Arama
Arama Sonuçları
Siirt’te 23 Nisan'da 'Emine Erdoğan Anaokulu' sevinci
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın isminin verildiği Emine Erdoğan Anaokulu, Bahçelievler Mahallesi’ndeki yeni binasında eğitim ve öğretime Vali Dr. Kemal Kızılkaya, il protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velilerin katılımı ile törenle açıldı.
İftar için yemekhane sırasına girdi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Vali Yavuz iftar öncesi, yurt yemekhanesinde sıraya girerek iftar yemeğini aldı.
Yatılı öğrencilerle tabildot usulü iftar
Öğrencilerle sık sık bir araya gelerek sohbet eden Ankara Çankaya Kaymakamı Murat Duru, iftarda da geleceğin sahiplerini yalnız bırakmadı.
Türkiye'nin ilk Engelsiz Gençlik Merkezi’nde son rötuşlar
İnşaat çalışmaları tamamlanan Engelsiz Gençlik Merkezi’nde inceleme yapan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Burası Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Gün boyunca yaklaşık bine yakın engelli bireyimiz buradan faydalanabilecek" dedi.
Öğrencilerin sahur coşkusuna ortak oldu
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Ramazan ayının manevi atmosferinde 'Yeşilçay Erkek Yurdu’nda kalan öğrencilerle bir araya gelerek gençlerin Ramazan coşkusuna ortak oldu.
"Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak bizlere düşüyor"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir ilçesinde yapımı tamamlanan yüksek öğretim öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. Vali Pehlivan, "Hiçbir öğrencimiz barınma sıkıntısı yaşamayacak. Mersin'e misafir olarak gelen öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamak devletimiz adına bizlere düşüyor" dedi.
Okul pansiyonunda öğle yemeği
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, okul ziyaretleri kapsamında Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi Pansiyonu’nu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Kantinleri ve yemekhaneleri denetledi
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, okulların kantin ve yemekhanelerinde yapılan denetimlere katıldı. Kaymakam Karakaya, "Öğrencilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli" dedi.
"Çocuklarımız burada iyi bir eğitim alacak"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, hayırseverler Nuray Erdoğan, Nestin Ercan ve Ecz. Şule Yıldız tarafından yaptırılan 16 derslikli özel eğitim okulunu ziyaret etti. Vali Soytürk, "İnşallah çocuklarımız burada iyi bir eğitim alacaklar" dedi.
KYK yurdunda öğle yemeği yedi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Cumhuriyet Üniversitesi'ni ziyaret etti. Vali Şimşek, öğrencilerle masa tenisi oynadı, daha sonra da yurt yemekhanesinde hep birlikte öğle yemeği yediler.
Hedef sağlıklı beslenme ve kaliteli eğitim
Balıkesir Susurluk Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen ve pansiyon yemekhanesinde öğrencilere eşlik eden Kaymakam Muammer Köken, “Öğrenci yurdu yemeklerimizin lezzetinde iddialıyız. Hedefimiz kaliteli ve sağlıklı beslenme ve eğitim başarısı” dedi.
Vali Muhterem İnce Fen Lisesi
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde yaptırılarak 2023-2024 eğitim öğretim yılının başında faaliyete geçen Vali Muhterem İnce Fen Lisesinin resmi açılış töreni gerçekleştirildi.
Vali'yle bilek güreşi
İstanbul Valisi Davut Gül, Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin spor etkinliklerine katılan Vali Gül, "Gençler geleceğimizdir" dedi.
Menüde her hafta ‘kesme kadayıf’ olacak
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, coğrafi işaret tescil belgeli Erzincan Kesme Kadayıfı’nın haftada bir gün 3. Ordu, üniversite, polis okulu, öğrenci yurtları, hastaneler ve kamu kurumlarının yemekhanelerinde menüye eklenmesini istedi.
“Yan yana gönül gönüleyiz!”
