Arama
Arama Sonuçları
"Ödülle döneceğinize inanıyorum"
Karabük Bilim Şenliği'ne katılan Vali Mustafa Yavuz, "Teknofest başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenecek proje yarışmalarında, bu projelerin ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve ödülle döneceğine inanıyorum" dedi.
Mahalle buluşmasında talepleri dinledi
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Mahalle Buluşmaları"nın bir yenisini Yenimahalle Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Kılıç, ilgili birimlere talimat verdi.
Huzurevi sakinlerinin hayır duasını aldı
Ankara'nın Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, huzurevini ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Kurtbeyoğlu, onların hayır duasını da aldı.
İlçenin yarısı 36 yıl sonra tapusuna kavuştu
Erzurum'un Karayazı ilçesinin hemen hemen yarısına tekabül eden 269 dönümlük arazideki tapu tahsis sorunu, 36 yıl sonra çözüme kavuştu.
Sabah namazında vatandaşlarla buluştu
Sabah namazının bereketini vatandaşlarla paylaşan Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, namaz sonrasında vatandaşlarla kahvaltı yaptı.
Kaymakamlık sınavı heyecanı
2023 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı, 3 Aralık 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek.
Mehmet, Vali Kaya'dan futbol sahası istedi
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'nın, köylerine geleceğini duyan küçük Mehmet, Vali Kaya'ya "Top oynayacak yerimiz yok" dedi. Bunun üzerine Kaya, "Mehmetimiz haklı, oynamadan nasıl büyür bir çocuk? Futbol sahası olunca kurdeleyi beraber keseceğiz" dedi.
“İyi olmak kolaydır, zor olan adaletli olmaktır”
Öğrenci ve okul ziyaretlerine devam eden Ankara Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, ilçenin köklü okullarından Zeynep Salih Alp MTAL’de sınıflara misafir oldu.
Eray Gürsoy
İyidere Kaymakamı
Mahallelinin derdini dinledi
Tek tek tüm mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların derdini dinleyen Ankara Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Anadolu ve Barış mahallelerine de misafir oldu.
77 kaymakam adayı ilanı Resmi Gazete'de
İçişleri Bakanlığı bu yıl alacağını duyurduğu 77 kaymakam adayı için ilana çıktı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre 3 Aralık’ta yapılacak sınav için başvurular 20-30 Ekim 2023 tarihleri arasında alınaak.
“Her mahalle, cadde ve sokakta halkı dinleyeceğiz”
Ankara Yenimahalle’deki görevine bir ay önce başlayan Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, mahalle sakinleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyerek not alan Kurtbeyoğlu, “Yenimahalle için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Seda Ünlü
Yağlıdere Kaymakamı
Adem Karataş
Arguvan Kaymakamı
Kübra Kurtoğlu Vural
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü
Depremzede aileleri yalnız bırakmadı
Karabük Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, deprem bölgesinden ilçeye gelen depremzede aileleri yalnız bırakmayarak, taleplerini dinledi.
Çocuklarla çocuk oldu
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, bugün İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün bahçesinde bulunan boş alana meyve fidanları dikmek için çocuklarla bir araya geldi.
Cizre’nin dört köyü belediyeye bağlandı
Şırnak Cizre'nin 4 köyü Cizre Belediyesi’ne bağlandı. İstanbul’un Beykoz ilçesi Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin bir kısmını içeren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak ilan edildi.
100 yerine 200 kaymakam adayı alınacak
İçişleri Bakanlığı, bu yıl alınacak kaymakam adayı sayısını 100’den 200'e çıkardı. Bakanlık, 21 Temmuz 2022 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kaymakam adaylığı sınav ilanını 24 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete’de güncelledi.
Cami ve taziye evinin temeli atıldı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. İdris Akbıyık, Durankaya Beldesi Yeni Mahalle Dağsu Semtinde yapılacak olan Dağsu Cami ve Taziye Evi’nin temel atma törenine katıldı. Vali Akbıyık, caminin yapılmasında emeği geçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e plaket takdim etti.
‘Dolandırıcılara karşı uyanık olalım’
Isparta’nın Atabey ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Vali Aydın Baruş, “Vatandaşlarımızın telefon ve internet üzerinden dolandırılma olaylarına dikkat etmemiz gerekiyor. Bu durumlara karşı herkesi uyaralım” dedi.
Cemevlerini ziyaret edip Muharrem ayını tebrik etti
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, İslam tarihi açısından bir milat ve insanlık açısından büyük manalar ihtiva eden Muharremi Şerif ayı dolayısıyla Yenimahalle Cem Evi ile Yunus Emre Cem Evini ziyaret ederek alevi vatandaşlarla bir araya geldi.
Bodrum katı sel bastı, bir genç kız hayatını kaybetti
Ankara Valisi Vasip Şahin, şiddetli yağış sonrasında Keçiören İncirli'de eksi birinci katı dolduran su nedeniyle dışarı çıkamayan 21 yaşındaki Busenur Doğanay'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.
Cengizhan ANKARA
Kahramanmaraş Vali Yardımcısı
Meftun Dallı
Kastamonu Valisi
Selda DURAL
Sakarya Vali Yardımcısı
Osman ACAR
Elbeyli Kaymakamı
Elif Nur SAÇAL
İnhisar Kaymakamı
Tahsin Kurtbeyoğlu
Yenimahalle Kaymakamı
Türker Çağatay Halim
Yozgat Vali Yardımcısı