Arama
Arama Sonuçları
“Emniyet ve jandarma Şanlıurfa’nın huzuru için çalışıyor”
Şanlıurfa'da Polis ve Jandarma ekiplerinin uyuşturucu kullanımı ve satışının önüne geçilmesi yönündeki çalışmaları devam ederken Vali Hasan Şıldak son bir haftalık verileri açıkladı.
2 bin 756 firariye bayram operasyonu
“Firari suçlularla mücadelemiz bayram tatilinde de devam ediyor” diyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde 4 gündür devam eden “Aranan şahıslara yönelik” düzenlenen “ÇEMBER-17” operasyonlarında arama kaydı bulunan 2 bin 756 firarinin yakalandığını açıkladı.
Şanlıurfa'da suça ve uyuşturucuya yer yok
Bayram öncesi denetim, uygulama ve operasyonlarını aynı hassasiyetle sürdüren Jandarma ve Polisin son bir haftada yaptığı çalışmalara dair veriler açıklandı. Vali Şıldak, başarılarından dolayı tüm güvenlik güçlerini tebrik etti.
‘Bu sene hiç kar yağmadı’ diyenlere selam gönderdi
Muş Valisi Avni Çakır, Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ile birlikte, İl Özel İdare ekipleri tarafından 10 köy, 22 mezranın ulaşımının sağlandığı Üçevler alternatif grup köy yolunda sürdürülen yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.
"59 cinayet olayının tamamı aydınlatıldı"
Konya Valisi Vahdettin Özkan, kentte meydana gelen asayiş olayları, suç ve suçlu ile mücadeledeki son durumu açıkladı. Vali Özkan, son 9 ayda malvarlığına karşı işlenen suçlarda aydınlatma oranının yüzde 91 olduğunu, 59 cinayet olayının ise tamamının aydınlatıldığını belirtti.
Bingöl Fotoğrafçılar Maratonu birincisi
Bingöl Valiliği koordinasyonunda Bingöl Belediyesi, Bingöl TSO, Fırat Kalkınma Ajansı, Bingöl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Kulübü (BİFSAK) işbirliğiyle bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu sonuçları açıklandı.
"Kristal karlar diyarında kayak öğrenecekler"
Kars Valiliği tarafından hayata geçirilen 'Karın Yıldızları Sarıkamış'ta' projesi start aldı. Projenin açılışına katılan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, "Kristal karlar diyarı Sarıkamış’ta çocuklarımız kayak öğrenecekler" dedi.
“Yarına kalır ama kimsenin yanına kalmaz”
Hatay İskenderun’da emniyet ve jandarma depremden sonra yaşanan yağma ve hırsızlık olaylarına karşı teyakkuza geçerken, son iki günde 14 farklı adrese baskın yapıldı.
“Yardımların dağıtılmasında ayrımcılık sözkonusu değil”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerdeki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, afet bölgesinde yapılan yardımlarda ayrımcılık yapıldığı iddialarına cevap vererek, "Burada Sünni ve Alevi kardeşlerimiz var. Burada herkes var. 'Oraya çadır veriyorlar, buraya çadır vermiyor'. Bunun yapılması insanlık dışı. Böyle bir şey yapılabilir mi? En çok çadır Hatay'a geldi" ifadelerini kullandı.
Deprem bölgesinde 70 bin polis, 60 bin jandarma görev yapıyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 10 ilde 70 bini aşkın polis memuru, 60 bini aşkın jandarma, 1000 de sahil güvenlik personelinin görev yaptığını söyledi.
Kızlarıyla birlikte yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kızları ile birlikte, çetin kış şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.
Şehit ve gazi çocuklarının kayak keyfi
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından şehit çocuklarına yönelik Yedikuyular Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı.
"Tokat'a bereket yağmaya başladı"
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin, kar yağışından dolayı kapanan yolların açılması için 150 personel ve 80 aracın görevi başında hazır olduğunu söyledi.
Ayder'de taşıma karla 'Kar Festivali'
Bu yıl 15.'si düzenlenen Ayder Kar Festivali’nin açılış programına katılan Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve protokol üyeleriyle birlikte festival alanını gezerek yapılan hazırlıkları inceledi.
Palandöken suni karlama ile hizmet veriyor
Sporcularla kayak yapan Erzurum Valisi Okay Memiş, "Doğada kar olmamakla birlikte kayak merkezlerimizde suni karlama olduğu için adeta 3-4 metre kar varmış gibi kayak yapmak mümkün" dedi.
Sivas’ın parlayan Yıldız’ında kayak sezonu başladı
Hizmet vermeye başladığı ilk günden itibaren adından sıkça söz ettirmeyi başaran, yurtiçinden ve yurt dışından da büyük ilgi gören Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezinde yeni sezon heyecanı yaşanıyor.
Yağmalanan tarihi eserler yurduna döndü
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 1972 yılında yurt dışına kaçırılan ve 22 Ekim 2022 tarihinde Antalya Müzesi’ne iadesi yapılan İmparator LuciusVerus Heykeli ve Perge Antik Kenti Kökenli 4 adet sütunlu lahit parçasını bugün Antalya Müzesi’nde yapılan törenle ziyarete açtı.
Gaziantep Valiliği FETÖ’nün, ‘Valinin korumaları esir alındı’ iddiasını yalanladı
Gaziantep Valiliği yazılı bir açıklama yaparak FETÖ'nün sosyal medyada ‘Vali ve korumalarının esir alındığı’ yönündeki iddialarını yalandı. Valilik, “Valimizin de içinde bulunduğu konvoyun önü kesilerek koruma görevlileri esir alınmamıştır” dedi.