Arama
Arama Sonuçları
Bu yılın ilk Caretta yuvasını koruma altına aldı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Akdeniz sahillerindeki önemli caretta caretta yuvalama alanlarından olan Çıralı'da, Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi öncülüğünde, kamu kurumlarının da katkılarıyla ilk yuva etkinliğini gerçekleştirdi.
Vali Çeber'den Ramazan'a sürpriz
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2. sınıf öğrencisi Ramazan Poyraz'a sürpriz yaparak onun doğum gününü kutladı.
Ağrılı çocuklar, Hatay'daki kardeşlerini unutmadı
Ağrı'da eğitim gören öğrenciler, 6 Şubat depreminden etkilenen Hatay'daki öğrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla oyuncak, kitap ve hediyeler gönderdi.
Kaymakamdan hayırsever çifte teşekkür
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Taşlıca Köyü’ne okul yaptıran hayırsever çifte teşekkür etti. Kaymakam Korkutata, “Depremin ilk gününden bu yana tüm imkanlarını yıkılan Taşlıca okulumuz için seferber eden Işıl ailesine teşekkür ederiz” dedi.
Başarıya giden yol için nasihat verdi
Menderes İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, öğrencilerle sohbet etti. Vali Varol, bilgi ve başarıya giden yolda kendini en güzel şekilde hazırlamaları noktasında nasihatlerde bulundu.
"Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar yaşadım"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Suriye-Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğine katıldı. Vali Aslan, "Oraya merhameti taşıyan samimiyet 'Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar bir kez daha yaşattı" dedi.
Aile sıcaklığını yaşatan ailelere teşekkür etti
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, koruyucu aileler ve çocukları ile iftar yaptı. Vali Yılmaz, çocuklara, aile yuvasının sıcaklığını yaşatan ailelere teşekkür etti.
Miniklerin beklenmedik ziyareti kalpleri ısıttı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ın sürpriz misafirleri kalpleri ısıttı. Makamında Kur’an kursunda eğitim gören minikleri misafir eden Vali Baydaş, çocuklarla yakından ilgilenerek bayram hediyesi verdi.
Hafız olan öğrencilere icazetnamelerini verdi
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, hafızlık eğitimini tamamlayan dört kız öğrenciye icazet belgelerini vererek, öğrencileri kutladı.
Yazıcıoğlu mazbatasını aldı
Tokat Belediye Başkanı seçilen Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu mazbatasını aldı.
Çocuklarla kalp işareti yaptı
Patnos ilçesini ziyaret eden Ağrı Valisi Mustafa Koç, yanına gelen çocuklarla yakından ilgilendi. Vali Koç, çocuklarla birlikte kalp işareti yapıp, fotoğraf çektirdi.
Çocuk Evi’nde kalan emanetlere yol ve baht açıklığı diledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Irmak Çocuk Evi'nde bulunan çocuklarla iftar sofrasında bir araya geldi.
Emine Erdoğan, vali eşleriyle iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gönül Elçileri Projesi kapsamında koruyucu aileler ve 81 ilin vali eşleriyle Çankaya Köşkü'nde düzenlenen iftarda buluştu.
Yatılı öğrencilerle tabildot usulü iftar
Öğrencilerle sık sık bir araya gelerek sohbet eden Ankara Çankaya Kaymakamı Murat Duru, iftarda da geleceğin sahiplerini yalnız bırakmadı.
Koruyucu meleklerle iftarın bereketini paylaştı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat ve eşi Öznur Bulat, İl Müftüsü Paşa Bektaş ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeki Yıldırım ile birlikte, koruyucu ailelerimiz ile Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Metehan, kaymakam abisini beklerken uyuya kaldı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, her hafta Salı ve Perşembe günleri İskenderun’da depremde yetim ve öksüz kalan çocukları ziyaret ediyor.
Öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu
Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, Ramazan ayının ilk iftarında öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.
“Biz onları özlemiştik onlar da bizi özlemiş”
Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, Baskil İlköğretim Anaokulu ile Baskil Müftülüğü Kur'an Kursu'na ziyarette bulundu. Öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Kundakçı, öğrencilere oyuncak hediye etti.
