Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerin başarıları göğsümüzü kabarttı"
Giresun Bilim Fuarları Festivali'nin açılışına katılan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, "Öğrencilerin elde ettiği başarıları gurur verici, göğsümüz kabardı" dedi.
Hem vali hem veli olarak mezuniyet törenine katıldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, hem vali hem de oğlu Ahmet Tarık Çiftçi’nin velisi olarak Süheyla-Sıtkı Alp Fen ve Anadolu Lisesi'nin mezuniyet törenine katıldı. Vali Çiftçi, "Bir başarı varsa ardında çalışmak, çabalamak vardır, gayret vardır, emek vardır" dedi.
5 bin öğrenci ailelerine mektup yazdı
Isparta Valisi Aydın Baruş, öğrencilerin tütün ve teknoloji bağımlısı ebeveynlerine mektupla seslendikleri "Beni dinler misiniz?" projesinin kapanış programın katıldı. 5 bin 300 öğrencinin mektup yazdığını belirten Vali Baruş, projede emeği geçenlere de teşekkür etti.
Öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldu
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, ilçede bulunan 3 yüksekokulun mezuniyet törenine katıldı. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Algın, "Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bu vatan toprağına nice güzel hizmetler yapmak sizlere nasip olsun" dedi.
Öğrencilere süt, kefir ve dondurma dağıttı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Vali Aktaş, öğrencilere okul bahçesinde süt, kefir ve dondurma dağıttı.
Validen 'dijital bağımlılığa' karşı 'spor' önerisi
"Okullar Sporla Daha Da Güzel” projesinin tanıtım lansmanına katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çağımızın hastalığı dijital bağımlılığa karşı sporun önemine vurgu yaparak, öğrencilere "spor yapın" tavsiyesinde bulundu.
"Maveraünnehir ve Horasan ilim, kültür ve sanat havzasıdır"
Mâverâünnehir temasıyla düzenlenen VII. Şeyh Şaban-ı Veli Sempozyumu'na katılan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Maveraünnehir ve Horasan ilim, kültür ve sanat havzasıdır" dedi.
Kaymakam Korkutata, engellilerin eğlencesine eşlik etti
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kutlamalarında Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, engellilerin günlerini kutlayarak birlikte halay çekti.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
"Ülkemize ve milletimize büyük katkı sağlayacaklar"
Sinop Deneyap Teknoloji Atölyesi İleri Robotik Proje Şenliği'ne katılan Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Deneyap Projesi içerisinde yer alan öğrencilerimizin ülkemize ve milletimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.
Şanlıurfa’da parkta serin bir mola…
Eğitim kurumları ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.
Öğrencilerle hala saha maçı yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Develi ilçesini ziyaret etti. Vali Gökmen Çiçek’in Develi İlçesindeki ilk durağı Develi Kaymakamlığı oldu.
Çocuklara hayvan sevgisi aşıladı
Hakkâri Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, bir araya geldiği öğrencilere hayvan sevgisi aşıladı. Ateş, “Dünyamız onlarla çok daha güzel” dedi.
Alanya’da ikili eğitimi bitirecek iki önemli adım
Antalya Alanya’da ikili eğitim sistemi sona erdirecek iki okuldan biri açılırken diğerinin de temeli atıldı. Açılış ve temel atma törenlerine katılan Vali Hulusi Şahin, Alanya’da 1 yıl hatta daha kısa bir sürede ikili eğitimin bitireceklerini söyledi.
Şanlıurfa eğitiminde bir milat
Şanlıurfa tarihinin eğitim konusundaki en geniş kapsamlı toplantısı, eğitim kurum ve kuruluşlarının her kademesinden bürokratına, siyasetçisinden yerel yönetimine kadar yoğun bir katılımla bugün gerçekleştirildi.
"Geç Kalma Hayatta Kal Alanya"
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında "Geç Kalma Hayatta Kal Alanya" projesi için protokol imzalandı. Kaymakam Ürkmezer, "Kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekmek, bu konuda öğrenci ve velilerimizi bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak istiyoruz" dedi.
