Arama
Arama Sonuçları
Heyelanın vurduğu köyde 25 gündür ulaşım yok
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, heyelan nedeniyle kapanan Yusufeli ilçesine bağlı Havuzlu Köyü yolunda inceleme yaptı. Vali Ünsal, "Yeni heyelanlar yaşanması riskine karşılık ekiplerimiz dağın üst yamacından başlayarak palyalar yaparak, sorunu tamamen ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını titizlikle yürütüyor" dedi.
Vali Ünsal: Kaya düşmesi sebebiyle 5 ev boşaltıldı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli ilçesine bağlı Yeniköy'de yaşanan kaya düşmesi sebebiyle olası risklere karşı 5 evin tedbir amaçlı boşaltıldığını ifade etti.
Çökmelerin olduğu Yusufeli T14 Tüneli, trafiğe kapatıldı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli T14 Tüneli’nin trafiğe kapatılması sonrası trafik akışının yönlendirildiği ve T14 tüneline alternatif olarak yapılan servis yolunda inceleme yaptı.
Yusufeli Viyadüğü yüzde 99.5 oranında tamamlandı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli-Artvin kara yolunu 16 km kısaltacak olan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nün yüzde 99.5 oranında tamamlandığını belirtti.
Yolculuk süresini kısaltacak viyadük yakında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde incelemelerde bulundu. Viyadüğün önümüzdeki günlerde açılacağını ifade eden Vali Ünsal, "Yusufeli-Artvin karayolu 15,5 kilometre kısalacak ve yolculuk süresi 25 dakika azalacak" dedi.
Kore gazisi dualarla ebediyete uğurlandı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 93 yaşında vefat eden Kore Gazisi Abdulaziz Burucu için Yusufeli İlçesi Pamukçular Köyünde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
Yusufeli Viyadüğü, mart ayında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Türkiye'nin birinci, dünyanın 5'inci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı üzerine kurulan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde inceleme yaptı. Vali Ünsal, çalışmaların yüzde 95 bittiğini belirterek, viyadüğün mart ayında hizmete gireceğini ifade etti.
"Salih'in yüzündeki mutluluğu görmek her şeye bedel"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, özel gereksinimli Salih Çolak ve ailesiyle bir araya geldi. Salih'le sohbet eden ve kendisine hediye veren Vali Ünsal, "Salih ve ailesinin yüzlerindeki mutluluğu görmek her şeye bedel" dedi.
Mustafa Bayram
Gülyalı Kaymakamı
Kübra Baka Kılıç
Karapürçek Kaymakamı
Tayini çıkan vali yardımcısı ve kaymakamlara veda yemeği
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar onuruna veda yemeği verdi.
Yusufeli Barajı'na hayran kaldı
Artvin Valisi olarak dün göreve başlayan Vali Cengiz Ünsal, alt yapı alanında Türkiye Yüzyılı’nın sembol projelerinden olan Yusufeli Barajını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Cahit Çelik
Niğde Valisi
Mükerrem Ünlüer
Kahramanmaraş Valisi
Ömer Faruk Özdemir
Midyat Kaymakamı
Hacı Kerim Meral
Yusufeli Kaymakamı
Çanakkale Siyasal’ın ilk kaymakamı
İçişleri Bakanlığı’nın mülakat sonuçlarını açıkladığı 111. dönem kaymakam adaylarından Mustafa Çolak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun ilk kaymakam oldu.
Vehbi Bakır
Canik Kaymakamı
Muhammet Tugay
Aziziye Kaymakamı
Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde çalışmalar sürüyor
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, bölgede inşa edilen 4 özel tasarım viyadükten 695 metre açıklığı ile en uzunu olan Yusufeli Merkez Viyadüğü şantiyesini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali heyelan bölgesinde açıklama yaparken yeni heyelan oldu
Artvin-Erzurum karayolu üzerinde meydana gelen heyelan nedeniyle bölgede inceleme yapan Artvin Valisi Yılmaz Doruk'un açıklama yaptığı sırada yeni bir heyelan meydana geldi. Kameraların kayıtta olduğu anda yaşanan olayda Vali Doruk soğukkanlılığını koruyarak, "Heyelanı canlı bir kez daha yaşamış olduk" dedi.
Yeni ilçenin ilk bebeği dünyaya geldi
Yeni yerleşim yerine taşınan Artvin Yusufeli’nde yeni ilçenin ilk bebeği dünyaya geldi.
Vali Doruk, Mehmet’le güreş tuttu, iyi olan kazandı
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yeni yerleşim yerine taşınan Yusufeli’nde temas ve incelemelerde bulundu.
İşhan Köyü taşınmaya başladı, ilk misafirleri Vali oldu
Yusufeli Barajı'nın suları altında kalacak İşhan köyünün yeni yerleşim yerine taşınma süreci başladı. Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yeni yerleşim yerine ilk olarak taşınan ailelerin misafiri oldu.
Emre NEBİOĞLU
Kocaali Kaymakamı
Mevlüt ÖZMEN
Manisa Vali Yardımcısı
Aydın MEMÜK
Manisa Vali Yardımcısı
Kenan ESKİN
Malatya Vali Yardımcısı
Okan YENİDÜNYA
Dereli Kaymakamı
Mehmet Çağatay ÇAKAL
Pülümür Kaymakamı