Deprem sonrasında 'Devletimizin hizmetinizdeyiz' diyenleri unutmadı;

Deprem sonrasında 'Devletimizin hizmetinizdeyiz' diyenleri unutmadı

Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, depremlerden sonra depo ve lojistik imkanlarını vatandaşa hizmet için kaymakamlığa tahsis eden hayırsever iş insanlarını teşekkür belgesi ile onurlandırdı....


DEPO VE LOJİSTİK İMKANLARINI KULLANDIRMIŞLARDI

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 6 Şubat depremlerinin ardından ilçeye gönderilen yardım malzemelerinin konulması için depo ve lojistik imkanlarını açan hayırsever iş insanlarını unutmadı. Demiryürek, krizin ilk haftasından itibaren depo ve lojistik imkanlarını vatandaşa hizmet için kaymakamlığa tahsis eden, Güçport Lojistik adına Hamza İlhan, Bozatlı ailesi adına Yakup Bozatlı’ya, Tosyalı Holding adına Ayhan Tosyalı’ya teşekkür belgelerini takdim etti.


‘DEVLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ’ DEDİLER

Kaymakam Demiryürek, “Deprem sonrası dönemde yurdun her tarafından duyarlı vatandaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının, belediyelerin ve kamu kurumlarının göndermiş olduğu yardım malzemelerinin zayi edilmeden, güven içerisinde saklanabileceği depolar bulmamız lazımdı. Hayırseverlerimizin, “Devletimizin hizmetindeyiz” diyerek tahsis ettiği depolar sayesinde gelen yardım malzemelerini hakkaniyetli bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için gayret sarf ettik, gayret etmeye devam ediyoruz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum