Siirt’te 23 Nisan'da 'Emine Erdoğan Anaokulu' sevinci;

Siirt’te 23 Nisan'da 'Emine Erdoğan Anaokulu' sevinci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın isminin verildiği Emine Erdoğan Anaokulu, Bahçelievler Mahallesi’ndeki yeni binasında eğitim ve öğretime Vali Dr. Kemal Kızılkaya, il protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velilerin katılımı ile törenle açıldı....

Resim

29 MİLYON LİRAYA MAL OLDU

8 derslik ve 135 öğrenci kapasiteli, çok amaçlı salonu, yemekhanesi ve mutfağı bulunan okul, 2 bin m² alanda 28 milyon 600 bin lira maliyetle inşa edildi.

Resim

"OKULA GİTMEYEN TEK FERT KALMAYACAK"

Vali Kızılkaya, “23 Nisan Çocuk Bayramı'nda çocuklarımıza vereceğimiz en güzel hediye, modern bir eğitim yuvasına kavuşmalarıdır. Siirt’imize yeni ve modern bir anaokulu daha kazandırmanın mutluluğu içindeyiz” dedi.

Resim

EĞİTİME DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Kızılkaya, “Anaokulumuz ülkemize, ilimize ve eğitim camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. İlimizde hayata geçirilen tüm yatırım ve projelerde bizlere her zaman destek veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve saygıdeğer eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi’ye, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’e ve eğitime katkı veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Hedefimiz, ilimiz genelinde eğitimin kalitesini daha da yükseltmektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum