Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam, biçerdöverle buğday hasadı yaptı
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, ilçede devam eden buğday hasadına katıldı. Biçerdövere binen Kaymakam Koç, çiftçilerle birlikte buğday hasat etti.
Miniklerle ders yaptı
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Sınıfları gezen Kaymakam Koç, öğrencilerle ders yaptı.
"Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz"
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Koç, "Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz" dedi.
Emekli Vali Karahisarlı’nın anne acısı
Emekli Vali Saim Saffet Karahisarlı'nın annesi, Emekli Vali Muammer Muşmal'ın kayınvalidesi Güler Karahisarlı vefat etti.
Birecikli gençleri dinledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın dünkü adresi Birecik oldu. Esnaf gezisi ile Birecik temaslarına başlayan Vali Şıldak, ardından gençlerle buluşarak eğitim alanındaki çalışmaları anlattı ve gelen tüm soruları cevapladı.
Sabahın ilk saatlerinde denetimlere katıldı
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, sabahın ilk saatlerinde Güvenli Okul Uygulaması kapsamında okulların girişlerinde yapılan denetimlere katıldı.
Birecik’te eğitimle dolu bir gün
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, aylık olarak düzenlediği İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nı bu kez Birecik’te gerçekleştirdi. Eğitim alanındaki tüm konuların ele alındığı toplantıda Vali Şıldak, “Şanlıurfa’nın eğitim göstergelerinin yükseltilmesi ve iyileştirilmesi konusunda kararlıyız” dedi.
Kaymakamın İdareciler Günü’nü kutladı
Dumlupınar İlkokulu 3-I sınıfı öğrencisi Semanur Kurtak Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç’u ziyaret etti. Kaymakam Koç’un İdareciler Gününü kutlayan Semanur, “İyi ki varsınız” dedi.
“Allah şehitlerimizden ve onları bu millete armağan eden ailelerinden razı olsun”
Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Sağar ve İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, birlikte vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin en kıymetli emanetleri olan ailelerini ziyaret etti.
Ninelerin hayır duasını aldı
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, ilçede yaşayan asırlık çınarları ziyaret etti. Onlarla sohbet eden Koç, ninelerin hayır duasını da aldı.
Serkan Böyük
Çamlıhemşin Kaymakamı
Hastalara 'acil şifa' dilediler
Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ile Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, ilçelerindeki hastaneleri ziyaret ederek, hastalara acil şifalar diledi.
Öğrencileri esnafa emanet etti
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Viranşehir ilçesi temaslarında Yenişehir Mahallesi 12. Cadde üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret ederek, civar okullarda eğitim alan öğrencileri esnafa emanet etti.
“İlçelerimize hep birlikte hizmet edeceğiz”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ilçe gezilerine kaldığı yerden devam ediyor. Daha önce Halfeti, Birecik, Bozova ve Siverek ilçelerini ziyaret eden Vali Şıldak'ın bugünkü durağı Harran, Ceylanpınar ve Viranşehir oldu.
Viranşehir’den Sandıklı'ya uğurlandı
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 2 yıl görev yaptıktan sonra Afyonkarahisar Sandıklı’ya atanan Ömer Çengel, 30 Ağustos törenlerinin ardından ilçeden ayrıldı. Sabrın diyarı Viranşehir’in güzel insanlarına veda eden Çengel, “Bağlarımız hiç kopmayacak, artık hemşehrinizim, gönül bağımız devam edecek. Allah sizi var etsin!” dedi.
Urfa’dan tayin olan kaymakamlar onuruna yemek
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yerleri değişen kaymakamların onuruna düzenlenen veda programına katıldı.
Şehit çocuğunu okuma bayramında yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, şehit Erdi Demirer’in emaneti olan Çağan’ın okuma bayramı etkinliğine katılarak, okuma bayramı sevincine ortak oldu.
Önder Çengel
Sandıklı Kaymakamı
Önder Koç
Viranşehir Kaymakamı
Polis ve jandarma ile uygulama yaptı
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, polis ve jandarma yol kontrol ve arama noktalarını ziyaret ederek, uygulamaya katıldı.
Viranşehir Kaymakamlığı’nın logosu değişti
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel’in talimatı ile değişen ve gelişen Viranşehir’in vizyonuna ve değerlerine uygun olarak motif, renk ve desenleri ile ilçenin tarihi ve kültürel unsurlarını yansıtan yeni bir logo çalışması yapıldı.
Şehidin emanetini omzunda gezdirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Vali Amcamı özledim, beni ona götürün” diyerek kendisini ziyarete gelen şehit Erdi Demirer’in emanetini omzunda gezdirdi.
Digital dersaneden 100 bin öğrenci yararlanacak
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Belediyesi "Dijital Dershane" projesinin tanıtım programına katıldı. Kaymakam Çengel, ‘Eğitimci Belediye, Başarılı Öğrenci, Gülümseyen Viranşehir’ sloganıyla hayata geçirilen projede emeği geçen Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
SMA hastası Yağız bebek için anlamlı kermes
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, SMA hastası Mustafa Yağız Avcı için Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılan yardım kermesine katıldı.
Gençlerle davul zurna eşliğinde halay çekti
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın katılımı ile Viranşehir’de yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi'nin açılışı yapıldı. Vali Ayhan ilçedeki temasları kapsamında gençlerle de davul zurna eşliğinde gençlerle halay çekti.
"Üretim nerede, biz oradayız"
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Viranşehir’de silajlık mısır hasadına katıldı. Büyükbaş hayvanlara yem veren Ayhan, “Üretim nerede biz oradayız” dedi.
Viranşehir’de 350 bin dönüm arazi barajdan sulanacak
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Pompaj Sulama Projesinin bitmesi ile Viranşehir’de 350.628 dönüm arazinin barajdan gelen su ile sulanacağını, bu arazilerin 40.000 dönümün ise ilk defa suya kavuşacağını söyledi.
Şanlıurfa’nın adını duymayan kalmayacak
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan arkeolojik kazıların devam ettiği Sefertepe’de incelemelerde bulundu. Vali Ayhan, “Sefertepe kazı alanında tarihe dokunmanın, zenginliklerimizi toprağın üstüne çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında Şanlıurfa'nın adını duymayan kalmayacak" dedi.
Kıbrıs gazileri Kıbrıs yolcusu
Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Muharip Gaziler Derneği’ne kayıtlı ilçede mukim Kıbrıs gazilerini 20 Temmuz Kuzey Kıbrıs Barış ve Özgürlük Bayramının 48. yıldönümü törenlerine katılmak üzere Kuzey Kıbrıs’a gönderdi.
Erdoğan KANYILMAZ
Çorum Vali Yardımcısı