Arama
Arama Sonuçları
“Suruç’ta da güvenlik ve huzurun sağlanması için çalışmaları yakından takip ediyoruz”
İlçe ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte Suruç'ta temaslarda bulundu.
“Onlar bizim zenginliğimiz”
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bölümü tarafından düzenlenen iftar programına katılarak Down sendromlu çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.
Kuzey Irak'taki üs bölgesine saldırı: 9 asker şehit
Terör örgütü PKK, Kuzey Irak'taki bir üs bölgesine sızmaya çalıştı. Sızma girişimi sırasında çıkan çatışmalarda 9 Türk Silahlı Kuvvetleri personeli şehit oldu. Çatışmalarda 4 personel de yaralandı.
Antalyalı şehitlerin isimleri Şehitlik Parkı’nda yaşayacak
Antalya Valisi Hulusi Şahin, vatanı için canlarını feda eden 172 Antalyalı şehit için birer anıtın bulunduğu, 6 bin 600 metrekare alana kurulan Şehitlik Parkı’nın açılışına katıldı.
Şehide 40. gün mevlidi
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in şehadetinin 40’ıncı gününde düzenlenen Mevlid-i Şerif'e katıldı.
Şehidin hiç görmediği oğlunu sevdi
İstanbul Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç ve Yeşilova Mahallesi Muhtarı Erdoğan Önder, Şehit Üsteğmen Muhammed Ali Kalo’nun ailesini ziyaret ederek, şehidin hiç görmediği evladı Ömer Ali Kalo’yu sevdi.
Cumhuriyet kenti Karabük 86 yaşında
Kardemir Karabük Demir Çelik Fabrikalarının ve Karabük’ün kuruluşunun 86. Yılı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kasım’da 103 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, kasım ayında iç güvenlik operasyonları kapsamında, 78'i PKK/KCK, 24'ü DEAŞ, 1'i sol terör örgütü mensubu 103 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Bakan Soylu, Yasin Börü’nün ailesiyle bir araya geldi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Süleyman Soylu, 6-8 Ekim olaylarında terör örgütü PKK’lılar tarafından katledilen Yasin Börü’nün ailesiyle bir araya geldi.
'Öncelik hayatın öncelik yayanın'
İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” ve “Yayalar Kırmızı Çizgimizdir” mottosu kapsamında Kahramanmaraş’ta farkındalık etkinliği düzenlendi.
Türkiye’ye yeni Suriyeli sığınmacı gelmiyor!
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı verilerine göre Türkiye’de ‘geçici koruma statüsünde’ 3 milyon 762 bin Suriyeli bulunuyor.