Arama
Arama Sonuçları
"Uyuşturucu illetinin pençesine düşmüş gençlerimizi geri kazanacağız"
Yeşilay Kayseri Rehabilitasyon Merkezi inşaatında artık sona yaklaştıklarını ifade eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Uyuşturucu illetinin pençesine düşmüş gençlerimizi toplumumuza geri kazandıracağız" dedi.
"Düzce'deki üç gölümüzü birbirine bağlayacağız"
Üçgöller Destinasyon Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Düzce Valisi Selçuk Aslan, ""Bu proje ile Korugöl ve Yaylagöl’deki çalışmalara eski adıyla Sülüklügöl yeni adıyla Saklıgöl’ü de dahil edip bir master çalışmayla üç gölümüzü birbirine bağlayacağız" dedi.
"Gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz"
Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Türkiye yüzyılının en büyük hazinesi ve teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizi önleyici tedbirlerle koruyarak bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz" dedi.
5 bin öğrenci ailelerine mektup yazdı
Isparta Valisi Aydın Baruş, öğrencilerin tütün ve teknoloji bağımlısı ebeveynlerine mektupla seslendikleri "Beni dinler misiniz?" projesinin kapanış programın katıldı. 5 bin 300 öğrencinin mektup yazdığını belirten Vali Baruş, projede emeği geçenlere de teşekkür etti.
Anneler Günü'nde pedal çevirdi
Iğdır Valisi Ercan Turan, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte pedal çevirdi. Vali Turan, "Sonsuz sevgi ve şefkatleri ile her zaman yanımızda olan, hayatımıza değer katan tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.
Sağlık için pedal çevirdiler
‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile 81 ilde eş zamanlı 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet turuna valiler ve kaymakamlar da katılım sağladı.
Çocukların 23 Nisan mutluluğunu paylaştı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Çankırı’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
‘Bağımsızlık Türkünü Söyle'
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, denetimli serbestlik kararı verilen, özellikle geçmişinde uyuşturucu madde kullanımı olan yükümlülerin, su sesi ve müzikle terapi yöntemiyle bedensel, ruhsal ve zihinsel olarak yenilenmeleri ve bağımlılıktan kurtulmalarına katkı sağlaması için hazırlanan ‘Bağımsızlık Türkünü Söyle Projesi’ kapsamında Valilik, Amasya Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Amasya Üniversite arasında düzenlenen İşbirliği Protokolünü imzaladı.
Yaz sonunda hizmete açılacak
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bu yaz sonunda hizmete açılacağını duyurdu. Vali Çiçek, "Kayserililere verdiğimiz sözü tutacağız” dedi.
“Hiçbir çocuğumuzu yalnız ve sahipsiz bırakmayacağız”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA Spor Okulları bünyesinde açılan “Yeşilay Spor Kulübü” ve “ERVA Spor Kulübü”nün açılışına katıldı.
"YEDAM'dan yardım alabilirsiniz"
Muş Valisi Avni Çakır, Muş YEDAM'i ziyaret etti. Vali Çakır, "Bağımlılıkla mücadele konusunda YEDAM'dan yardım alabilirsiniz" dedi.
Gönüllüler ile bir araya geldi
Malatya Valisi Ersin Yazıcı “5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü” münasebetiyle Malatya Yeşilay Şube Başkanı Burak Ata tarafından düzenlenen kahvaltı programında gönüllüler ile bir araya geldi.
“Bağımlı Olma, Özgür Ol”
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, bağımlılıkla mücadele çalışmaları "Bağımlı Olma, Özgür Ol" projesinin desteklenmesi amacıyla kurumlar arası protokole imza attı.
Mesire alanında çevre temizliği
Hakkari Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, ilçe halkının ve çevre nüfusun nefes aldığı, hafta sonu pikniklerini yaptığı Çınaraltı Mesire Alanı’nda düzenlenen temizlik faaliyetine katıldı.
Aslolan kirletmemek!
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Dünya Temizlik Günü kapsamında gençler ile birlikte kent ormanı temizlik etkinliğine katılarak, çöp topladı.
‘Narkotik Eğitim Tırı’ uyuşturucunun zararlarını anlatıyor
İstanbul Çekmeköy’de, uyuşturucu kullanımının engellenmesi amacıyla hazırlanan 'Narko Tır' Madenler Meydanı'nda stant açarak vatandaşları bilgilendiriyor.
Bakanlıktan Valiliklere yeni öğretim yılı genelgesi
İçişleri Bakanlığı’nca 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi adına 81 il valiliğine asayiş ve trafik tedbirleri konulu genelge gönderildi.
Bağımlı gençleri şifaya kavuşturacak merkez
Kayseri Valiliği, Yeşilay ve hayırseverlerin işbirliği ile yaptırılacak olan Yeşilay Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
“Gençlerimizi sahipsiz bırakmayacağız”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İncesu Saraycık Mahallesi’nde yapılacak olan Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’nin inşaatında inceleme yaptı.
Ağrı, tarım potansiyelini keşfetti
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, il protokolü ile İl Özel İdaresi, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Tarım İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Tohum-Sıvat Dağıtımı ve Makine Tanıtım Töreni”ne katıldı.
İkinci döneme hazırlık
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, eğitimde ikinci dönemin huzur ve güven ortamında sürdürülebilmesi için her türlü tedbirin alınacağını söyledi.
‘Bağımlılık Öldürür, Spor Güldürür’
Canik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hayata geçirilen ‘Bağımlılık Öldürür, Spor Güldürür’ projesinin açılış programı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.
Uyuşturucuyla Mücadele Merkezi’ni hayırseverler yaptıracak
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’ni yaptıracak Kayserili iş insanları ve hayırseverler ile kahvaltıda bir araya geldi.
“Uyuşturucu belasını sokaklarımızdan temizlemeye yemin ettik”
İncesu’da yapılacak Türkiye'nin en büyük Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi protokolüne imza atan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Bu şehirde uyuşturucu illetinin kökünü kazıyacağımıza söz verdik” dedi.
Fidan dikme heyecanını çocuklarla paylaştı
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Yeşilay tarafından düzenlenen fidan dikim etkinliğine katılarak, fidanları miniklerle toprakla buluşturdu.
Bağımlılığa karşı ‘gönüllüler sahada’
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Kızılay ile Yeşilay işbirliğinde gençlerin sağlıklı yaşam ve bağımlılık konusundaki farkındalıklarını arttırmak amacıyla hazırlanan ‘Gönüllüler Sahada’ projesi tanıtım toplantısına katıldı.
Karne öğrenciden şenlik Valilik ve belediyeden!
Hakkari Valiliği ve Belediyesi işbirliği ile 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemini tamamlayarak karnelerini alacak öğrenciler için 2 bin 800 rakımda karne şenliği düzenlendi.
Bağımlılığa karşı 'Babam Ben ve Oğlum' tiyatrosu
Rize Valisi Kemal Çeber, eşi Neslihan Ayan Çeber ile birlikte Rize Valiliği uhdesinde “Yeşilay Haftası” etkinlikleri kapsamında bağımlılığa karşı verilen mücadeleye dikkat çekmek için sergilenen “Babam Ben ve Oğlum” adlı tiyatro gösterisini izledi.