Arama
Arama Sonuçları
Bakan Yardımcısı Turan imza gününde okuyucularıyla buluştu
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, geçen sene yayımlanan "Durup Düşününce" adlı deneme ve makalelerden oluşan kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu.
Gazi onbaşıya ‘geçmiş olsun’ ziyareti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Pençe-Kilit harekat bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralanan Sözleşmeli Onbaşı Selman Kızılalan’ı, Mezitli ilçesinin Bozön Mahallesi’ndeki ikametinde ziyaret etti.
Mülkî çaldı, Âşık Feymani söyledi: Ahu gözlüm tut elimden
Sakarya Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Samsun İlkadım Belediyesi’nin bu yıl 5.’sini düzenlediği Cemal Safi Şiir Yarışması’nda ‘Körün Fil Tarifi’ şiiri ile üçüncü oldu.
Vali Yardımcısı Gürses, yeni görevine başladı
Adıyaman Vali Yardımcısı iken Uşak Vali Yardımcılığına atanan Burak Bozkurt Gürses, Uşak Valisi Turan Ergün’ü makamında ziyaret ederek görevine başladı.
Vali Yardımcısı Bulat’a başarı belgesi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, görevinin icrasındaki özveri ve gösterdiği üstün gayret ve çalışmalardan dolayı Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat’a “Başarı Belgesi’ takdim etti.
Hakkâri'nin sorunları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde masaya yatırıldı
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek Hakkâri'nin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü.
İçişleri’nin genel müdürlüklerine 28 yeni atama
Bugün yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi’nde İçişleri Bakanlığı’nın birimlerine genel müdür veya başkan seviyesinde birim amiri ataması yapılmazken, genel müdür yardımcılıkları, daire başkanlığı ve şube müdürlüklerine 28 atama gerçekleştirildi.
Maraş için canla başla!
Depremlerle yıkılan Kahramanmaraş’ın yaralarını sarmak için depremlerin hemen ardından başladıkları koordinatör valilik görevlerini sürdüren Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Kahramanmaraş için canla başla çalışmaya devam ediyor.
199 kaymakam adayının il staj yerleri belli oldu
İçişleri Bakanlığı, 111. dönem kaymakam adaylarının il staj yerlerini belirledi.
İsmail Çataklı'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın dün hayatını kaybeden annesi Gülsün Çataklı (80), Çankırı'da toprağa verildi.
“Salgın iddiası provokasyon amaçlı”
Hatay'da Afet Koordinasyon Merkezi'nde konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Hatay'da salgın iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Milletvekili adaylığı için mülki idare amirliğini bıraktılar
14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek milletvekili seçiminde aday olmak için istifa eden kamu görevlileri arasında vali, vali yardımcısı ve kaymakamlar da yer aldı.
“Ülkemizin gelişmesinde Mülki İdare Amirlerimizin payı büyük”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk İdareciler Derneği tarafından Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen "10 Ocak İdareciler Günü Kutlama Programı"na katılarak, mülki idare amirlerinin İdareciler Günü'nü kutladı.
4 yetim kardeşi 'ev' sahibi yaptı
Manisa'da, anneleri kalp krizinden vefat eden 4 kardeşe Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’in başlattığı yardım kampanyası ile 'ev' yapıldı.
521 bin Suriyeli ülkesine döndü
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, ülkesine dönen Suriyeli sayısı hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Yardımcısı Çataklı, şu ana kadar 521 bin 39 Suriyelinin ülkesine döndüğünü açıkladı.
Kayıp kepçe operatörü 5 gündür aranıyor
Düzce Valisi Cevdet Atay, şiddetli yağışlar sonrası meydana gelen selde sulara kapılarak kaybolan kepçe operatörünün aranması için yapılan çalışmaları yerinde denetledi. 5 gündür aranan Okan Bayrak'ın bulunması için yapılan arama çalışmalarına her gün katılan Vali, tüm birimlerle koordineli bir şekilde titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.
Çiftçi ziyareti yapan Vali Pehlivan, bal hasadı yaptı, gözleme pişirdi
Çiftçileri ziyaret eden Mersin Vali Ali Hamza Pehlivan, dalından limon kesti, arı kovanlarından yapılan bal hasadına eşlik etti, sacda gözleme pişirdi
Ali PARTAL
Osmangazi Kaymakamı