Espiye ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, "Her caddesinde, her sokağında ayrı bir huzur var. Yan yana, gönül gönüleyiz! Muhabbetimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
KYK yurdunda akşam yemeği
Üniversite öğrencilerini kaldıkları yurtlarda ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, akşam yemeğini sıraya girerek aldı ve öğrencilerle birlikte yedi. Yemeğin ardından Vali Kumbuzoğlu, öğrencilerin taleplerini dinledi.
Öğrenciler, sorularıyla Valiyi terletti
KYK Ertuğrulgazi Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret eden Bilecik Valisi Şefik Aygöl, öğrencilerin sorularını cevapladı. Vali Aygöl, "Çok keyifli zaman geçirdik. Sorularıyla epey zorlasalar da, onların sorularını cevapladık" dedi.
“Sorumluluk tespit ettiğim her arkadaşın görevine son vereceğim”
Rize'de kız öğrenci yurdundaki asansör kazası ile ilgili Vali İhsan Selim Baydaş, “Burada sorumlu olan arkadaşlarımızın görevden alınmasıyla ilgili, sorumluluk tespit ettiğim her arkadaşımın görevine son vereceğim” dedi.
Ortaokul öğrencileriyle akşam yemeği
Yakutiye ilçesindeki Sıddık Tivnikli İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerle buluşan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, akşam yemeğinde öğrencilere misafir oldu.
KYK yurdunda akşam yemeği
Üniversite öğrencilerini kaldıkları yurtlarda ziyaret ederek ‘Hoş geldiniz’ diyen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, akşam yemeğini sıraya gererek aldı ve öğrencilerle birlikte yedi.
Üniversite öğrencilerinin yemek ücreti belediyeden
Mardinli üniversite öğrencilerine 3 müjde veren Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, bursların 5 bin liraya çıkarıldığını, üniversite yemekhanesindeki ücretin belediye tarafından karşılanacağını açıkladı.
Yurtta kalan öğrencileri yalnız bırakmadı
Manisa Salihli Kaymakamı Mehmet Kâmil Sağlam, üniversitelerin açıldığı ilk gün yurtlarda kalan öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencileri ziyaret ederek sohbet eden Kaymakam Sağlam, başarılı bir akademik yıl diledi.
"Gönlümüz bir soframız bir"
Kastamonu Devrekani Kaymakamlığı koordinasyonunda, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı arasında Kaymakamı Ahmet Coşkun başkanlığında üçlü protokol imzalandı.
Depremzede çocuklar doyasıya eğlendi
Batman Beşiri Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Beşiri Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleşen etkinlik, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden etkilenen afetzede çocukların yüzünü güldürdü.
Bağışlanan canlı hayvanlar depremzedelere kavurma oluyor
Iğdır’da Valilik koordinasyonunda besiciler depremzedeler için küçükbaş hayvanlarını bağışladı. İlk gün 90 canlı hayvanla başlayan bağış sayısı 1500'e yaklaşırken, bağışlanan hayvanlar kesildikten sonra deprem bölgesine gönderiliyor.
Şems-i Sivasi kütüphanesine 911 bin ziyaretçi
Her türlü bilgiyi kullanıcılarına etkin biçimde sunan Şems-i Sivasi İl Halk Kütüphanesi, 2022 yılında büyük başarı elde etti.
Şiddete uğrayan kadınlar için ‘konuk evi’ yapılıyor
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ve Genel Sekreter Murat Süzen, çalışmaları başlayan Kadın Konuk Evi Projesinde incelemelerde bulundu.
Valilik personeliyle öğle yemeği
Yozgat Valisi Ziya Polat, Valilik yemekhanesinde personelle öğle yemeği yedi. Yemekte valilik personeliyle sohbet eden Vali Polat, yeni yıllarını kutladı.
Akşam yemeğini öğrencilerin arasında yedi
Kütahya Valisi Ali Çelik, Necip Fazıl Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.
Sokağın nabzını tuttu
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Bahçelievler’deki semt pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.