Arama
Arama Sonuçları
15 bin dönüm arazi zarar gördü
12 kişinin hayatını kaybettiği anız yangının ardından Diyarbakır'a giden İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, "Diyarbakır'da 8 bin 100 dönüm arazi, Mardin'de ise 7 bin dönüm arazi yangından etkilendi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili cumhuriyet savcılığımız olaya el koymuş durumda" dedi.
Şehidin doğum gününde yeğeni dünyaya geldi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Gökhan Delen’in kendisiyle aynı gün dünyaya gelen yeğeni Elzem Meva’yı ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu, "Ay yıldızın gölgesinde ömrü bereketli olsun" dedi.
Dün elini öptüğü Ömer amcanın bugün vefat haberini aldı
Düzenli olarak köyleri ziyaret ederek vatandaşların dertleriyle dertlenen Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı’nın dünkü durağı Kızıluşağı Köyü oldu. Köyde hane ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Kundakçı, 82 yaşındaki hasta Ömer Güreli’ye de misafir oldu.
İskilipli Atıf Hoca mezarı başında dualarla anıldı
İskilipli Atıf Hoca ölümünün 97. yılında memleketi olan Çorum'un İskilip ilçesindeki kabri başında anıldı. Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, bu yıl da mezarı başında yapılan anmaya katılarak, Atıf Hoca için dua etti.
Kaymakama yeni atandığı ilçede sürpriz ziyaret
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Bursa ve Hatay’da yaşayan anne, baba, abla ve yeğenlerini yeni atandığı ilçede misafir etti.