"Bükemediğimiz eli öptük"
Ankara Çankaya Kaymakamı Murat Duru, İlkokullar Arası Satranç Turnuvası'nda Ankara 1.’si olan öğrencilerle satranç oynadı. Kaymakam Duru, "Yavrularımız satranç müsabakasında bizi zorlayıp yendi. Biz de bükemediğimiz eli öptük" dedi.
“Yavrularımız gülüyorsa her şey yolunda demektir”
Ankara Nallıhan Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, ilçedeki anaokulu, lise ve meslek lisesini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Çayırhan Anaokulunda minikleri kucağına alan Kaymakam Dinç, “Yavrularımız gülüyorsa her şey yolunda demektir” dedi.
Ağrı’dan Hatay’a kardeşlik köprüsü
Ağrı’daki öğrenciler depremzede çocuklarla kardeşlik köprüsü kurdu Ağrı’da eğitim gören öğrenciler, “Kardeşim Seni Unutmadık" projesi ile 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Hatay’daki çocuklara oyuncak gönderdi.
Bakan Yerlikaya: Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştürdük
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü nedeniyle Kahramanmaraş'taki deprem şehitliğini ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, "Depremin süresi 65 saniyeydi ama sanki bir ömür gibi sürdü. Gözümüzün yaşını silip hep birlikte el ele verdik. Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştürdük" dedi.
Bakan Yerlikaya: 41 bin deprem konutu için kura çekilecek
Deprem bölgesinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Dünyada başka bir örneğine rastlanmayacak hızda 41 bin deprem konutumuzun ve 5 bin köy evimizin kura çekimi ile anahtar teslim törenlerinin ilkine 'Bismillah' diyerek başlıyoruz" dedi.
“Minik kalplerimiz, sizler bizim için çok özelsiniz”
Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un bugünkü konukları çalışma arkadaşlarının çocukları oldu. Vali Yavuz, “Minik kalplerimiz, sizler bizim için çok özelsiniz” dedi.
İl seçmelerinde sporcuları yalnız bırakmadı
Bilecik'te, okul sporları minikler, küçükler ve yıldızlar yüzme dalında il seçmesi 70 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Vali Şefik Aygöl, seçmelere katılan sporcuları yalnız bırakmadı.
"Öğretmenlerimizle fikir fırtınası yaptık"
Ankara'nın Çankaya Kaymakamı Murat Duru, Şehit Mustafa Karasakal İlkokulu'nu ziyaret etti. Kaymakam Duru, "Değerli öğretmenlerimizle sohbet edip, fikir fırtınası yaptık" dedi.
853 çocuk okula kazandırıldı
Ağrı Valisi Mustafa Koç’un öğretmen eşi Neslihan Gül Koç’un öncülüğünde yürütülen ‘Okulum Beni Bekler’ projesi kapsamında 853 çocuk okula kazandırıldı.
“Ben seni gördüm ya yavrum, ölsem de gözlerim açık gitmez”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Osmaneli’nin Borcak Köyü ziyaretinde yürüyemediği için köy meydanına gelemeyen teyzeye giderek elini öptü. Valiyi karşısında göre teyze, ““Ben seni gördüm ya yavrum, ölsem de gözlerim açık gitmez” dedi.
“Rabbim bizi şehitlerimize karşı mahcup etmesin”
Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde şehit aileleri ve evlatlarına yönelik “Şehit Çocuklarına Vefa” programı düzenlendi. Vali Mükerrem Ünlüer, “Şehit ve gazilerimize minnettarız. Kahraman şehitlerimizin yavruları, aziz devletimize ve bize emanet. Rabbim bizi onlara karşı mahcup etmesin” dedi.
"İhbarınızı bana ulaştırın, gerekeni yapacağım"
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, "Yüreğir’de Bağımlılığa Karşı Birlikte Yürüyoruz" etkinliğine katıldı. Vali Köşger, "Gençlerimizi uyuşturucu başta olmak üzere birçok alanda bağımlı yapmaya çalışıyorlar. Herkesten ricam ihbarlarınızı bizlere ulaştırın. Eğer çare bulunmuyorsa ihbarı bana ulaştırın , ben gerekeni yapacağım. Söz veriyorum" dedi.