263 bin kitap, 31 milyon sayfa okudular
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın öncülüğünde ilde uygulamaya konulan "Kars’ta Akılcı Fikirlerle Kaliteyi Artırma Stratejileri’’ (KAFKAS) Projesi'nin "21’de 36 Kars Okuyor" ve "Okuyan Kars" alt projeleri kapsamında ödül töreni düzenlendi.
Kaymakamın ilginç yurt dışı staj hikayesi
Sakarya Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, 2006 yılında mezun olduğu üniversitede öğrencilere hayat tecrübelerini aktararak, tavsiyelerde bulundu.
3 değerli isim mesleklerini anlatacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşaviri ve RTÜK eski Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Uslu, YÖK Genel Sekreteri Batıkan Aksoy ile Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Ekşi, "Mezunlarımızla Kariyer Zirvesi" programına katılacak. Alanında uzman isimler, meslek hayatlarını ve başarı merdivenlerini nasıl çıktıklarını anlatacaklar.
"Eğitim alt yapısını daha da güçlendireceğiz"
Tekirdağ Ergene Kaymakamı Kadir Duman, ilçede 3 okul yapacak olan firma yetkileleriyle bir araya geldi. Kaymakam Duman, "Önceliğimiz eğitim. İlçemizin eğitim alt yapısını daha da güçlendireceğiz" dedi.
Öğrencileri motive etti
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Avsallar Ortaokulu ve Avsallar İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Nautilus robot takımı Manisa’yı temsil edecek
Manisa Salihli Kudret Demir Ortaokulu Robot Takımı Nautilus İzmir'de yapılan First LEGO League Turnuvasında 36 takım arasında en iyi robot performansı ve proje açısından Turnuva 2.si olan ve Ulusal Turnuva'da Manisa'yı temsil edecek öğrenciler, Salihli Kaymakamı Mehmet Kâmil Sağlam’ı ziyaret etti.
"Uşak’ta kitap da okunur; halı da dokunur"
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, “Uşak’ta kitap da okunur; halı da dokunur” diyerek Kitap Okuyorum Projesi'ni başlattı. Vali Ergün, proje kapsamında öğrencilerle kitap okudu.
“Köylerdeki vatandaşlarımızı önce Allah’a sonra size emanet ediyoruz”
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar başkanlığında 2024 Yılı Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısı Eldivan’da gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Taşolar’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Eldivan Kaymakamı Selami Alper Özkan, Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile Eldivan’a bağlı mahalle ve köy muhtarları katıldı.
“Gençlerimizin manevi ihtiyaçlarını da karşılamalıyız”
Bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele kapsamında; Metamfetamin ile Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısı Aksaray’da düzenlendi. Aksaray Valiliği ev sahipliğinde Ankara Valisi Vasip Şahin'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat Valileri ile emniyet müdürleri, jandarma komutanları ve ilgili birim amirleri katıldı.
İlçenin ulu çınarları ile buluştu
Karaman Sarıveliler Kaymakamı Merve Gülsüm Kütük, ilçenin ulu çınarları ile buluştu. Yaşlıların hatırını ve ihtiyaçlarını soran Kaymakam Kütük, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Lösemi hastası öğrenciye destek oldular
Çorum İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lösemi hastası öğrenci için düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Polat, etkinlik için emek harcayan herkese teşekkür etti.
Geleceğin bilim insanları Antalya’da buluştu
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 31’inci Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni’ne katıldı. Geleceğin bilim insanlarına hitap eden Vali Şahin, “Sizler bizim gözbebeklerimizsiniz. Geleceğin o büyük Türkiye’sini de sizler inşa edeceksiniz” dedi.
“Vatandaşın ayağına giderek sorunları yerinde çözüyoruz”
Kırsal mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesine bağlı kırsal Eroğlu, Yüce, Sultanköy, Yayla ve Özlüce Mahalleleri muhtarları ve sakinleriyle buluştu.
Özel yüreklerle mantı açtı, basketbol oynadı
Isparta Valisi Aydın Baruş, 18 yaşından büyük engellilere hizmet veren Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Engellilerle mantı açıp müzik atölyesinde ritim tutan Vali Baruş, kursiyerlerin spor etkinliklerine de eşlik etti.