Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerin başarıları göğsümüzü kabarttı"
Giresun Bilim Fuarları Festivali'nin açılışına katılan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, "Öğrencilerin elde ettiği başarıları gurur verici, göğsümüz kabardı" dedi.
Kaymakam Özcan’ın nişan yüzüğünü Vali Turan taktı
Iğdır Aralık Kaymakamı Fatih Özcan, Diş Hekimi Özge Birge ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.
Kız isteme merasimine katıldı
Kastamonu Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, kız isteme ve söz merasimine katılarak, genç çiftin yüzük kurdelesini kesti.
Kaymakam Bertan, mutluluğa ilk adımını attı
Konya Tuzlukçu Kaymakamı olarak görev yaparken kısa süre önce dil eğitimi için ilçeden ayrılan İsa Bertan evlilik yolunda ilk adımını attı. Kaymakam Bertan, Bursa’da düzenlenen bir törenle İstanbul’da Gelir Uzmanı olarak görev yapan Aylin Doğan ile nişanlandı.
“Kimsem yok ama devletim ve kaymakamım var”
Deprem bölgesi Hatay Hassa’dan gelip Konya Seydişehir’e yerleşen anne, kimsesinin olmadığı ilçede kızının isteme ve söz merasimine Kaymakam Deniz Pişkin’i davet etti. Nişan yüzüklerini takan Kaymakam Pişkin’e depremzede anne Hatice Atılğan, “Kimsem yok ama devletimiz ve kaymamamız var. Allah razı olsun” dedi.
Vergi memurluğundan kaymakamlığa
İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nda Vergi Uzmanı olarak görev yapan Kastamonu Çatalzeytinli İbrahim Cesur, 111. dönem kaymakamlık sınavını ve mülakatını başarıyla geçerek kaymakam adayı oldu.
Şehit kardeşinin mutluluğunu paylaştı
Gaziantep Araban Kaymakamı Hilal Kızılkaya, şehit kardeşi Talat Demirel’in düğün merasimine katılarak, mutluluğunu paylaştı.
Kaymakam Ankara’dan çocukluk arkadaşına Urfa’dan kız istedi
Hayır hasenat işlerinde bir an olsun geride kalmayan Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, memleketi olan Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Şükriye Mahallesi'nden çocukluk arkadaşına kız istedi.
Vali Aydoğdu, kaymakamı kaymakama istedi
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray’ın Ağaçören ilçesi Kaymakamı Mehmet Ali Semiz’e, Ordu’nun Aybastı Kaymakamı Şeyma Aktaş’ı babasından istedi. Allah’ın emriyle yapılan istemeye olumlu cevap alan Vali, çiftin nişan yüzüklerini taktı.
Kızı manevi babası Vali’den istedi
Sinop'ta bakım ve koruma altındayken tanışıp evlilik kararı alan genç çiftin mutluluğuna Vali Erol Karaömeroğlu eşlik etti. Erkek tarafı kızı Vali Konağında manevi babası Vali’den istedi. Vali Erol Karaömeroğlu ise çiftin nişan yüzüklerini takarak tebrik etti.
Vali Çeber, gazeteciye kız istedi
Rize Valisi Kemal Çeber, İhlas Haber Ajansı Rize muhabiri Hasan Fehmi Demir'in ricası üzerine kız istedi. Gelin adayı Ezginur Balci'nin evine damadın babası Ömer Demir ve annesi Gülsün Demir ile giden Vali Çeber, gelin adayının annesi Nafiye Balci ve Babası Recep Balci ile bir süre sohbet ettikten sonra "Allah'ın emri, Peygamberin kavliyle Ezgi kızınızı Hasan oğlumuza istiyoruz" diyerek kızı istedi.
Aksaray Valisi Eskil Kaymakamı’na kız istedi!
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Eskil Kaymakamı Yunus Coşkun için kız istedi.