Arama
Arama Sonuçları
Mersin, "Altın Renkli Yenidünya" üretiminde ilk sırada
'Altın Renkli Yenidünya’ meyvesinin üreticileri ile bir araya gelen Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Mersin, yenidünya üretiminde de ilk sırada yer alıyor" dedi.
“Futbol hayalin gerçekleşiyor” projesi kapsamında çocuklarla maç yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği himayesinde ve Yenişehir Kaymakamlığı, Yenişehir Belediyesi ve İnter Akademi iş birliği içerisinde genç sporculara hizmet veren Inter Futbol Okulu’nda, “Futbol Hayalin Gerçekleşiyor” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte çocuklarla futbol oynadı.
Mersin'deki öğrencilerin yetenekleri keşfediliyor
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yetenek taramasından geçen öğrencilerle bir araya geldi. Vali Pehlivan, "Çocuklarımız erken yaşlarda sporla tanışıyor ve yetenekleri keşfediliyor" dedi.
Mersin'in adını Avrupa duyacak
Avrupa'nın hatta dünyanın en prestijli organizasyonlarından "FIBA Euroleague Kadın Basketbol Final Four"a ev sahipliği yapacaklarını belirten Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "İlimizin adını Avrupa’ya duyuracak ve tanıtımına önemli katkılar sunacağız" dedi.
İhtiyaç sahipleri için İyilik Çarşısı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Müftülüğünün girişimleri ve hayırsever vatandaşların destekleri ile ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunulmak üzere kurulan Hayır Çarşısı’nın açılış törenine katıldı.
8 Ocak'ta kaybolan çiftçinin cesedi Dicle Nehri'nde bulundu
Diyarbakır Yenişehir ilçesi Hantepe Mahallesi'nde 8 Ocak tarihinde akrabasını ziyaret etmek için evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan çiftçi Abdurrezzak Kılıç’ın cenazesine ulaşıldı.
Murat Beşikci’ye ‘Yılın İdarecisi’ ödülü
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla 81 ilin Valisinin katılımıyla düzenlenen törende Yılın İdarecisi olarak seçilerek, Vali Dr. Mehmet Vecdi Gönül Güvenlik Hizmeti Ödülü aldı.
Ödüllerini Erdoğan’ın elinden aldılar
10 Ocak İdareciler Günü kapsamında Türk İdareciler Derneği tarafından belirlenen yılın başarılı mülki idare amirlerine ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.
Gençlik merkezlerini meslek lisesi donatacak
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, valilik himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün şehirde inşaatları tamamlanmış olup hizmete açılacak olan Yenişehir Gençlik Merkezi, Silifke Gençlik Merkezi, Tarsus Gençlik Merkezi, Toroslar Gençlik Merkezi ve Mezitli ilçesinde bulunan Engelsiz Yaşam Merkezinde ihtiyaç duyulan donatım ve tefrişat malzemelerinin Toroslar İlçesi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından imal edilmesi için düzenlenen protokol imza törenine katıldı.
‘Yüreğimdesin Filistin’
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan; Akdeniz Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Kent Konseyi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Mersin Şube Başkanlığı iş birliği ve koordinasyonunda düzenlenen “Yüreğimdesin Filistin” konulu liselerarası düzenlenen resim ve şiir yarışmasının ödül törenine katıldı.
“Huzur varsa imkan var”
Diyarbakır Eğil Kaymakamı Volkan Hülür, ilçe merkezindeki begonit taş döşeme çalışmalarını inceledi. Kaymakam Hülür, “Bitince çok güzel olacak” dedi.
Yetim çocukları ağırladı
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilköğretim okullarında eğitim gören yetim çocukları Nev Bahçede ağırladı.
"Bizlere yıllarca emek verdiniz"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda emekli öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Pehlivan, "Bize, yıllarca emek verdiniz, alın teri döktünüz ve size emanet edilen ana kuzularını vatanımız, milletimiz, devletimiz, bugünümüz ve geleceğimiz için en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştınız, yetiştirdiniz" dedi.
Öğretmenlerin taleplerini dinledi
Yenişehir ilçesindeki Aydınlıkevler İlkokulu’nu giden Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Vali Pehlivan, öğretmenlerin de taleplerini dinledi.
Toprağa sevgiyle dokunup hasat yaptılar
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçede lise öğrencilerini Nev Bahçe’de bir araya getirerek, sebze yetiştiriciliği ve meyve ağaçları bakımı konusunda eğitim verdi.
‘Edebiyat Evinde haftanın yedi günü hizmet var’
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından haftanın 7 günü hizmet veren Edebiyat Evinde öğrenciler ders çalışmanın yanında, sosyalleşip hoş vakit geçiriyor. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, gençlerin geleceği için her türlü imkanı seferber ettiklerini söyledi.
Bilardocu sporculara malzeme desteği
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi ilçede yerel sporcuların yeteneklerinin geliştirilmesi ve sporun yaygınlaştırılması amacıyla sporcu ve antrenörlere destek olmaya devam ediyor.
“Vicdanlı ve adaletli davranıyoruz”
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilçede bulunan dezavantajlı aileleri ziyaret ederek, ihtiyaç durumlarını yerinde inceliyor.
Muhabbetlerine ortak oldu
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Şehitlik mahallesinde bulunan esnaflarla bir araya gelerek, esnafın talep ve sorunlarını dinledi. Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta esnafın yanında olan Başkan Beşikci, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.
Doğuştan kolları ve bacakları tutmuyor
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, mahalle ve hane ziyaretleri kapsamında Aytaş ailesine misafir olarak, doğuştan bacakları ve kolları tutmayan 38 yaşındaki Mehmet Emin’le sohbet etti.
Üniversiteyi kazanan öğrencilere 5 bin lira burs
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Dicle’nin Kuzuları Uyanış Gençlikle Hayallerine Kavuştu” programında akademi liselerinde eğitim gören ve üniversiteyi kazanan bin 41 öğrenci için ödül töreni düzenledi.
Duyarlı polise başarı belgesi
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, geçtiğimiz günlerde bir türlü karşıdan karşıya geçemeyen küçük kız çocuklarına yardım eli uzatan Polis Memuru Anıl Çolak’ı ödüllendirdi.
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesinde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Gece boyu yangın söndürme çalışmalarını takip etti
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik-Bursa İl sınırında meydana gelen orman yangınında söndürme çalışmalarını gece boyu sahadan takip etti.
100 kadın üreticiye 5 bin tavuk
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, “Üreten Kadınlar İş Başında” projesi kapsamında 100 kadın üreticiye 5 bin tavuk dağıtımı gerçekleştirdi.
Belediye çalışmalarını inceledi
Kars Belediyesi'nin yürüttüğü asfalt yol yapım çalışmalarını inceleyen Kars Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, yapılan çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı/Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın ve ilgili birim müdürlerin bilgi aldı.
Belediye çalışmalarını inceledi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, belediye çalışmalarını inceleyerek, Şehirler Arası Otobüs Terminalinin Gazi Kars’a yakışacak şekilde biran evvel hayata geçirilmesini istedi.
Osman Sarı
Tokat Vali Yardımcısı
İstihdam garantili eğitim
Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve bir çağrı merkezi şirketi arasında imzalanan protokolle vatandaşlara 'İstihdam Garantili Eğitim’ verilecek.
Mustafa Güney
Bursa Yenişehir Kaymakamı