Arama
Arama Sonuçları
Yusufeli Viyadüğü yüzde 99.5 oranında tamamlandı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli-Artvin kara yolunu 16 km kısaltacak olan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nün yüzde 99.5 oranında tamamlandığını belirtti.
Yolculuk süresini kısaltacak viyadük yakında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde incelemelerde bulundu. Viyadüğün önümüzdeki günlerde açılacağını ifade eden Vali Ünsal, "Yusufeli-Artvin karayolu 15,5 kilometre kısalacak ve yolculuk süresi 25 dakika azalacak" dedi.
Yusufeli Viyadüğü, mart ayında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Türkiye'nin birinci, dünyanın 5'inci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı üzerine kurulan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde inceleme yaptı. Vali Ünsal, çalışmaların yüzde 95 bittiğini belirterek, viyadüğün mart ayında hizmete gireceğini ifade etti.
Genç ilçesinin gerdanlığı tamamlanmak üzere
Genç ilçesini ziyaret eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yapımını tamamlanma aşamasında olan Genç Viyadüğünde incelemelerde bulunarak, “Genç’in boynuna bir gerdanlık gibi takılmış. En kısa zamanda hizmete girecek” dedi.
Yusufeli Barajı'na hayran kaldı
Artvin Valisi olarak dün göreve başlayan Vali Cengiz Ünsal, alt yapı alanında Türkiye Yüzyılı’nın sembol projelerinden olan Yusufeli Barajını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde çalışmalar sürüyor
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, bölgede inşa edilen 4 özel tasarım viyadükten 695 metre açıklığı ile en uzunu olan Yusufeli Merkez Viyadüğü şantiyesini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.