaralı olarak kurtarılan ve ambulans uçakla Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ederek, acil şifalar diledi.
Vasip ŞAHİN
Ankara Valisi
Tarihi Zincirli Camii yeniden ibadete açıldı
Tarihi 17'inci yüzyıla uzanan Ankara Altındağ'daki Zincirli Camisi, tamamlanan restorasyonun ardından bugün kılınan ikindi namazıyla ibadete açıldı.
Eski İçişleri Bakanı ve Vali Cahit Bayar vefat etti
Eski İçişleri Bakanı ve Vali Cahit Bayar, dün Ankara'daki evinde, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle 87 yaşında vefat etti.
Düzce'de 5,9'luk deprem: Biri ağır 46 yaralı
AFAD, saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında olduğu çok sayıda ilde hissedildi. Düzce ve çevre illerde panik nedeniyle biri ağır 46 kişi yaralandı. AFAD, depremin ardından 96 artçı sarsıntı kaydedildiğini açıkladı.
“Bağımlılıkla mücadeleyi iğneyle kuyu kazar gibi yürütmek zorundayız”
Ankara Valiliği tarafından, "Ankara Bağımlılıkla Mücadele Tedavi ve Rehabilitasyon" çalıştayı "İşimiz Bağımlılık, Gücümüz Mücadele" sloganıyla Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.
Dolandırıcılar yanlış adama çattı
Ankara Valisi Vasip Şahin, telefon dolandırıcılarının hedefi oldu. Vali Vasip Şahin'den para isteyen dolandırıcılar, istedikleri parayı alamamaları üzerine bu kez de Vali Şahin'i eşi ve çocuklarına zarar vermekle tehdit etti. Şahin'in ihbarıyla gözaltına alınan 10 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ankara Valisi Vasip Şahin’in acı günü
Ankara Valisi Vasip Şahin'in 97 yaşında vefat eden annesi Nebahat Şahin, Pendik Kaynarca Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Bodrum katı sel bastı, bir genç kız hayatını kaybetti
Ankara Valisi Vasip Şahin, şiddetli yağış sonrasında Keçiören İncirli'de eksi birinci katı dolduran su nedeniyle dışarı çıkamayan 21 yaşındaki Busenur Doğanay'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.
'Bilge Yazarlar' sertifikalarını Vali'nin elinden aldı
Ankara Valisi Vasip Şahin, panel, yazma becerisi ve merakına sahip lise öğrencilerine yönelik düzenlenen yazarlık eğitimini tamamlayan genç yazar adaylarına sertifikalarını verdi.
Ankara sele teslim
Ankara'da bir haftadır aralıklarla devam eden ani sağanak yağışlar sonrasında meydana gelen sel sonrasında dört kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ankara Valisi Vasip Şahin, selin vurduğu Akyurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Soylu: 1 milyon öğretmenimiz AFAD eğitiminden geçti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla ülke genelindeki okullarda eş zamanlı deprem tatbikatı yapıldı. Soylu ve Özer, deprem tatbikatına Yenimahalle'deki Haydar Aliyev Ortaokulu'ndan katıldı.