Celal Güngör;

Celal Güngör

Durağan Kaymakamı...

1988 yılında Elazığ'da doğdu. İlkokul, orta okul ve lise tahsilini Elazığ'da tamamladı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 2010 yılında mezun oldu.  2011-2014 yılları arasında İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığında Gelir Uzman Yardımcısı, 2014-2020 yılları arasında Vergi Denetim Kurulu Başkanlığında Vergi Müfettişi olarak görev yaptı.

2019 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı sınavında başarı göstererek 12.06.2020 tarihinde 108. dönem Malatya Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti.  İl stajını Malatya Valiliğinde, Mülkiye Müfettişi refakatinde yürütülen teftiş stajını Tekirdağ ve Erzincan illerinde, kaymakam refikliği stajını sırasıyla Malatya’nın Battalgazi ve Diyarbakır’ın Ergani ilçelerinde tamamladı. Uşak ilinin Eşme  ve Sivas ilinin Akıncılar ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

Yurt dışı staji kapsamında İngiltere'nin Manchester şehrinde bulunan Güngör, Manchester Metropolitan University’de dil eğitimi aldı. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından üç ay süreyle Malatya'da koordinatör kaymakam olarak görev yaptı. Evli ve bir çocuk babası olan Celal Güngör, İçişleri Bakanlığının 18.09.2023 tarihli ve 60639 sayılı görevlendirme yazısı ile Durağan Kaymakamlığına atandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
Celal Güngör Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum