Arama
Arama Sonuçları
Yaralı askere acil şifa diledi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde yaralanan Piyade Uzm. Çvş. Tolga Özberk’i evinde ziyaret etti. Vali Çiftçi, yaralı askere geçmiş olsun dileklerini iletti.
Zorlu parkurda Off-Road heyecanına ortak oldu
Erzurum'un Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, yüksek rakımlı ve zorlu parkurda Off-Road sürüşü yaptı.
“Tevazu, samimiyet ve gayret ile…”
Tevazu, samimiyet ve gayret ile ziyaretlerine devam eden Erzurum Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Erzincan Kapı Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinledi.
Kayak bilmeyen öğrenci kalmayacak
Erzurum'un Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, "Haydi Gençler Kayağa" projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Kaldırım, "Bu proje sayesinde kayak bilmeyen tüm öğrencilerimize kayak eğitimi veriyoruz" dedi.
Erzurum’un 5 asırlık geleneği ‘1001 Hatim’ başladı
Erzurum’da şehrin ve ülkenin afet ve belalardan korunması için yaklaşık 500 yıldır devam eden “1001 Hatim” geleneği dolayısıyla Pir Ali Baba Türbesi önünde bir program düzenlendi. Hafızların temsili olarak at üzerinde şehri dolaşıp Kur’an-ı Kerim okumasıyla başlayan program, İl Müftüsü Rüstem Can ve din görevlilerinin okuduğu dualarla devam etti.
Yangında şehit olan 65 asker dualarla anıldı
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde, 57 yıl önce 247. Piyade Alayı Koğuşu'nda çıkan yangında şehit olan 65 asker, mezarları başında dualarla anıldı.
Filistin için 800 bin TL toplandı
Erzurum Valiliği koordinatörlüğünde Filistin’e destek amacıyla kurulan Gazze’ye Yardım Çarşısı'na destek çığ gibi büyüdü ve 800 bin TL gelir elde edildi. Vali Mustafa Çiftçi, hayır çarşısına katkı sunanlara teşekkür etti.
Mustafa Bayram
Gülyalı Kaymakamı
Ortaokul öğrencileriyle akşam yemeği
Yakutiye ilçesindeki Sıddık Tivnikli İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerle buluşan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, akşam yemeğinde öğrencilere misafir oldu.
Sezai Demirci
Aslanapa Kaymakamı
Çüngüş’e veda etmedi, helalleşti!
Tuncay Kaldırım 3 yıl önce 3 kişi olarak geldiği, bugün ise ‘kocaman bir aile’ olarak Yakutiye’ye gitmek üzere ayrıldığı Cüngüş’e veda etmek yerine ‘gurbete giden bir aile ferdi gibi’ helalleşti.
5 ildeki 12 yer 'kesin korunacak hassas alan' olarak ilan edildi
Bolu, Balıkesir, Erzurum, Mersin ve Sakarya'da doğal sit alanı kapsamına giren 12 yer "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil ve ilan edildi.
Uçurtmalar gökyüzünü renklendirdi
Erzurum Uzundere Kaymakamı Kübra Demirer, gökyüzünü renklendiren Uçurtma Şenliği’nde çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.
Tuncay Kaldırım
Yakutiye Kaymakamı
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
Erzurum'da 1001 hafız icazet aldı
Erzurum İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 1001 hafız için icazet töreni düzenlendi.
Ahmet Açıkgöz
Kalkandere Kaymakamı
Ahmet Naci HELVACI
Karasu Kaymakamı
Hasan Çimer
Hüyük Kaymakamı
Murat Çiçek
Eceabat Kaymakamı
Mahmuthan Arslan
Kırıkhan Kaymakamı
Murat ÖZTÜRK
Rize Vali Yardımcısı