Arama
Arama Sonuçları
Malatya'daki hırsızlık olayları azaldı
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kent genelinde gerçekleşen hırsızlık olaylarının 2022 yılına oranla yüzde 38 azaldığını belirtti.
Patlamada yaralanan asker ve vatandaşlarla görüştü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, bağ evinde meydana gelen patlamada yaralanan asker ve vatandaşları, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, acil şifalar diledi.
"Hakkari'de operasyonlar yüzde 133 oranında arttı"
Hakkari Valisi Ali Çelik, asayiş toplantısında ilgili birim yöneticileriyle bir araya geldi. Vali Çelik, "Hırsızlık olayları yüzde 8️0 oranında, dolandırıcılık olayları yüzde 25 oranında azaldı. Kaçakçılık ve organize suçlar kapsamındaki başarılı operasyonlar yüzde 133 oranında arttı" dedi.
“Emniyet ve jandarma Şanlıurfa’nın huzuru için çalışıyor”
Şanlıurfa'da Polis ve Jandarma ekiplerinin uyuşturucu kullanımı ve satışının önüne geçilmesi yönündeki çalışmaları devam ederken Vali Hasan Şıldak son bir haftalık verileri açıkladı.
"59 cinayet olayının tamamı aydınlatıldı"
Konya Valisi Vahdettin Özkan, kentte meydana gelen asayiş olayları, suç ve suçlu ile mücadeledeki son durumu açıkladı. Vali Özkan, son 9 ayda malvarlığına karşı işlenen suçlarda aydınlatma oranının yüzde 91 olduğunu, 59 cinayet olayının ise tamamının aydınlatıldığını belirtti.
Manisa için turizm master planı hazırlanacak
Manisa Valisi Enver Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi. İlde yapılan çalışmaları anlatan Vali Ünlü, Turizm Master Planı hazırlayacaklarını ve Turizm Alt Yapı Birliği kuracaklarını söyledi. Ünlü, “Spil Dağına olan ilgiyi artırmayı hedefliyoruz” dedi.
“Başarıyı katlayarak devam ettireceğiz”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilin Göç İdaresi müdürleriyle bir araya geldi. Bakanlığın göç politikasını anlatan ve il müdürlerinden beklentilerini aktaran Yerlikaya, “Tedbirlerden asla taviz verilmeyecek” dedi.
Hırvat uyuşturucu baronu Üsküdar’da yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen Kartel-2 Operasyonu'nda Hırvatistan makamlarınca Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Nenad Petrak'ın yakalandığını duyurdu.
Şehidin baba evine giren hırsızlar yakalandı
Elazığ Valisi Ömer Toraman, Şehit Binbaşı Zafer Kılıç’ın baba evinden hırsızlık yapan ve şehidin 1992’de annesine hediye ettiği saati de çalan 3 şüphelinin yakalandığını aileye bizzat söyledi.
Camide alkol fotoğrafı paylaşan kişi yakalandı
Sosyal medyada, camide alkol şişeli fotoğraf paylaşan ve "3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse…" diye yazan sosyal medya kullanıcısı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.
Bombalı eylem hazırlığındaki 5 terörist yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da bombalı terör eylemi hazırlığındaki 5 teröristin yakaladığını açıkladı.
Ankara merkezli 52 ilde Kökünü Kurutma Operasyonu: 524 gözaltı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara merkezli 52 ilde yürütülen Kökünü Kurutma Operasyonu'nda uyuşturucu imalatçı ve tacirlerinin de aralarında bulunduğu 524 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
49. Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 149 gözaltı
Gaziantep'te düzenlenen 49'uncu 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 149 şüpheli yakalandı. Operasyonu yöneten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uyuşturucu ile mücadelemiz sonuna kadar aynı gayretle devam edecek" dedi.
“Düzensiz göçle mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor”
Göç İdaresi Başkanı Savaş Ünlü, düzensiz göçle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini ve yıl başından bu yana 8 bin 710 göçmenin sınır dışı edildiğini söyledi.
Okul çevreleri ve servis araçlarına son gün denetimi
İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda ülke genelinde okul ve öğrenci yurtları çevreleri ile servis araçlarına yönelik denetim yapıldı.
Kökünü kurutmak için 22. operasyon
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya ve Kocaeli'de düzenlenen Kökünü Kurutma Operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Sınır dışı edilen göçmen sayısında rekor
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanı Savaş Ünlü, ‘henüz yıl bitmemiş olmasına rağmen bir yıl içinde yapılmış en yüksek sınır dışı sayısına ulaşıldığını’ açıkladı.
Nusaybinli SMA hastası Ali bebek için kermes
Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı, eşi Nigar Karakuş Kayabaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Furkan Öztürk ve eşi Ayşenur Öztürk SMA Tip 1 hastası Ali Akyüz için düzenlenen kermese katıldı.
Okulların çevresi denetimden geçti
İçişleri Bakanlığı koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlangıç haftasında 5 gün boyunca “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri Denetim Uygulaması” yapıldı. Okul servis araçları da hafta boyunca yoğunlaştırılmış bir şekilde denetlendi.
Bu yıl 18 bini Afgan, 34 bin kaçak göçmen geri gönderildi
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı verilerine göre ocak ayından itibaren ülkelerine gönderilen kaçak göçmen sayısı 34 bin 112'ye ulaştı.